Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

Πλασματικη Ζωη


Μετα απο τοσες δεκαετιες και αφου ο καθενας επαιρνε συνταξη σε διαφορετικο χρονο απο τον αλλον,αποφασισαν να μας βαλουν ολους σε ενα τσουβαλι και να μας πεταξουν στον Καιαδα.
Ενα ακομη σημαδι της γενικης παραλυσιας του κρατους που ουτε ξερει ακομη ποσους υπαλληλους πληρωνει,και αυτο μετα απο 36 χρονια δημοκρατιας.

Ολοι μαζι λοιπον στην συνταξη,οσοι προλαβουν φυσικα,εν τω μεταξυ οι μονοι που θα παιρνουν συνταξη μετα απο οκταετια ειναι οι κυριοι βουλευτες,και αυτο γιατι μετα τα οκτω χρονια ειναι τοσο εξαντλημενοι απο τα κουραστικα καθηκοντα τους.

Και για να χρυσωσουν το χαπι μας δινουν και την δυνατοτητα να εξαγορασουμε...με τι χρηματα δεν γνωριζω καποια πλασματικα χρονια ωστε να καλυψουμε αυτην την αυξηση των ετων που χρειαζομαστε για να συνταξιοδοτηθουμε.

Ζουμε επι δεκα μηνες μια παρωδια καθαρσης,αναδιαρθρωσης του κρατους,μαζευουν τα σκουπιδια κατω απο το χαλι για να τα βρουμε μπροστα μας μερικα χρονια αργοτερα.

Ζησαμε σε ενα ψεμμα επι δεκαετιες,ζησαμε την λιτοτητα που μας επεβαλλαν,ζησαμε την λεηλασια που εκαναν αμιλητοι,ζησαμε τις περικοπες.
Ηρθε η ωρα να ζησουμε και την πλασματικη εξαγορα της υπολοιπης ζωης μας.

Μια ζωη πληρωνουμε..γιατι να αλλαξει κατι τωρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια: