Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

Τα δικα μας δικουλια μας,τα δικα σας μερτικουλια μας



Μια ζωη η ιδια κατασταση,πολιτικοι ανικανοι απο οποιο κομμα και να ηταν,χωρις σχεδιο ουτε οραμα,καταλαμβαναν με ψεμματα την εξουσια.
Ολοι πατασανε την φοροδιαφυγη,όλοι εβαζαν το μαχαιρι στο κοκκαλο(το δικο μας)ολοι θα ξεκαθαριζαν την διαφθορα.

Μας εταζαν λαγους με πετραχειλια,φτιαχναν γεφυρια στην στερια,τα ηθελε κι ο κολος μας καλα να παθουμε.
Και μυαλο δεν θα βαλουμε ποτε,εριξα μια ματια στο φορουμ της Θοδωρας και λιποθυμισα για λιγο,ακομη υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν πως ολοι αυτοι που επι δεκαετιες δεν εκαναν τιποτα απολυτως ξαφνικα καταλαβαν το λαθος τους και αποφασισαν να κανουν?

Και τελικα μετα απο καθε τετραετια,καθε κυβερνησης τα ιδια χαλια,μεγαλυτερα ελλειματα,πλουσιοτεροι πολιτικοι,χειροτερα τα οικονομικα μας,λιτοτητα,στενωποι και κλαφτα Χαραλαμπε.

Η τελευταια προεκλογικη περιοδος δεν ηταν διαφορετικη απο τις προηγουμενες,αυτο που ηταν διαφορετικο ειναι οτι συνεβη μετα την ημερα των εκλογων.

Ηρθε το τιποτα που επι χρονια προσπαθουσε να γινει κατι και μας καβαλησε,ακομη κι οι κομματικοι τον εβριζαν αχρηστο,πως εγινε αυτο ρε παιδια?Ποιος τον εσπρωξε αυτον στην εξουσια?τοση στραβωμαρα?

Και να που βρεθηκαμε εδω,αμιλιτοι,ακουνητοι,να περιμενουμε τα επομενα μετρα,και θα ερθουν τα επομενα μετρα,ας λενε οτι δεν υπαρχουν,και που θα σταθουμε,και που θα ακουμπησουμε.
Στον τοιχο σαν μελλοθανατους μας εχει στριμωξει ο μαγγας με το τρικυκλο,και το κουπι το σπασμενο,μας εχει σε υπερενταση 10 μηνες τωρα ο αθεοφοβος.
Κοιταμε να φυγουμε απο αριστερα τιποτα,απο δεξια το χαος,που να παμε?
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.

Και πληρωνουμε τα γαμισιατικα του καθε ανικανου υπουργου,και πληρωνουμε τις μιζες τους,τα φακελλακια τους,τα παμπερς τους,τις αστοχιες και ανικανοτητες τους.
Και βριζουμε,και αναθεματιζουμε,και αγχωνομαστε για το μελλον που αν ερθει οπως θελει ο μικρος δικυκλιστης θα ειναι πιο μαυρο απο το σκοταδι.

Και οχι μονο αυτο αλλα μας κοροιδευει κιολας,με τις συνεντευξεις του....εγκρινουμε λεει τα σκληρα και αδικα μετρα,εμεις.
Ο κατα φαντασιαν ασθενης φανταζεται οτι επειδη εκεινος ακολουθει κατα γραμμα το σχεδιο που του εχουν δωσει,ειμαστε κι εμεις τυφλοι και τον ακολουθουμε αυτον.

Τα δικα τους δικουλια τους και τα δικα μας μερτικουλια τους,αυτο ειναι ολο κι ολο το μεγαλο σχεδιο του σωτηρα των τραπεζιτων.
Οταν μας αφησει χωρις ψωμι θα ειναι πληρως ικανοποιημενος ο αχρηστος.

Μανταμ Μερκελ δεν στελνετε και παλι τα γερμανικα στρατευματα να μας καταλαβουν?

Αυτη την φορα θα πουμε ναι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: