Τρίτη, Μαρτίου 01, 2011

Επεξηγηση

Οπως καταλαβαινετε η προηγουμενη αναρτηση μου εχει σχεση με φοροδιαφυγη,ναι αυτην την ιδια που την πατασουν συνεχεια και επι δεκαετιες και τελικα καταληξαμε χρεοκοπημενοι και φτωχοι.
Και ειναι φυσικο να καταληξουμε χρεοκοπημενοι και φτωχοι οταν αυτοι που ειναι κυριως υπευθυνοι για την καταπολεμηση αυτης της μαστιγας...απλα το παιζουν λουδοβικοι.

Και μετα μου λετε να πιστεψω τις ταχα ανακοινωσεις οτι θα την καταπολεμησουν οταν δεν εχουν ιδεα για ποιο πραγμα μιλανε,και στο φιναλε παντα οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι την πατανε διοτι αυτοι τι να κρυψουν?

Αν ειναι δυνατον να τους εξηγεις με χιλιδες τροπους,μονο μιμικη δεν εχω χρησιμοποιησει οτι εγινε κλοπη φορων απο συγκεκριμενη εταιρεια...με συγκεκριμενο τροπο...ευκολοτατο να ελεχθει,να τους το ξαναλες,να ακους μαλακιες,και τελικα να μην βγαζεις ακρη.

Και δεν εχουν μυαλο?λογικη?εμπειρια πανω στο θεμα?
Κατι απο ολα δεν εχουν,διαθεση παντως οχι και αυτο ειναι σιγουρο.

Και λεω ξεκαθαρα,ναι εγινε ελεγχος στην εταιρεια,δεν εγινε σωστα,για να το πω σεμνα και ταπεινα,δηλαδη δεν ενδιαφερθηκε ο εμπειρος ελεγκτης να διαβασει τον τροπο της φοροκλοπης?
Απιστευτο μου φαινεται.

Λοιπον καταλαβετε το και μην σας κοροιδευουν,απο εμας,εσας θα τα παιρνουν,απο τους υπολοιπους θα τα παιρνουν παλι,η τα επαιρναν και δεν ενδιαφερονται να βρουν οσους τα επαιρναν.

Τελεια και παυλα.

http://harrytsopanos.blogspot.com/2009/12/wwwopengovgr-2.html
To 2009 εγραφα το πιο πανω,αλλαξε κατι?



Δεν υπάρχουν σχόλια: