Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Αποκαλύφθηκαν οι κομματικοί και οι φιλάργυροι bloggers !!!


Όπως πολύ ορθά παρατήρησε φίλος αναγνώστης, αυτές οι εκλογές, εκτός των άλλων, έκαναν και ένα άλλο μεγάλο καλό για τους ανθρώπους του διαδικτύου. Ανάγκασαν πολλούς bloggers που παρίσταναν μέχρι τώρα, τους πολιτικά αντικειμενικούς και τους οικονομικά αφιλοκερδείς, να ρίξουν τη μάσκα που τους κάλυπτε και να αποκαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους και τον πραγματικό ρόλο που παίζουν μέσα στο χώρο του διαδικτύου, παρασύροντας άδολους αναγνώστες που....πιστεύουν ότι βρίσκουν αντικειμενική πληροφόρηση.
Προσέξτε σας παρακαλούμε όλα τα blogs στα οποία είχατε εμπιστοσύνη και τα οποία προτιμούσατε για την αντικειμενική σας ενημέρωση, πως ακριβώς συμπεριφέρονται σ’ αυτές τις εκλογές και πάρτε τα μέτρα σας για το μέλλον. Θα διαπιστώσετε κατ’ αρχήν αυτά που λέγονται δημοσιογραφικά blogs,  ότι υποστηρίζουν, είτε τον κομματικό χώρο στον οποίο είναι ενταγμένα και από τον οποίο κερδίζουν, είτε εκεί από όπου κερδίζουν χρήματα, αδιακρίτως κομματικής προτίμησης, καταχωρώντας σχετικά άρθρα και πολιτικές διαφημίσεις. Έπειτα παρακολουθείστε τα μη δημοσιογραφικά blogs. Η ίδια κατάσταση και εκεί. Είτε πρόκειται για κομματικά εξαρτήματα ή θύματα εκλογικής πελατείας κάποιου πολιτικού, είτε για bloggers που βρήκαν ευκαιρία να κερδίσουν μερικά ευρώ, δημοσιεύοντας πολιτικές διαφημίσεις. Αυτές οι εκλογές λοιπόν, έβγαλαν πράγματι από τις τρύπες τους πολλούς  bloggers, οι οποίοι από την Δευτέρα το πρώϊ, σαν να μην συνέβη τίποτα, θα κατεβάσουν τις πολιτικές διαφημίσεις από τα blogs τους και θα το γυρίσουν και πάλι στην δήθεν αντικειμενικότητά τους.
Παρακολουθείστε τους τώρα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματά. Εσείς τους δίνετε τη δύναμη με την αναπαραγωγή των άρθρων τους και τα links  που τους χαρίζετε.
http://epanastasilae.blogspot.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια: