Κυριακή, Απριλίου 10, 2011

Γονατισμενος νικητης

Μετα απο τοσες ανεπαναληπτες νικες που μας εγιναν συνηθεια ειναι παραξενο που εχει περασει τοσος καιρος χωρις να γευτουμε ακομη μια.
Ο πιο αποτυχημενος απο ολους οσους περασαν απο το Μαξιμου..ενοικιαστης διαβουλευεται με την παρεουλα του για τα επομενα μετρα που σχεδιαζει να παρει με σκοπο την σωτηρια μας.

Το ρεσιταλ της αποτυχιας του εχει γινει πλεον αντιληπτο και απο τους ξενους συνεργατες του οι οποιοι τον αδειαζουν σε καθε ευκαιρια.
Ακομη και αγραμματο να ειχαμε στην θεση του καλυτερα αποτελεσματα θα καταφερνε,θα ειχε τουλαχιστον την εντιμοτητα να μας πει την αληθεια και να μην μας παιδευει με χιλιαδες ψεματα τοσους μηνες.
Αλλη μια αποδειξη οτι το να εισαι γιος καποιου δεν σημαινει οτι κληρονομεις εκτος απο το επωνυμο ουτε το μυαλο του ουτε την εξυπναδα του.
Ενας ρεζιλης εραστης της παγκοσμιοποιησης που ηρθε και καθησε σαν λεκες πανω σε ενα ηδη βρωμικο ρουχο και δεν λεει να φυγει ουτε με το δυνατοτερο καθαριστικο,ενας οραματιστης της πλακας...θα εχει πλεον πεσει και απο την 79η θεση που ηταν μεχρι προσφατα και ισως του παρουν και το αγαλματακι που κερδισε χωρις λογο ..να αυτο με τα αλογα και το ανταλλαξουν με ενα με μουλαρια.

Ξοφλημενος στην συνειδηση του λαου,ξεγραμμενος απο την Ιστορια που θα τον αναφερει με μαυρα γραμματα,απελπισμενος προσπαθει να καταφερει κατι ωστε να μην χρειαστει να την κοπανησει με ελικοπτερο και να μην ξαναπατησει στην ξενη χωρα που καταφερε να κοροιδεψει τοσο ξεδιαντροπα.

Και δεν θα καταφερει τιποτα απολυτως,το ξερει και ο ιδιος,το βλεπουν και οι κολλητοι του,οσο το συντομοτερο ξεκολλησει απο πανω μας ...που εχει κολλησει σαν βδελλα τοσο το καλυτερο για τον τοπο.
Και να παρει μαζι του τα τσιρακια του,τυπου...Διαμαντοπουλου,Παπακωσταντινου και λοιπους αρκετα με τους ταχα νεωτερισμους τους,ουτε για καθαριστριες σε σχολεια της επαρχιας δεν κανουν.

Δεν θελουμε αλλες νικες,δεν μας κανει κεφι πλεον να πανηγυριζουμε,θελουμε την αληθεια,εμεις θα την πληρωσουμε την νυφη.

Και εχουμε δικαιωμα να ξερουμε ποιος την ξοδεψε.
Και δεν χρειαζομαστε γονατισμενους νικητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: