Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

Η επανασταση του αυτο-ανοητου


Αλλη μια ατακα απο την ομιλια του διαχειριστη μας στο συνεδριο των Κρητων,αληθεια ολοι αυτοι που τον χειροκροτανε ειναι Ελληνες οι αλλοδαποι που τους εδωσαν προσφατα αδεια παραμονης?

Εχει ενα προβλημα με την αληθεια ο διαχειριστης μας,δεν τολμαει να την πει,απο λογια οπως λεει και η παροιμια ο χωριατης κτιζει ανωγια και κατωγια.

Και δεν τολμαει να την πει γιατι ξερει οτι θα σηκωθει ο κοσμος και θα τον στειλει πισω στην Στοκχολμη η στο Αμερικα να πλενει πιατα γιατι αυτο εκανε οταν ηταν μικρος,το εχει ομολογησει και ο ιδιος.

Δεν λεει την αληθεια γιατι δεν την εχει πει ποτε στον κοσμο,και νομιζει οτι ο κοσμος δεν το ξερει,ο κοσμος το'χει τουμπανο κι αυτος κρυφο καμαρι.αλλη παροιμια.
Το λεει ομως σε συνεδρια και κατ ιδιαν,θελει παγκοσμια διακυβερνηση,διοτι αυτος την μονη ιδεα που ειχε ποτε ηταν η νομιμοποιηση της μαριχουανας,ολα τα αλλα δεν ειναι δικες του ιδεες,τις εχει παραλαβει και τις κανει πραξη.

Απο που θα μου πειτε τις εχει παραλαβει?απο εκει που εχει παει αρκετες φορες και εχει παρακολουθησει τις συναντησεις τους,εκει που οι πλουσιοι εχουν βαλει σκοπο να κανουν την ανθρωποτητα πιονια,να μας ξεκανουν μια ωρα αρχιτερα και να ιδρυσουν την νεα ταξη πραγματων.

Θα μου πειτε μα ποιος Ελληνας θα σκεφτοταν να κανει κατι τετοιο στην χωρα του?
Μα κατα ομολογια του αδερφου του που κι αυτος τρωει και ανεπαγγελτος ειναι....δεν νοιωθουν ελληνες και λεει και χειροτερα,οποτε μην ξαφνιαζεστε,θα μας παει τραινακι εως οτου πουμε "βοηθα Παναγια"...επιφωνημα σε στιγμη δυσκολη.

Αυτο αποδεικνυετε απο τα νομοσχεδια που εχει ψηφισει,απο την αδιαφορια για τα εθνικα θεματα,απο την αποφυγη του να εξηγησει γιατι ειπε τοσα ψεμματα προεκλογικα,και κυριως απο την φασιστικη εως και δικτατορικη αντιμετωπιση οσων διαφωνουν με οσα κανει.

Λειτουργει ηδη στην χωρα η παγκοσμια διακυβερνηση,υπαλληλοι ειναι αυτοι που ονομαζουμε εμεις υπουργικο συμβουλιο,θα κανουν οτι τους πουν,και χειροτερα,η παγκοσμια διακυβερνηση δεν ενδιαφερεται για θυματα,τα θελει κιολας,θελει ανθρωπους στην φτωχεια,στην ανεχεια,θελει να μεταβιβαστει ολος ο πλουτος των χωρων στους λιγους,το βλεπουμε οτι αυτο ηδη γινετε.

Θα ξυπνησει ο κοσμος αργα η γρηγορα,δεν ξερω αν καταφερει να το αποφυγει η οι αστυνομιες των ευρωπαικων χωρων θα μας κρατησουν μακρυα απο το να τους κλωτσησουμε απο την χωρα μας.

Ενα ειναι σιγουρο η επανασταση που λεει ο διαχειριστης μας δεν θα ειναι του αυτονοητου,αλλα του αυτο-ανοητου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: