Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2010

Μπαχαλο



Πισω στην ρουτινα μετα απο τρεις ημερες με παραλιες και βολτες,στην ρουτινα ενος ανεργου που ψαχνει για εργασια και το μονο που ακουει ειναι αλλους ανεργους να ψαχνουν για δουλεια και εκεινοι.

Φυσικα τα στοιχεια που μας δινουν λενε οτι ολα πανε καλα,πειναει ομως ο κοσμος αλλα αυτο δεν ενδιαφερει τον παγκοσμιο διακυβερνητη μας,ασχετα αν ειχε εξαγγελειλει διχτια προστασιας και αλλες ανοησιες.
Να μου πεις τα μονα ειναι αυτα που ειχε εξαγγειλει και δεν πραγματοποιησε?

Και ενω θαυμασαμε τις εικονες που μας ηρθαν απο το Ισραηλ με φεσια να προσκυναει και να καταθετει στεφανια,το μονο που μας μενει να σκεφτουμε ειναι οτι κανει εκπαιδευση γιατι το επομενο στεφανι που θα καταθεσει ειναι στον ταφο των Ελληνων που τους καταντησε απο την μια μερα στην αλλη πειναλεους συγγενεις των Ευρωπαιων φιλων μας.

Και φυσικα αρχισε το ξεπουλημα,δευτερος στοχος του σχεδιου του,ΟΣΕ,τραπεζες,φορτηγα,ταξι,και οτι ειχε καποια αξια πριν θα παραδοθει τσαμπα στους ομιλους των ξενων για να ακριβυνει περισσοτερο επειτα απο την αρπαγη του.

Και το μεγαλυτερο φιασκο η απατη οπως θελετε το λετε ειναι ο ισχυρισμος τους επι τοσα χρονια οτι ο αριθμο ς των δημοσιων υπαλληλων στην χωρα ηταν ασυμετρα μεγαλος.

Να λοιπον που μεχρι στιγμης εχουν απογραφει 762.000 ατομα ωρα 11.51 σημερα,τι παει να πει αυτο?

Οτι αν αφαιρεσουμε τους στρατιωτικους,τους κληρικους και αλλους παρατρεχαμενους ο αριθμος των υπαλληλων ειναι λιγοτερος απο 500 χιλιαδες,τζιφος δηλαδη η προπαγανδα.

Και τοσο καιρο τρεχουν να πιασουν φοροφυγαδες,που δεν τους πιανουν,τοσο καιρο τρεχουν να κατασχεσουν σπιτια εκατομμυριων που δεν τα κατασχουν,τοσο καιρο δινουν αρχικα ονοματων γιατρων που φοροδιαφευγουν και δεν εχει παει καποιος φυλακη.

Και το εμποριο στεναζει,και οι εργαζομενοι εργαζονται με υποχωρησεις,με μειωμενα ωραρια,με μειωσεις μισθων,παρανομα μεν αλλα τι ειναι νομιμο στην Ελλαδα?

Και ερχονται και νεα μετρα,δεν το λενε αλλα ερχονται,και οι μισθοι δεν φαινονται να ανεβαινουν,σχεδον φτασαμε στους κατωτερους τις ευρωπης,και οι τιμες επισης δεν φαινονται να κατεβαινουν,και μετα τις εκπτωσεις που θα παγωσουν ολα θα κλαιει ο εμπορας το εμπορευμα.

Ωραιο σχεδιο ειχαν,δεν μας ειπαν ομως ποσο καιρο σκεφτοντουσαν να το εφαρμοσουν.
Αλλα λεει σε μας ο Γαπ αλλα λεει σε διαφορα φορουμ που παει ετσι για να ξεσκασει λιγο.

Τετοιο μπαχαλο θα το πιστευατε οτι θα το ζησουμε ποτε>?
Δεν το βαζανε και στο τζοκερ να κερδιζαμε και κανενα ευρω?

Μπα μαλλον θα χαναμε,αυτο δεν μπορουσε να το προβλεψει κανεις.


27/7
Συμφωνα με ενα σχολιο στο www.press-gr.blogspot.com που δημοσιευσε την αναρτηση μου,ενας ανεργος δεν εχει δικαιωμα να παει για μπανιο,να μεινει εστω φιλοξενουμενος σε ενα αλλο σπιτι,πρεπει να καθεται μεσα κλεισμενος η να ικετευει γλυφωντας ποδια να βρει δουλεια.
Αφου υπαρχουν τετοιοι Ελληνες,συνανθρωποι,τι να τους κανεις τους ξενους η τους εχθρους?
Να κατσω μεσα εδω δηλαδη να παθω χειροτερη καταθλιψη απο αυτην που ηδη εχω.!!!
Μπραβο ρε Ελληναρα εισαι και ανωνυμος δεν μπορω να σ ευχαριστησω με τ'ονομα σου,ηλιθιε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: