Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2010

Η Φτηνεια θα εχει παντα στεγη


Τι ατυχια,τι σοκ,τι χαζη συζητηση στα κουτσομπολιστικα μεσημεριανα.....

Εφυγε,η εδιωξαν την Τατιανα απο τον Αντ1,και ποιος θα καλυψει αυτο το τεραστιο χαος στην ενημερωση>?

Και πως θα ζησει η φτωχη"δημοσιογραφος'τωρα?

Δεν εχω δει ποτε την εκπομπη της εδω και χρονια,ακουω,αφουγκραζομαι,θυμαμαι.

Καποια εποχη η επικαιροτητα ειχε ασχοληθει με ενα θεμα,ξεχασμενο πλεον,εχει αφησει ομως εναν νεκρο,δεν τον γνωριζω,φανταζομαι ομως την οδυνη του.

Η ειδηση ηταν για ενα μπαρ,καπου στην Ιερα οδο,επιασαν καποιους να επιδιδονται σε ερωτικες περιπτυξεις σε ενα σκοτεινο χωρο που ειχε δημιουργηθει σε ενα τμημα του.

Ειμαστε Ελληνες τελικα,μας ενδιαφερει τι και πως το κανει ο αλλος,φυσικα δεν ασχολουμαστε με την δικη μας ερωτικη ζωη,εχουμε να ασχοληθουμε με των αλλων.

Εκεινη την εποχη η συγκεκριμενη κυρια ειχε συνεργατη εναν αλλο τρανο"δημοσιογραφο" Χιος το ονομα,λογικο ηταν λοιπον να κανουν ολοκληρες εκπομπες με αυτο το γαργαλιστικο θεμα,ειχα την ατυχια να παρακολουθησω μια απο αυτες.

Εκει λοιπον η κυρια και ο κυριος,ανεμελα ανεφεραν λες και ηταν αναγκαιο το ονομα ενος απο τους συλληφθεντες για αυτην την υποθεση.
Απαγορευοταν αυτο φυσικα,μετα την αναγγελια του ονοματος αρχισαν να ισχυριζονται οτι δεν το ειπαν το ονομα,μην μιλαμε για δικαιοσυνη...αυτο στην χωρα που ζουμε δεν υπαρχει.

Ο ανθρωπος αυτος λοιπον που το ονομα του αναφερθηκε δυο φορες,αυτοκτονησε μεσα στο κελι του,δεν ξερω τι σκεφτηκε,τι αγωνια ενοιωσε,τι αδιεξοδο ειδε μπροστα του.

Εκεινο που ξερω ειναι οτι αυτοι οι δυο"δημοσιογραφοι"ειναι ενοχοι για τον θανατο αυτου του ανθρωπου,δεν τον ηξεραν,δεν τους ενδιεφερε,το μονο που τους ενοιαζε ειναι η θεαματικοτητα και τα νουμερα.

Νουμερα,ακριβως,με τις ζωες του διπλα μας,κανεις δεν μιλησε γιαυτο,παει ο ανθρωπος,και η κυρια παντρευτηκε,εκανε οικογενεια,αλλαξε στυλ"δημοσιογραφιας"και εμεινε χωρις στεγη....

Μεχρι να βρει την επομενη.

Γιατι σε αυτη την χωρα η φτηνεια θα εχει παντα στεγη.

1 σχόλιο:

pontios είπε...

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ.ΘΑ ΓΛΕΙΨΕΙ ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑΛΙ,ΛΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ?????Η ΚΑΤΙΝΑ,ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ,ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ,Ω ΜΠΑΖΟ.