Σάββατο, Μαΐου 19, 2012

Η Σταυροφορια του τρομου

Μην ταραχθειτε με οσα ακουσετε αυτη την προεκλογικη περιοδο,μην αισθανθειτε αβολα,εδω γινεται ενας πολεμος,ειναι αυτοι και απεναντι τους ειμαστε εμεις,οι ανικανοι και ανεπαγγελτοι αλλα καλοπληρωμενοι πολιτικοι εναντιον των ανισχυρων και ευκολοπιστων Ελληνων.

Και θα ακουσουμε πολλα,ηδη η σταυροφορια του τρομου εχει αρχισει και μεσα και εξω απο την χωρα,μεσω περιοδικων,εφημεριδων,δηλωσεων και αντιδηλωσεων,ολοι εχουν μια αποψη που συνηθως ειναι αντιθετη με την προηγουμενη,σκοπος να μας τρελανουν ωστε να αποφασισουμε στο τελος οτι οι μονοι που θα μπορεσουν να σωσουν την χωρα ειναι αυτοι που την εφτασαν εκει που ειναι.

Ενωνεται η δεξια μεγαλη παραταξη....για ποιο λογο?
Για το καλο της χωρας?
ΟΧΙ
Για να καταφερει να κερδισει την εξουσια,μα Μπακογιαννη και Σαμαρας δεν μπορουν ουτε να βλεπουν ο ενας τον αλλον,πως θα συνεργαστουν?
Η Ελλαδα εχει γινει ενα παιχνιδι και ολοι παιζουν επανω της αναλογα με το κεφι τους,η χωρα παει απο το κακο στο χειροτερο και αυτοι αμεριμνοι περιμενουν ο ενας το λαθος του αλλου για να πατησουν επανω του.

Η Σταυροφορια του τρομου εχει ενα και μονο σκοπο,να πεισει τους Ελληνες οτι μονο μεσα στο ευρω θα μπορεσουν να επιβιωσουν,το πως θα επιβιωσουν το εχουμε δει και πριν τις εκλογες και θα το συνεχισουν και μετα αν καταφερουν να τρομοκρατησουν τον πληθυσμο,εχουν τα σωστα μεσα,το σκαι,το μεγκα,τους παπαγαλους τους,μετα απο τις επομενες εκλογες τιποτα δεν θα ειναι ιδιο στην χωρα.

Η θα παει σε αλλη πορεια για το συμφερον του λαου η δυστυχως θα χαθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: