Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012

Η Χουντα δεν θα αφησει ευκολα το οικοπεδο Ελλαδα

Οι εκλογες πλεον ειναι κοντα,ολοι περιμενουν με αγωνια το αποτελεσμα τους,μια ακομα προεκλογικη περιοδος τελειωνει χωρις να εχουν εξηγηθει τα οσα εγιναν και κυριως χωρις να εχουν ειπωθει τα οσα θα γινουν μετα απο την Κυριακη.

Οι ομιλιες των διαφορων υποψηφιων επικεντρωθηκαν κυριως σε επιθεσεις εναντιον των υπολοιπων,τα κομματα της συμφορας δεν εδωσαν επαρκεις απαντησεις στον λαο απλα φροντισαν να τον μπερδεψουν περισσοτερο με οσα ειπαν.

Ετσι ο αντισυνταγματολογος Βενιζελος μεσα στην εξουσιομανια του βγηκε σχεδον αντιμνημονιακος,τρομοκρατησε,απειλησε,κοροιδεψε και χειροφιληθηκε με μεγαλη ηδονη,ο Σαμαρας συνεχισε τις κωλοτουμπες του και υποσχεθηκε θαλασσα στα Τρικαλα,ο Κουβελης μεσα στην μετριοτητα του προσπαθησε να συγκερασει το παλιο πασοκ που πλεον εχει μετακομισει στο κομμα του,ο Τσιπρας προσπαθησε να βρει μια ακρη αλλα δεν την βρηκε και ο Καμμενος υποσχεθηκε φυλακη και δημευση περιουσιων.
Η μεγαλη χαμενη της υποθεσης,η αριστερα,που δεν μπορει να συμφωνησει σε ενα κοινο προγραμμα ωστε να διωχθει η χουντα απο την χωρα,η Παπαρηγα ζωντας ακομα την εποχη του Λενιν συνεχισε να αρνειται να γινει κυβερνηση,μα ποτε δεν το ηθελε νομιζω,μονο επανασταση ηθελε,το αιμα την τραβαει η ειρηνικη επανασταση οχι.

Ακουσαμε πολλα,μπερδευτηκαμε λιγο,ξερουμε ποιοι ειναι πλεον,τι θελουν,και δεν θελουν το καλο της χωρας,αυτο δεν θα κρατησει πολυ,οποιος και να βγει την Κυριακη θα εχει πολυ περιορισμενο χρονο μπροστα του,μετα θα ερθουν οι καταρρευσεις,η πολιτικη σκηνη του τοπου πρεπει να διαλυθει,ειναι τοσο σαπια που ουτε με ενεσεις τσιμεντου δεν μπορει πλεον να σταθει ορθια.

Η Χουντα δεν θα αφησει το οικοπεδο Ελλαδα χωρις μαχη,φοβαμαι χειροτερες καταστασεις,ελπιζω να μεινουν ολοι νηφαλιοι και να μην φτασουν τα πραγματα στα ακρα.

Τα συμφεροντα ειναι πολλα,το μονο που δεν τους ενδιαφερει ειναι ο Ελληνας πολιτης τον οποιο θα ξεχασουν αμεσως μετα τα αποτελεσματα των εκλογων.
Θα ειναι οδυνηρο για την χωρα αν συνεχισει να κυβερναται απο προδοτες και δοσιλογους,τα σχεδια τους ειναι γνωστα,δεν θα κανουν πισω με φρεσκια λαικη εντολη.

Προσοχη τι θα ψηφισετε την Κυριακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: