Παρασκευή, Μαΐου 18, 2012

Η Ελλάδα ανάμεσα στις "μάγισσες του Σάλεμ"


      
Οι Γερμανοί "βυθίζουν" την Ευρώπη σε έναν νέο Μεσαίωνα.
Οι προτεστάντες επιδίδονται και πάλι στο αγαπημένο τους σπορ, που είναι το "κυνήγι των μαγισσών".
Είναι έτοιμοι να αναλάβουν το ρίσκο;
Το κυνήγι των "μαγισσών" αποτελεί προτεστανική διωκτική παράδοση ...Παράδοση, που επέτρεπε στους ισχυρούς του προτεσταντισμού να ελέγχουν τις κοινωνίες τους μέσω του εκφοβισμού και της τρομοκρατίας των μελών τους. Αυτό είναι κάτι, το οποίο το καταφέρνουν μέσω της δημιουργίας ενός απόλυτου αντιπροτύπου, το οποίο τιμωρούν με τον πιο σκληρό κι απάνθρωπο τρόπο, ώστε να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους υπολοίπους. Οχλοποιούν οργανωμένα μια τρομοκρατημένη κοινωνία, προκειμένου να στείλουν "μηνύματα" στους αμφισβητίες τους. 
...Απλό κόλπο. Σκοτώνεις έναν —έστω και άδικα— και συμμορφώνεις άπειρους. Πώς είπε η κόρη του προτεστάντη πάστορα στον Παπανδρέου; Του είπε ότι "το πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα έπρεπε να πονέσει, γιατί ήθελαν να είναι σίγουροι, πως κανένας άλλος δεν θα θελήσει να το δοκιμάσει. Η Ελλάδα εξ αρχής αποφασίστηκε να τιμωρηθεί με εκείνον τον σκληρό τρόπο, που θα την έκανε διδακτικό "παράδειγμα" ...Διδακτικό "παράδειγμα" για μια τρομοκρατημένη από τους προτεστάντες Ευρώπη.
Γι' αυτόν τον λόγο καθημερινά πλέον ο διαβόητος Σόιμπλε —με μια σαδιστική εμμονή και ηδονή— μάς υπενθυμίζει και μας προειδοποιεί πως είναι αναπόφευκτο για τους Έλληνες να αποφύγουν το πικρό "ποτήρι" του πόνου. Αυτό είναι το "πνεύμα" της γερμανικής ηγεσίας και αυτό το "πνεύμα" ανέλαβε ο γερμανικός τύπος να το διασκορπίσει στη γερμανική πλέμπα ...Στην προτεσταντική πλέμπα ...Στην καλύτερη πρώτη "ύλη" για όχλο στην Ευρώπη. Υπό τις κραυγές της Bild άρχισε το νέο κυνήγι των "μαγισσών" στην Ευρώπη. "Μάγισσα" αυτήν τη φορά ...η Ελλάδα ...Η χώρα των "τεμπέληδων", οι οποίοι ζουν εις βάρος των "νοικοκυραίων" ...Η χώρα των "απατεώνων", οι οποίοι ζουν εις βάρος των "τιμίων" ...Η χώρα των "φοροκλεπτών" στην Ευρώπη των "φορολογουμένων".
Οι αναγνώστες της Bild, οι οποίοι αποτελούν το αγράμματο και θρησκόληπτο μέρος της γερμανικής κοινωνίας, δεν ήθελαν κάτι παραπάνω, για να "ερεθιστούν". Τους αρκούσε, που οι νόμιμες γερμανικές και προτεσταντικές "αρχές" είχαν εντοπίσει το αίτιο της δυστυχίας τους. Τους αρκούσε, που οι "αρχές" εκτός από τη "νόσο" είχαν βρει και τη "θεραπεία" της. Τους αρκούσε, που οι ηγέτες τής "πίστης" τους είχαν εντοπίσει τον "αμαρτωλό", ο οποίος απειλούσε και τους "ενάρετους". Έχουν "έρωτα" με τις "αρχές" και τις "στολές" και δεν άργησαν να πάρουν τους "δαυλούς" και ν' αναζητούν μέσα στη "νύχτα" τη "μάγισσα" του Αιγαίου.
Όλοι είχαν κάτι να πουν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Όλοι είχαν κάτι να θυμηθούν από την επίσκεψή τους στην Ελλάδα ή από τη συναναστροφή τους με κάποιον Έλληνα της Γερμανίας. Έτσι κι αλλιώς δεν ανήκουν στη μορφωμένη μερίδα της Γερμανίας, ώστε να "γνωρίζουν" κάτι άλλο από την Ελλάδα ...Να γνωρίζουν την ποιότητά της και τη γενναιοδωρία της. Αυτοί γνωρίζουν μερικούς Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία και λίγους σερβιτόρους από τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Αυτοί είναι που σήμερα κατηγορούν δεξιά κι αριστερά την Ελλάδα. Αυτοί αναζητούν τους Έλληνες στους χώρους εργασίας τους, προκειμένου να τους ρίξουν το "ανάθεμα". Η "ηθική" ηγεσία της Γερμανίας ήταν για άλλη μια φορά ικανοποιημένη. Το "ποίμνιό" της για άλλη μια φορά έτρεξε να εξυπηρετήσει τις εντολές της.
Ο στόχος της γερμανικής ηγεσίας είχε επιτευχθεί. Είχε κατορθώσει και είχε προκαλέσει τη γερμανική υστερία απέναντι στην Ελλάδα. Η πρωτοφανούς εντάσεως και εξόχως βίαιη "στοχοποίηση" της Ελλάδας από τη Γερμανία είχε "τρομάξει" ολόκληρη την Ευρώπη. Το πρώτο βήμα είχε γίνει. Η "μάγισσα" είχε εντοπιστεί και την είχαν δει όλοι οι Ευρωπαίοι όλων των δογμάτων. Κανένας από αυτούς δεν θα ήθελε να μπει στη θέση της "μάγισσας". Ο "πόνος" της Ελλάδας έδινε ισχύ στη Μέρκελ, η οποία έδειχνε με το "δάχτυλο" την "αμαρτωλή" κι αναζητούσε με το βλοσυρό της "βλέμμα" όλους τους υπόπτους ανάμεσα στους υπόλοιπους.
Η Ελλάδα ήταν πλέον το απόλυτο αντιπρότυπο της Ευρώπης ...Αυτή, η οποία δικαίως θα τιμωρούνταν και με τον "πόνο" της θα "δίδασκε" τους υπολοίπους. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Ελλάδα θα έμενε μόνιμα στο "κάδρο" της δημοσιότητας, για να μην ξεχνάνε οι υπόλοιποι τη "μάγισσα" ...Να μην ξεχνάνε ότι είναι όλοι καλεσμένοι στη δημόσια τελετή "θανάτωσής" της. Γι' αυτόν τον λόγο το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας αποσπά το 90% της αρνητικής δημοσιότητας και φέρεται σαν υπεύθυνο για το 100% της προβληματικότητας αυτής της τεράστιας οικονομίας.
Ο Σαρκοζί έκανε ολόκληρη την προεκλογική του εκστρατεία πάνω στον "άξονα" ότι δεν επέτρεψε στη Γαλλία να γίνει σαν την Ελλάδα. Ο Πρόντι προσπαθεί να πείσει τους Ιταλούς ν' αποδεχθούν τα απάνθρωπα μέτρα λιτότητας, λέγοντάς τους ότι σε διαφορετική περίπτωση θα "καταντήσουν" αποικία ξένων σαν την Ελλάδα. Ο Ραχόι προσπαθεί να πείσει τους λιμοκτονούντες πλέον Ισπανούς ότι είναι "τυχεροί" που δεν είναι Έλληνες. Ιρλανδοί, Πορτογάλοι και άλλοι δυστυχείς αισθάνονται τυχεροί, που τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση δεν μοιράζονται την τύχη της Ελλάδας. Οι πάντες στην Ευρώπη περνάνε στους λαούς τους τα εξοντωτικά μέτρα των Γερμανών "παστόρων" με φόβητρο την τύχη της Ελλάδας.
Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη της "ανταγωνιστικής" και "τίμιας" Γερμανίας, είναι μια νέα "βύθιση" της Ευρώπης στον Μεσαίωνα. Στην πραγματικότητα η Ευρώπη μιμείται το παρελθόν της. Κάποιοι συνεχίζουν μια παλιά ενδοχριστιανική διαμάχη, η οποία ξεκίνησε από τον Λούθηρο ...Μια διαμάχη, η οποία αιματοκύλισε άπειρες φορές την Ευρώπη. Τώρα, που η οικονομική κρίση αρχίζει και διαχωρίζει μεταξύ τους τα εμπλεκόμενα κράτη, αυτό είναι κάτι, το οποίο δεν μπορεί πλέον να αποκρυφτεί. Είναι φανερό πλέον ότι κάποιοι προτεστάντες συνεχίζουν τον Τριακονταετή Πόλεμο ...Έναν πόλεμο, ο οποίος αιματοκύλισε την Ευρώπη άπειρες φορές ...Έναν πόλεμο, του οποίου "εκφράσεις" είναι και οι δήθεν Παγκόσμιοι Πόλεμοι ...Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι οποίοι προκλήθηκαν από τους προτεστάντες και είχαν ως στόχο την κατάκτηση κατ’ αρχήν της Ευρώπης και εν συνεχεία του κόσμου όλου.
Με βάση αυτά τα δεδομένα αντιλαμβανόμαστε ότι, παρ' όλο το ανθελληνικό τους μένος, στην πραγματικότητα ο ουσιαστικός τους στόχος δεν είναι η Ελλάδα ...Η Ελλάδα είναι πολύ μικρή λεία, για να είναι στόχος ενός τόσο μεγάλου "θηρευτή". Η Ελλάδα είναι το "σφάγιο", που θα οδηγηθεί στο "θυσιαστήριο", για να τρομοκρατηθούν όλοι οι υπόλοιποι. Πραγματικός στόχος των προτεσταντών είναι ο πλούσιος Καθολικός Κόσμος της Ευρώπης. Την Ελλάδα θέλουν να την "καταστρέψουν" απλά προς γνώση, τρομοκρατία και συμμόρφωση αυτών που στοχεύουν να λεηλατήσουν και είναι ο Καθολικός Κόσμος της Ευρώπης. Κατά "σύμπτωση" όλα τα "αμαρτωλά" κράτη της Ευρώπης είναι μη προτεσταντικά. Προτεστάντες είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι ακολουθούν τη Μέρκελ και δείχνουν κι αυτοί με το "δάκτυλο" τους "αμαρτωλούς".
Η Ευρώπη σήμερα, δηλαδή, είναι "παγωμένη" από τον τρόμο που προκαλούν οι προτεστάντες με την εσκεμμένη και επιτηδευμένη "υστερία" τους. Η "μάγισσα" Ελλάδα έχει σχεδόν "παλουκωθεί" και οι πάντες γύρω της έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο. Τα προτεσταντικά κράτη παριστάνουν τους δήθεν εξοργισμένους, που αναζητούν όχι μόνον την παραδειγματική τιμωρία της "μάγισσας", αλλά και την αναζήτηση όλων των πιθανών ομοίων της. Εκτός από τη "μάγισσα" αναζητούνται και οι "κρυπτοαμαρτωλοί", ώστε να γίνουν "πακέτο" και να στοχοποιηθούν όποιοι αμφισβητούν την επιβεβλημένη γερμανική πολιτική.
Κράτη όπως η Ολλανδία, η Φιλανδία ή η Δανία έχουν αφεθεί από τη Γερμανία να φέρονται σαν "αφηνιασμένα", που θέλουν να δουν "αίμα" ...Θέλουν να δουν τη "μάγισσα" του Αιγαίου να "παλουκώνεται" και να "ακρωτηριάζεται". Προτεστάντες είναι αυτοί οι οποίοι "φωνάζουν" να πουλήσουν τα νησιά τους οι Έλληνες ...Να πουλήσουν τα αρχαία τους ..Να πουλήσουν τα παιδιά τους. Ο προτεσταντικός όχλος είναι έτοιμος να στραφεί εναντίον όποιου θα του υποδείξει σαν "ύποπτο" η κόρη του πάστορα.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Είναι "προϊόν" αιώνων εξέλιξης σε θέματα κοινωνικής συμπεριφοράς. Είναι δουλεμένα μέσα στους αιώνες. Με αυτόν τον τρόπο λύνει τα προβλήματά της η προτεσταντική ηγεσία. Αν δεις κάποιον να σου επιτίθεται, τρέχοντας μακριά σου και φωνάζοντας εναντίον σου, είναι προτεστάντης, που προσπαθεί να βάλει "φωτιά" στον όχλο των ομοίων του. Αυτή είναι η τακτική των προτεσταντών. Με φήμες, διαβολές και "δαυλούς" πολεμούν τους εχθρούς τους. Έτσι αυτοελέγχονται οι προτεσταντικές χώρες και οι ισχυροί τους ελέγχουν τις κοινωνίες τους. Αυτή ήταν πάντα η ιδιομορφία του προτεσταντικού δόγματος σε σχέση με τα άλλα μεγάλα χριστιανικά δόγματα. Ο προτεσταντικός κόσμος, επειδή δεν είχε κεντρική θρησκευτική ηγεσία με "αλάθητα", δεν μπορούσε να ελέγχει την κοινωνία του με τον παραδοσιακό τρόπο των υπολοίπων. "Αλάθητο" Πάπα απαιτεί η Ιερά Εξέταση, ώστε να δρομολογηθεί.
Αυτή η έλλειψη "αλάθητου" ηγέτη δίνει το "αλάθητο" στην κοινωνία, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών της και αυτό σημαίνει "οχλοποίηση". Οι ηγεσίες αποφασίζουν μόνες τους και απλά οι όχλοι παίρνουν τις ευθύνες. Όποιος προλάβει να "πείσει" την προτεσταντική κοινωνία για το δίκιο του, καταδίκασε τους εχθρούς του σε θάνατο. Οι σημερινές προτεσταντικές χώρες μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν οργανωμένα οχλοποιηθεί από τους Γερμανούς με στόχο να τρομοκρατούν τους υπολοίπους.
Όμως, οι τρομοκρατημένοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν με βάση τη λογική. Δεν μπορούν να αμυνθούν οργανωμένα, γιατί έχουν ενεργοποιηθεί τα ένστικτά τους. Τους ενδιαφέρει να σωθούν οι ίδιοι και όχι να βρουν το δίκιο, είτε το δικό τους είτε αυτών που αδικούνται. Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα η Ευρώπη δεν σκέπτεται λογικά. Γι' αυτόν τον λόγο τα κράτη της είναι ανάδελφα και εχθρικά προς όλους. Η απειλή των προτεσταντικών όχλων τούς έχει κάνει όλους ν' αγωνίζονται για το τομάρι τους, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τι τους "ξημερώνει". Γι' αυτόν τον λόγο η Ευρώπη, που λάτρεψε την Ελλάδα, αφήνει τα παιδιά της αβοήθητα στο "στόμα" των "λύκων".
Οι τρομοκρατημένοι καθολικοί προσπαθούν να σώσουν τους εαυτούς τους. Δεν τους ενδιαφέρει να δουν την πραγματικότητα. Δεν τους ενδιαφέρει το δίκιο της Ελλάδας. Κανένας δεν θέλει να τα βάλει με τον όχλο των προτεσταντών. Η Ελλάδα καλώς ή κακώς είναι μια "μάγισσα" καταδικασμένη σε "θάνατο". Ας βρει μόνη της τη λύση για τον εαυτό της. Αυτούς τους ενδιαφέρει να σώσουν τους εαυτούς τους. Άλλωστε η Ελλάδα είναι λίγο "ξένη" προς τους ίδιους. Είναι ορθόδοξη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δυνάμει "ύποπτοι" είναι Καθολικοί. Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία ...και βεβαίως η μεγάλη Γαλλία.
Αντιλαμβανόμαστε ότι το προτεστανικό χιλιοδουλεμένο "κόλπο" έπιασε. Οι προτεστάντες είδαν κι αποείδαν ότι δεν μπορούν να κατακτήσουν τους υπόλοιπους Ευρωπαίους με τη βία ως "ξένους" και αποφάσισαν να το κάνουν σαν "αδερφοί". Έχοντας γνώση ειδικών τεχνικών πάνω στον έλεγχο του εσωτερικού της κοινωνίας τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια κοινή ευρωπαϊκή κοινωνία, ώστε να επιτύχουν αυτό στο οποίο απέτυχαν επανειλημμένως. Απλά τώρα δεν έχουν ανάγκη τα όπλα και τις βόμβες, αλλά ακολουθούν πιο πονηρή τακτική ...Τακτική, που τους επιτρέπει να μιμούνται κοινωνικές τακτικές, εφόσον υπάρχει η Ευρωπαϊκή Κοινωνία των Εθνών. Μιμούνται δηλαδή συμπεριφορές ατομικές και τις εφαρμόζουν σε συλλογικό επίπεδο.
Είναι πλέον φανερό ότι εξ’ αρχής υπήρχε σχέδιο για την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Αυτή δεν έγινε στην τύχη κι ούτε προέκυψε από το "όραμα" εκείνων, οι οποίοι μετάνιωσαν για τα προηγούμενά τους εγκλήματα ...Μια νέα στρατηγική ήταν πάνω σε παλιό στόχο ...Μια νέα στρατηγική των προτεσταντών πάνω στον παλιό τους στόχο. Ακόμα και η σημερινή κρίση του χρέους, η οποία βασανίζει τους ευρωπαϊκούς λαούς, ήταν προσχεδιασμένη, εφόσον μόνον μέσω αυτού του χρέους μπορούν οι προτεστάντες να λεηλατήσουν εκείνους, που κάποτε απέτυχαν να κατακτήσουν.
Η κρίση του χρέους, δηλαδή, ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα, που αφέθηκε να "φουσκώσει", μέχρι να γίνει εκμεταλλεύσιμο ...Ένα πρόβλημα, που, όταν θα "ωρίμαζε", θα αρκούσε ένα "σύνθημα" εναντίον ενός επιλεγμένου "εχθρού", προκειμένου να ξεσπάσει η οργανωμένη "υστερία" των προτεσταντών. Αυτό ας μην φαίνεται απίθανο ή παράξενο στον αναγνώστη. Όταν μπαίνει η τοκογλυφία στο "παιχνίδι", εκεί πάντα οδηγεί. Ο τοκογλύφος, όταν δανείζει χρήματα σε έναν άνθρωπο με περιουσία, γνωρίζει τι περιμένει. Γνωρίζει ότι πρέπει να περιμένει να "ωριμάσει" το χρέος, για να αρπάξει από τον αφελή τα πάντα ...Δεν έτυχε, δηλαδή, αυτό το αποτέλεσμα ...Πέτυχε αυτό το αποτέλεσμα.
Γι' αυτόν τον λόγο οι κατά τα άλλα άφιλοι και ακοινώνητοι προτεστάντες ήταν από τους πρωτοπόρους του "οράματος" της Ενιαίας Ευρώπης. Γι' αυτόν τον λόγο "βοηθούσαν" τους "τεμπέληδες" του Νότου. Δεν το έκαναν επειδή άλλαξαν τα χαρακτηριστικά τους ως άνθρωποι. Εξακολουθούν να περιτειχίζουν τα σπίτια τους, για να τα προστατεύουν από τους "ξένους". Δεν το έκαναν επειδή άλλαξαν άποψη για τους Νότιους. Πάντα την ίδια άποψη είχαν γι' αυτούς. Δεν διαφοροποιούνται σήμερα σε σχέση με τον Χίτλερ, που κι εκείνος επίσης ήθελε την "ενοποίηση". Διαφέρουν μόνον ως προς το "σχέδιο". Δεν βομβάρδισαν την Ευρώπη με τζάμπα οβίδες, αλλά με τζάμπα δάνεια. Στο τέλος θέλησαν και πάλι να κάνουν προέλαση ανάμεσα στα "ερείπια", που δημιούργησαν τα χρέη.
Απλά, για να ξεκινήσει η "επέλαση", έπρεπε να κατορθώσουν να μπουν σε ένα κράτος και αυτό το κράτος επιλέχθηκε εξ’ αρχής να είναι η ορθόδοξη Ελλάδα ...Η ορθόδοξη Ελλάδα, η οποία δεν ενεργοποιεί συλλογικά ένστικτα των ομοδόξων, όπως θα τα ενεργοποιούσε η καθολική Ιρλανδία ή η καθολική Πορτογαλία σε περίπτωση που ξεκινούσαν την επέλασή τους από αυτές. Η τραγωδία της Ελλάδας δεν ενεργοποίησε τα ένστικτα επιβίωσης και άμυνας των καθολικών, αλλά ενεργοποίησε τον φόβο τους. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Να μπορούν να απειλούν με "θάνατο" την Ελλάδα, ώστε να μπορούν υπό την απειλή της ίδιας τύχης να λεηλατούν την Ιταλία, αρπάζοντάς της τα "φιλέτα" της βιομηχανίας της ...και όχι μόνον.
Προμελετημένο έγκλημα ήταν αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα. Από τη στιγμή που οι Προτεστάντες έπεισαν τους αφελείς Ευρωπαίους να μπουν σε μια κοινή "αυλή" με αυτούς, ήταν εύκολο να δρομολογήσουν το επόμενο στάδιο του σχεδίου τους ...Του σχεδίου, που στηρίζεται στον πανικό, τον οποίο προκαλούν οι υστερίες, οι βρισιές, οι προσβολές κλπ.. Από τη στιγμή που μπήκαν όλοι οι Ευρωπαίοι σε ένα "σύνολο", το οποίο έπρεπε να ενεργεί με βάση μια κοινή συμπεριφορά, ήταν εύκολο γι' αυτούς να εμφανιστούν σε κάποια φάση ως φανατικοί "πουριτανοί" της ευρωπαϊκής πολιτικής "πίστης". Γνώριζαν αυτόν τον ρόλο και είχαν μάθει να τον εκμεταλλεύονται στο έπακρο.
Ως οι κύριοι εκφραστές και πιστοί τυπολάτρες όλων των συμφωνηθέντων, είχαν βρει τον ρόλο τους στην Νέα Εποχή. Είχαν την εμπειρία να εκμεταλλεύονται διαφορετικότητες ή ιδιομορφίες, προκειμένου να επεκτείνουν τα συμφέροντά τους. Αυτό δεν ήταν δύσκολο να γίνει, όταν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν "εταίροι", οι οποίοι ενεργούν με βάση τις μεταξύ τους συμφωνίες πάνω σε ένα κοινό ευρωπαϊκό "δόγμα" και άρα κρίνονται για την "πίστη" τους και βέβαια για τη συμπεριφορά τους.
Αυτό είναι το "βούτυρο" στο "ψωμί" των προτεσταντών ...Των πουριτανών και επαγγελματιών της ηθικολογίας. Η τακτική τους δεν είναι πρωτόγνωρη. Έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία την κάνουν αναγνωρίσιμη για κάποιον, ο οποίος έχει τις κατάλληλες γνώσεις ...Απλά πράγματα. Η τακτική τού περιβόητου "κυνηγιού της μάγισσας", που σήμερα εφαρμόζει η Γερμανία εναντίον της Ελλάδας με στόχο να τρομοκρατήσει την Ευρώπη, είναι πολύ εύκολα αναγνωρίσιμη. Κατ’ αρχήν αυτό το "κυνήγι" έχει ένα πολύ συγκεκριμένο "σενάριο". Απαιτεί έναν "διάβολο" και άρα μια "αμαρτία", που να τον συνδέει με κάποιον "αμαρτωλό". Απαιτεί ένα "σημάδι" της οργής του "θεού", που να απειλεί τους "ενάρετους" εξαιτίας των "αμαρτωλών", όπως είναι μια "επιδημία" για παράδειγμα. Τέλος, απαιτεί "θάνατο" για τον αμαρτωλό" και ένα σχέδιο "σκληρής" μετάνοιας για τους υπόλοιπους.
"Διάβολος" σε αυτήν την περίπτωση είναι ένας "φανταστικός" εχθρός, ο οποίος υποτίθεται θέλει τη "διάλυση" ή απλά το "κακό" της Ευρώπης. Αυτός ο "διάβολος" μπορεί να είναι οι ΗΠΑ, οι οποίες δήθεν απεργάζονται σχέδια καταστροφής τής "αγίας" ζώνης του ευρώ ή οι διαβόητες "αγορές", οι οποίες και πάλι από εκεί εκπορεύονται. Πώς επιδιώκει να καταφέρει αυτήν τη διάλυση; ...Μέσω της "αμαρτίας". Πάντα ο "διάβολος" εξυπηρετεί τον σχεδιασμό του με την "αμαρτία". Πάντα καταφέρνει τον στόχο του με το να παρασέρνει τον "πιστό" μακριά από τον "θεό" και άρα από το "δόγμα". Η "αμαρτία" στην περίπτωσή μας είναι η "τεμπελιά" και η διάθεση για "καλή" ζωή. Από αυτήν την "αμαρτία" προκαλείται η "νόσος" του αμαρτωλού ...Η "νόσος", η οποία απειλεί και τους υπόλοιπους.
Αυτό εξοργίζει τον "θεό", που εκδηλώνει την οργή του με την "επιδημία" ...Με την "αρρώστια" αρχικά των "αμαρτωλών" και στη συνέχεια και όλων των υπολοίπων, οι οποίοι τους "ανέχονται". Το χρέος είναι η "αρρώστια", η οποία προκαλείται στον "αμαρτωλό" εξαιτίας της "αμαρτίας" του και η "κρίση χρέους" είναι η "επιδημία", η οποία απειλεί ακόμα και τους "ενάρετους", επειδή απλά ανέχονται τους "αμαρτωλούς" ...Τους επικεφαλής των "ενάρετων", οι οποίοι δεν έχουν υποπέσει ούτε καν σε "αμαρτωλή" σκέψη και οι οποίοι στο όνομα του "θεού" θα αναλάβουν να επινοήσουν και να εφαρμόσουν τη σκληρή μέθοδο της "μετάνοιας", που στην περίπτωσή μας είναι η σκληρή δημοσιονομική πολιτική.
Κατάλαβε ο αναγνώστης το "παιχνίδι"; Μέρα και νύχτα ασχολούνται με την Ελλάδα, για να "διδάσκονται" οι άλλοι ...Με την ορθόδοξη και άρα αλλόδοξη Ελλάδα, για να αισθάνονται και λίγο "τυχεροί" όσοι δεν είναι όμοιοί της. Η Ελλάδα είναι το όλο "μυστικό" της νέας προτεσταντικής προσπάθειας να κατακτήσουν την Ευρώπη. Την Ελλάδα θα την έβαζαν στην "παρέα" της Ευρώπης όχι απλά με "μαγειρεμένα" στοιχεία, αλλά ακόμα και χωρίς καθόλου στοιχεία. Ακόμα κι αν η οικονομία της δεν είχε δραχμές αλλά "κουκιά" και πάλι θα φρόντιζαν να τη βάλουν μέσα στη ζώνη του ευρώ. Γιατί; Γιατί χωρίς την Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να δρομολογήσουν το σχέδιό τους. Αν μέσα στη ζώνη του ευρώ βρίσκονταν μόνον προτεστάντες και καθολικοί, τώρα θα είχαν ήδη "πιαστεί" στα χέρια. Αν τις ύβρεις και τις προσβολές, που έχουν κατά καιρούς εξαπολύσει οι προτεστάντες εναντίον της Ελλάδας, τις εξαπέλυαν εναντίον οποιασδήποτε άλλης καθολικής χώρας, τώρα η Ευρώπη θα είχε διαλύσει.
Η ορθόδοξη Ελλάδα ήταν η ιδανική "μάγισσα" για το "κυνήγι" τους. Ήταν τόσο όμοια μ' αυτούς όσο τους χρειάζονταν και τόσο διαφορετική όσο τους βόλευε, για να τη στοχοποιήσουν, χωρίς να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα. Ήταν χριστιανική χώρα και άρα δεν "χαλούσε" τον σχεδιασμό της χριστιανικής Ευρώπης που "ονειρεύονταν". Ήταν όμως ορθόδοξη και άρα διαφορετική τόσο από τους "καλούς" προτεστάντες όσο και από τους "ύποπτους" καθολικούς. Το παρελθόν της ήταν λίγο "ύποπτο", εφόσον, λόγω του αρχαίου ελληνικού παρελθόντος, ήταν λίγο περισσότερο "ελευθέρων ηθών" από αυτό που ανέχονταν οι "πουριτανοί" προτεστάντες του Βορρά, αλλά και οι συντηρητικοί καθολικοί του Νότου.
Η Ελλάδα όλους αυτούς τους προκαλούσε. Ήταν μικρή αλλά πλούσια και αυτό δεν το ανέχονταν οι με κόπο και πόνο "ευκατάστατοι" του Βορρά. Οι πολίτες της Ελλάδας ήταν χαρούμενοι και πολύ κοινωνικοί και αυτό από μόνο του είναι πολύ "ύποπτο" για τους βλοσυρούς και ακοινώνητους οπαδούς του Λούθηρου. Η περίεργη "γενναιοδωρία" της λειτουργούσε ως στοιχείο καχυποψίας για τους φτωχούς πολίτες του Βορρά ...Κάτι "αμαρτωλό" θα απολάμβαναν οι Έλληνες, για να χαίρονται τόσο πολύ τη ζωή τους.
Όμως, το απόλυτο όμως χαρακτηριστικό της Ελλάδας, που την έκανε μοναδική για τον ρόλο τής υποψήφιας "μάγισσας", ήταν άλλο. Ήταν απόλυτα διάσημη. Απίστευτα διάσημη και απείρως όμορφη. Το πιο διάσημο μικρό κράτος στον κόσμο. Γιατί αυτή η διασημότητα ήταν ζητούμενο; Γιατί μόνον ένα τόσο διάσημο θύμα θα μπορούσε να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε ένα τόσο μεγάλο "σήριαλ" ύβρεων και προσβολών. Απλά πράγματα. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις σήριαλ με ένα "ροζ"DVD μιας διάσημης Celebrity και άλλο να διακινείς το DVD με τις περιπέτειες της άγνωστης γειτόνισσας. Η Ελλάδα ήταν διάσημη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και πολλοί είχαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το "πάθημά" της. Πολλών το ενδιαφέρον θα κινούσε μια πανέμορφη "Ιφιγένεια" στην πυρά με την κατηγορία της "μαγείας".   
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κανένα άλλο ορθόδοξο κράτος στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Κανένα άλλο κράτος της Ευρώπης δεν είχε τόσο μικρή οικονομία, ώστε να είναι του "χεριού" τους και τόσο μεγάλο "όνομα" ώστε να τους δίνει τη δυνατότητα να παίζουν τόσο μεγάλα παιχνίδια προπαγάνδας με όλα τα διεθνή ΜΜΕ. Κανένα άλλο κράτος δεν θα προξενούσε το ενδιαφέρον των πάντων με την κακή του τύχη. Καμία ορθόδοξη Βουλγαρία ή Ρουμανία δεν θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα θα χανόταν το ενδιαφέρον των πάντων και άρα θα έπαυε να λειτουργεί με τον επιθυμητό τρομοκρατικό τρόπο. Η Ελλάδα ήταν η τέλεια υποψήφια για τον ρόλο της "Ιφιγένειας" που θυσιάζεται, για να ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος.
Όταν λοιπόν "ξέσπασε" η "επιδημία" του ευρωπαϊκού χρέους, όλοι έσπευσαν ν' αναζητήσουν την αρχή της "αρρώστιας" στην Ελλάδα. Ήταν σίγουροι πως η "αμαρτία" της "ελευθεριάζουσας" Ελλάδας εκνεύριζε τον πουριτανό "θεό" των προτεσταντών και αυτή ήταν που έφερε την "επιδημία" στις πόρτες τους. Ήταν θέμα χρόνου να της "επιτεθούν", για να μην γίνει η "αρρώστια" της "επιδημία". Η γνωστή κρίση χρέους, που απειλεί τους πάντες με το φαινόμενο του "ντόμινο", θα παρουσιαζόταν σαν τέτοια, ακόμα κι αν αυτό δεν συνέβαινε. Οι προτεστάντες ήθελαν "επιδημία" και έναν "υπεύθυνο" ...και αυτό τους βόλευε. Οι προτεστάντες ήθελαν "επιδημία", επειδή ήθελαν να επιβάλουν μαζική "θεραπεία". Ήθελαν να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα εισβολής σε μια εθνικά ανεξάρτητη χώρα, για να μπορούν να το επαναλάβουν και σε άλλες.
Όπως και συμβαίνει πάντα με τους προτεστάντες, πρόβλημα δεν έχουν να ωρύονται ψευδόμενοι, γιατί η υποκρισία τούς περισσεύει. Με τα δικά τους μέτρα και σταθμά κρίνουν τους άλλους. Η Ελλάδα είναι εκείνη που είναι διεφθαρμένη και όχι οι ίδιοι, παρ' όλο που οι γερμανικές εταιρείες είναι αυτές, οι οποίες παγκοσμίως —και όχι μόνον στην Ευρώπη ή την Ελλάδα— διαφθείρουν τους πάντες. Οι Έλληνες είναι εκείνοι που είναι διεφθαρμένοι, παρ' όλο που η Γερμανία είναι η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αναγκάστηκε, παρά τη θέληση τής πολιτικής της ηγεσίας, να αντικαταστήσει τον διεφθαρμένο της πρόεδρο. Οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, παρ' όλο που η Γερμανία φιλοξενεί και προστατεύει όλους τους διαφθορείς της.
Όλα αυτά είναι "λεπτομέρειες" και δεν τους ενδιαφέρουν. Τους ενδιαφέρει μόνον το "ακροατήριό" τους και αυτό θέλει να ακούει μόνον ό,τι το συμφέρει. Ελάχιστα το απασχολεί αν έχουν δίκιο ή όχι οι Έλληνες. Ελάχιστα τους απασχολεί αν για όλα αυτά, που κατηγορούν, είναι οι ίδιοι πρώτα υπεύθυνοι. Πρώτα οι ίδιοι "μαγείρεψαν" τα στοιχεία τους, για να "στήσουν" τη δήθεν Ενωμένη Ευρώπη και μετά ανάγκασαν —και πάλι οι ίδιοι— τους Έλληνες να "μαγειρέψουν" τα δικά τους. Οι Έλληνες δεν είχαν κανέναν λόγο να μπουν στο ευρώ, πόσο μάλλον να αλλοιώσουν τα στοιχεία τους, προκειμένου να το καταφέρουν. Δεν είχαν κανέναν λόγο, όπως δεν έχει κανέναν λόγο ένα κουνέλι να παραβιάσει μια "κλειδαριά", για να μπει στο "κλουβί" με τους λύκους.
Η ειρωνεία είναι πως, για ό,τι κατηγορούν οι προτεστάντες Γερμανοί τη "μάγισσα" Ελλάδα και τους υπόλοιπους καθολικούς "υπόπτους", ευθύνονται οι ίδιοι. Αν θεωρούν "αρρώστια" τον υπερδανεισμό, τότε όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι φορτώθηκαν τα υπέρογκα δάνεια για την ενοποίησή τους μέσω της εξαγοράς τής Ανατολικής Γερμανίας από την μέχρι τότε κάτοχό της Ρωσία. Αν δηλαδή κάποιος έφερε, μέσω της "αρρώστιάς" του, την "επιδημία" τού χρέους στην Ευρώπη, τότε αυτοί είναι οι Γερμανοί και όχι οι Έλληνες. Αν η "επιδημία" αυτή είναι απόδειξη της συνεργασίας κάποιου "αμαρτωλού" με τον "διάολο", τότε οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον "διάολο", που προσπάθησε να "μολύνει" την Ευρώπη.
Η Γερμανία πήρε τα τεράστια δάνεια από την αμερικανική FED. Αυτή έβαλε τις "Αγορές" να γίνουν μέτοχοι της ΕΚΤ, η οποία φόρτωσε τα κράτη με "αμαρτία". Αυτή στη συνέχεια παρέσυρε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους σε "άσωτη" ζωή, για να ξεφορτωθεί πάνω τους τα δικά της δάνεια και άρα τη δική της "αμαρτία". Από τη Γερμανία ξεκίνησε η σημερινή "επιδημία" της κρίσης χρέους. Απλά η Γερμανία "νόσησε" κρυφά και εις βάρος όλων των άλλων και τώρα, που αισθάνεται "καλύτερα", βγήκε στο κυνήγι, για να εκμεταλλευτεί την "αρρώστια" που η ίδια προκάλεσε ...Η πρώτη, που "νόσησε", βγήκε να κυνηγήσει τον πιο αδύναμο στη "νόσο" και αυτή ήταν η Ελλάδα. Χωρίς την υπερχρεωμένη Γερμανία τα ευρωπαϊκά κράτη δεν θα ήταν ποτέ τόσο ευάλωτα στις επιθέσεις των "Αγορών". Χωρίς την υπερχρεωμένη Γερμανία τα ευρωπαϊκά κράτη δεν θα αναγκάζονταν να "υποθηκεύσουν" τις υπάρξεις τους, προκειμένου να πληρωθούν τα αφεντικά της Γερμανίας.
Τώρα αυτοί οι υποκριτές, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια, επιτίθενται σε όλους τους άλλους. Όμως, αυτήν η επίθεση εναντίον των λαών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτείται συγκεκριμένη μεθόδευση, αλλά πολύ περισσότερο απαιτείται συγκεκριμένη ηγεσία για να έλθει εις πέρας ...Ηγεσία κτηνών, που θα επαναφέρουν το εφιάλτη των παλιών ναζιστών ...Των "εμπνευστών" της συλλογικής ευθύνης, που οδήγησε στα πάσης φύσεως "Ολοκαυτώματα". Αυτόν τον εφιάλτη έπρεπε να αναστήσουν εκ νέου οι Γερμανοί και αυτός ήταν ο εφιάλτης των συλλογικών ευθυνών.
...Απλά πράγματα. Οι ηγέτες της Γερμανίας δεν μπορούσαν να δρομολογήσουν τη γερμανική πολιτική, αν δεν ήταν επιλεγμένοι με τα ειδικά κριτήρια, που απαιτεί μια τέτοια ανθρωποκτόνα αποστολή. Δεν μπορεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος να ξεκινήσει το παιχνίδι του κυνηγιού των "μαγισσών". Ένας κοινός άνθρωπος, που έχει οικογένεια, φίλους και κοινωνικές ευαισθησίες, δεν μπορεί να παίξει αυτό το "παιχνίδι", χωρίς να καταστραφεί από τη συνείδησή του ...Ένας άνθρωπος, που αγαπά τον σύντροφό του, τα παιδιά του, τους φίλους του ή τους γείτονές του ...Ένας άνθρωπος, που γνωρίζει ότι με τις δυνάμεις εκείνες, που στρέφει εναντίον λαών, καταστρέφει στην κυριολεξία ανθρώπους.
Απαιτείται από κάποιον να είναι κτήνος, για να κάνει επίθεση εναντίον ολόκληρων λαών ...Να είναι κτήνος, για να κάνει χρήση της κρατικής ισχύος που διαχειρίζεται, προκειμένου να μπορεί να προκαλεί ανυπόφορο "πόνο" σε άλλους λαούς ...Προκειμένου να μπορεί να δρομολογεί "πόνους" σε έναν λαό με στόχο να "διδάξει" τους υπόλοιπους. Πρέπει να είναι παντελώς απάνθρωπος, για να καλλιεργεί συστηματικά το γενικό μίσος απέναντι σε έναν μικρό λαό. Απαιτείται να είναι κάποιος κτήνος, για να το κάνει αυτό ...όταν γνωρίζει ότι μια επίθεση αυτού του είδους μπορεί να κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές.
Καταστρέφονται ανθρώπινες ζωές με τέτοιου είδους πρακτικές. Άρα; Άρα θα έπρεπε η ηγεσία αυτών, που προκαλούν το "κυνήγι" των "μαγισσών", να είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι ...Άνθρωποι κτήνη ...Πραγματικοί μισάνθρωποι ...Δούλοι της εξουσίας, έτοιμοι να κάνουν το οτιδήποτε, για να διατηρήσουν τις θέσεις τους ...Ανθρωποειδή, που, εκτός εξουσίας, η ζωή τους δεν έχει κανένα νόημα ...Άνθρωποι χωρίς πραγματικές οικογένειες, χωρίς παιδιά και χωρίς φίλους. Αυτοί, δηλαδή, που ελέγχουν τη Γερμανία και απαιτούν από αυτήν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, είχαν λόγους να επιλέξουν μια ηγεσία με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Από αυτές τις ανάγκες της εξουσίας καταλαβαίνει κάποιος την "άριστη" επιλογή της σημερινής γερμανικής ηγεσίας ...Επιλογή τρίτων είναι η σημερινή γερμανική ηγεσία και όχι αποτέλεσμα αξιοκρατικής διαδικασίας. Κανένας από αυτούς, οι οποίοι σήμερα ηγούνται της Γερμανίας, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε σημαντικό μέσα στην κοινωνία της ...Αποβράσματα της κοινωνίας και αναλώσιμα μυστικών υπηρεσιών είναι οι περισσότεροι. Τοκογλύφοι, τραπεζίτες, συνωμότες και εγκληματίες είναι αυτοί, που τη "διόρισαν" στη θέση της. Αυτοί, οι οποίοι έκαναν το casting της αθλιότητας, θα πρέπει να ήταν πολύ έμπειροι.
Δεν είναι τυχαίο που έβαλαν την τερατόμορφη Μέρκελ επικεφαλής της "τρομοκράτισσας" Γερμανίας και όχι έναν πιο χαρισματικό και επικοινωνιακό Γερμανό ...Τη Μέρκελ της εποχής που επιλέχθηκε —και άρα την εποχή που πλαισίωνε τον Χέλμουτ Κολ— και όχι τη σημερινή Μέρκελ που γερνά και αμβλύνοται τα άσχημα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της. Κάποιοι έβαλαν επίτηδες αυτήν τη Μέρκελ στο "τιμόνι" της Γερμανίας ...Τη Μέρκελ, η οποία "κατασκευάστηκε" ως ανδροειδές στα υπόγεια των σταλινικών μυστικών υπηρεσιών. Ένα ερωτικά ανεπιθύμητο θηλυκό πλάσμα είναι ένα μη-πλάσμα ...Ένα πλάσμα, το οποίο αισθάνεται ότι δεν έχει λόγο να υπάρχει ...Ένα πλάσμα, το οποίο δεν έχει καν τη δυνατότητα ν' αναπαραχθεί.
...Τέτοιο ανεπιθύμητο ερωτικά και επί δεκαετίες αγάμητο πλάσμα ήταν η Καγγελάριος. Το γήρας την ευεργετεί, εφόσον την ευθυγραμμίζει με τις υπόλοιπες γυναίκες, οι οποίες τείνουν προς το βιολογικό τους τέλος. Αυτό το πλάσμα έχει συνείδηση του γεγονότος ότι "υπάρχει" μόνον εξαιτίας της εξουσίας. Από τότε που επέλεξε να είναι χαφιές της Στάζι, είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε της ζητηθεί, ώστε να συνεχίσει να "υπάρχει" ...Αυτή η "γυναίκα" είναι που θέλησε να "πονέσει" την Ελλάδα της Αφροδίτης.
Στενός συνεργάτης της —και νούμερο δύο της γερμανικής εξουσίας— είναι ο Σόιμπλε ...Ένας ανάπηρος άνθρωπος, που είναι προφανές ότι μισεί τον κόσμο ...Ένας μισάνθρωπος σακάτης. Γιατί είμαστε τόσο σκληροί απέναντι σε έναν ανάπηρο; Γιατί, ως θνητοί άνθρωποι, δεν σεβόμαστε και δεν φοβόμαστε την έννοια της "αναπηρίας", που μας αφορά όλους εξίσου; Για έναν απλό λόγο. Για τον κοινό άνθρωπο η αναπηρία είναι το πιο τραγικό πράγμα, που μπορεί να του συμβεί ...Το απόλυτα αρνητικό συμβάν για τη ζωή του. Για τον Σόιμπλε αντίθετα η αναπηρία του είναι θετικό συμβάν. Ο Σόιμπλε έπρεπε να είναι νεκρός και είναι τυχερός που είναι ανάπηρος. Έπρεπε να λιώνει ανάμεσα σε σκουλήκια και αυτός εξακολουθεί να περιφέρεται ανάμεσά μας, έστω και με καρότσι. Κάποιος συνάνθρωπός μας πλήρωσε ολόκληρο το κόστος, για να είναι νεκρός ο Σόιμπλε και αυτός εξακολουθεί να είναι ζωντανός, έστω και σακάτης.
Γιατί όμως κάποιος συνάνθρωπός μας —και ομοεθνής του— τον ήθελε νεκρό; Γιατί ο Σόιμπλε ήταν πάντα ένα κτήνος. Ήταν ένας διεφθαρμένος εγκληματίας, ο οποίος ξεκίνησε την "καριέρα" του, μεθοδεύοντας την καταστροφή των Ανατολικογερμανών. Εξαιτίας της διαφθοράς του έχασε την ηγεσία του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και εξαιτίας των εγκλημάτων του είναι σήμερα σακάτης. Είναι ένας διεφθαρμένος εγκληματίας, που σακατεύτηκε εξαιτίας των επιλογών του ...Ένα διεφθαρμένο κτήνος, που θα το μισούσαμε παραπάνω αν ήταν υγιής ...Ένα διεφθαρμένο κτήνος, που μας μισεί παραπάνω, επειδή είναι σακάτης. Τι σχέση έχει αυτό το απάνθρωπο σακάτικο κτήνος με έναν συνάνθρωπό μας, που είναι ανάπηρος εξαιτίας της ατυχίας του;
Τρίτος τη τάξη αξιωματούχος της γερμανικής ηγεσίας είναι ο Βεστερβέλε ...Μια ξεφωνημένη "αδερφή", που είναι βέβαιον ότι κι αυτή ελέγχεται πλήρως και έχει ανάγκη την εξουσία, ώστε να συνεχίσει να "υπάρχει" ...Ένας από τους πιο γνωστούς θαμώνες των gay bar του Βερολίνου και όχι μόνον. Είναι βέβαιον ότι πολλά DVD με τα "ακροβατικά" του "κοσμούν" τα ράφια πολλών μυστικών υπηρεσιών. Τον απολαύσαμε όταν πρόσφατα σε "επίθεσή" του εναντίον του Προέδρου της Λευκορωσίας έκανε τις "γαργάρες" του από την απάντηση εκείνου ..."Καλύτερα φασίστας παρά αδερφή", του απάντησε ο Λευκορώσος ...και το Βερολίνο έμεινε με το καλτσόν κατεβασμένο.
Ρέσλερ. Ένας γενίτσαρος κατευθείαν από την εποχή των σκλαβοπάζαρων και τον οθωμανικό Μεσαίωνα. Ερωτευμένος με το Ράιχ και την άρια φυλή και "προδομένος" από το δέρμα του ...Ένας άνθρωπος, που μισεί την ύπαρξή του, εφόσον τον εκθέτει. Σύμφωνα με τους γνώστες τής γερμανικής γλώσσας, είναι ένας από τους καλύτερους χειριστές της, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την ανασφάλειά του ...Αποδεικνύοντας τη μακροχρόνια ανάγκη του ν' "αποδείξει" τη γερμανικότητά του ...Τη γερμανικότητα, την οποία δυστυχώς δεν επιβεβαιώνει η εικόνα του. Ευτυχής και άνετος "Άριος" μόνον πίσω από μικρόφωνα ραδιοφώνου. Βασανίζοντας την Ελλάδα αισθάνεται "Άριος" ο ...Φίλιππος ...Ο βιετναμέζικης καταγωγής γερμανός υπήκοος, που παριστάνει τον "Άριο", και δυστυχώς γι' αυτόν "απαντά" σε ένα ακατανόητο για τον ίδιο ελληνικό όνομα.
Αυτοί, στο όνομα της πολιτικής —και με τον στόχο της ευρωπαϊκής ενοποίησης— έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι θρησκευτικός ...Έναν πόλεμο, ο οποίος στρέφεται εναντίον όλων των κυρίαρχων δογμάτων τής Ευρώπης. Οι προτεστάντες εκμεταλλεύονται αυτό, το οποίο στο παρελθόν αποτελούσε αδυναμία τους ...Εκμεταλλεύονται την έλλειψη κεντρικής θρησκευτικής ηγεσίας, για να επιτίθενται στους άλλους "μεταμφιεσμένοι". Ενώ δημιουργούν πολεμικά μέτωπα και συμμαχίες με βάση τα θρησκευτικά κριτήρια, παριστάνουν τους "άθρησκους", που τους ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ρεαλισμός της πολιτικής και η λογιστική της οικονομίας. Υπνωτίζουν με αυτόν τον τρόπο τα δόγματα και δεν τους επιτρέπουν να αμυνθούν.
Η ορθόδοξη Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο πέφτει αβοήθητη στα χέρια τους. Δεν τη βοηθά ούτε η κεντρική θρησκευτική ηγεσία της, αλλά ούτε και οι ομόδοξοί της ...κυρίως οι Ρώσοι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι προτεστάντες προσπάθησαν —και τελικά πέτυχαν— να κόψουν κάθε σχέση της με αυτούς ...Από τον γελοίο Παπανδρέου και τη Ντόρα, οι οποίοι προκάλεσαν προβλήματα στις ελληνορωσικές σχέσεις, μέχρι τις αναφορές στο ίδιο το Μνημόνιο περί του αποκλεισμού του οποιουδήποτε τρίτου δανειστή εξασφαλίσουν, προκειμένου να σωθούν από τα χρέη τους. Μέχρι και ο προτεστάντης τοκογλύφος ο Παπαδήμος προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στις ελληνορωσικές σχέσεις, αρνούμενος στον Πούτιν να επισκεφθεί το Άγιο Όρος μετά την πρόσφατη νίκη του στις προεδρικές εκλογές.
Εδώ μιλάμε για περίπτωση σοβαρής βοήθειας ...Μιλάμε ακόμα και για περίπτωση να επωμισθούν μεγάλο μέρος των ελληνικών χρεών οι ομόδοξοι Ρώσοι. Γιατί; Μήπως επειδή είναι καλοί άνθρωποι; Όχι βέβαια. Δεν υπάρχουν καλοί άνθρωποι. Υπάρχουν καλά συμφέροντα. Στην προκειμένη περίπτωση οι Ρώσοι μπορούν να βοηθήσουν την υπερχρεωμένη Ελλάδα, γιατί χρήματα έχουν, αλλά έχουν και μεγάλες ανάγκες στρατηγικής φύσεως. Η Ρωσία είναι υπερδύναμη και άρα "βλέπει" τα πράγματα με την ανάλογη "ματιά" ...Με τη "ματιά" των αναγκών μιας υπερδύναμης.
Τώρα λοιπόν, που κάποιοι "αφηνιασμένοι" προτεστάντες προτείνουν στην Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της "κοψοχρονιά", θα κλάψουν αν εισακουστούν ...Θα κλάψουν, γιατί η πώληση των νησιών δεν αφορά μόνον οικόπεδα για να χτιστούν "rooms to let". Τα ελληνικά νησιά έχουν πολλαπλές χρήσεις και μπαίνουν ως παράμετροι σε πολλά "παιχνίδια". Μπορούν οι Έλληνες, αν όχι να πουλήσουν νησιά, να νοικιάσουν "χώρους" πάνω στα νησιά τους. Πώς η κινεζική Cosco απέκτησε μερίδιο στο λιμάνι του Πειραιά; Πώς η γερμανική Hoch-Τief απέκτησε τον έλεγχο του αεροδρομίου Αθηνών;
Φαντάζεται κάποιος τις γεωπολιτικές συνέπειες από την ενοικίαση στους Ρώσους για εκατό χρόνια ενός μέρους των Κυθήρων, για παράδειγμα; Πόσο θα άλλαζε η "ισορροπία" των δυνάμεων στην ανατολική Μεσόγειο, αν η "Αρκούδα" έβαζε το "πόδι" της στο Αιγαίο; Πόσο θα άλλαζε η "ισορροπία" δυνάμεων με ένα μόνιμο "αγκυροβόλιο" για τον ρωσικό στόλο; Πόσο θα επηρέαζε την άμυνα των "αφηνιασμένων" προτεσταντών μια τέτοια ναυτική βάση; ...Μια βάση, που, εκτός των άλλων, μπορεί να δέσμευε τη Ρωσία και στην παροχή βοήθειας σε περίπτωση τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και όπου αλλού υπάρχουν ελληνικά συμφέροντα;
Ρωτάμε λοιπόν όλους αυτούς τους λάτρεις της λογιστικής. Πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια αξίζει μια ναυτική βάση στη μέση του Αιγαίου; Πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι, επειδή τα "βάζει" και για τη δική τους άμυνα η Ελλάδα; Ποιος είναι "τζαμπατζής"; Η Ελλάδα, που βάζει τα "αεροπλανοφόρα" της ή η Ολλανδία, που βάζει μερικές κάσες μπύρες για την κοινή άμυνα; Απλά πράγματα. Μέχρι τώρα οι Ευρωπαίοι μόνον τους πονηρούς κάνουν στο "τζάμπα". Γνωρίζουν ότι οι Έλληνες θα προστατεύσουν τα συμφέροντά τους μέχρι θανάτου και κρύβονται και οι ίδιοι πίσω από τα ελληνικά συμφέροντα, για να τους βγαίνει "τζάμπα". Τι θα γίνει όμως, αν οι Έλληνες τους μιμηθούν; Αν οι Έλληνες, για να τους βγει "τζάμπα", κρυφτούν πίσω από τα ρωσικά συμφέροντα, τα οποία από τη φύση τους είναι αντιευρωπαϊκά;
Τα παιχνίδια έχουν κάποια όρια. Οι φωνές, οι προσβολές και οι απειλές έχουν νόημα για όσο διάστημα έχουν αποτέλεσμα. Ας προσέχουν λοιπόν αυτοί, οι οποίοι απειλούν και βρίζουν την Ελλάδα καθημερινά ...Ειδικά οι Γερμανοί προτεστάντες, οι οποίοι έχουν ζωτική ανάγκη την πρόσβαση στα ενεργειακά αποθέματα της Μέσης Ανατολής ...Αυτοί, οι οποίοι εξαρτούν τη δήθεν τεράστια ανταγωνιστικότητά τους από την ασφάλεια στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ...Αυτοί, οι οποίοι τη βγάζουν "τζάμπα", εξαιτίας του πατριωτισμού των Ελλήνων ...Αυτοί, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ένα μπετόνι με πετρέλαιο, για να στηρίξουν τη βιομηχανία τους και ως λαός ζεσταίνονται με φυσικό αέριο, που παίρνουν από τη Ρωσία. Το "δούλεμα" πρέπει να τελειώνει. Μέχρι τώρα οι προτεστάντες για την άμυνά τους όχι μόνον δεν έβαζαν χρήματα, αλλά έβγαζαν χρήματα, εφόσον υποχρέωναν την Ελλάδα να αγοράζει με τα δικά της χρήματα αυτά, τα οποία και οι ίδιοι χρειάζονταν για τη δική τους ασφάλεια
...Την υποχρέωναν να ξοδεύει ένα 5% του ΑΕΠ της για στρατιωτικές προμήθειες ...Έβαζαν την Ελλάδα να ξοδεύει από αυτά που δεν είχε —και τα στερούσε από τα παιδιά της— και αυτοί όχι μόνον δεν αναγνώριζαν τη συμβολή της στην κοινή άμυνα, αλλά έτρεχαν να επωφεληθούν από αυτά τα έξοδα ...Όχι μόνον θεωρούσαν δεδομένη την ασφάλεια της ανατολικής πλευράς της Μεσογείου, αλλά την είχαν μετατρέψει σε ένα κερδοφόρο εξοπλιστικό "Ελντοράντο" ...Όχι μόνον δεν συνεισέφεραν για κάτι που προστάτευε τα ζωτικά τους συμφέροντα, αλλά αντίθετα έκαναν και κερδοσκοπικά "παιχνίδια".
Ας εξηγήσουν κάποιοι στους "ανταγωνιστικούς" και αφηνιασμένους προτεστάντες τι θα γίνει, αν η Ελλάδα τούς ακούσει κι αρχίσει να πουλάει τα νησιά της. Τι συνέπειες θα έχει για τις πατρίδες τους, για τις δουλειές τους και για τις ζωές τους, αν η Ελλάδα αρχίσει να εγκαταλείπει τα ευρωπαϊκά "χαρακώματα"; Αν "χάσουν" την ελληνική γραμμή άμυνας; Αν χάσουν την Ελλάδα με έναν από τους πιο αξιόμαχους στόλους της συμμαχίας; Αν χάσουν την Ελλάδα με μια από τις πιο αξιόμαχες αεροπορίες της συμμαχίας; Τι θα γίνει αν αναγκαστούν όχι μόνον να χάσουν τον "μεγαλοπελάτη" τους, αλλά και να επιχειρήσουν ν' αντικαταστήσουν με δικά τους μέσα και ανθρώπινο δυναμικό το συμμαχικό του "έργο";
Η Ελλάδα ποτέ δεν έπαψε να φυλάγει τις "Θερμοπύλες" της Ευρώπης, γιατί ποτέ δεν έπαψε να είναι ο "ακρίτας" της Ευρώπης. Σήμερα είναι περισσότερο πολύτιμη από ποτέ για την Ευρώπη, γιατί η Ευρώπη είναι σχεδόν άοπλη. Έχει μάθει να βολεύεται στο "τζάμπα" των κορόιδων και να πουλάει "τρελίτσα" και πολιτισμό. Φορτώνει την άμυνα στους "γραφικούς" και "απολίτιστους" Έλληνες και η ίδια εμφανίζεται μόνον για τις προμήθειες. Οι Έλληνες εμφανίζονται σαν οι βάρβαροι, οι οποίοι εμπλέκονται σε εξοπλιστικούς ανταγωνισμούς με την Τουρκία και οι Ευρωπαίοι σαν οι πολιτισμένοι, που είναι υπεράνω στρατιωτικών λύσεων ...Οι πολιτισμένοι, που εκ του πονηρού δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι την ανταγωνιστικότητα της Γερμανίας την εξασφαλίζει ο ελληνικός στόλος στο Αιγαίο και όχι το καρότσι του σακάτη τοκογλύφου.
Στα ταραγμένα νερά της ανατολικής Μεσογείου δίνεται καθημερινά η μάχη της Ευρώπης και όχι στα ήσυχα κανάλια του Άμστερνταμ. Μπορεί ο οξύθυμος "ροζ" υπουργός οικονομικών της Ολλανδίας, ο οποίος μέσα σε μια ασφαλή Ευρώπη ασκεί τον ιμπεριαλισμό του τυριού και της μπύρας, να υπολογίσει πόσο θα κοστίσει στην Ολλανδία ως κράτος ένα "υποκατάστατο" της Ελλάδας στην "άμυνα" της Ευρώπης; Μπορεί η αναμαλλιασμένη κυράτσα, που "μαλώνει" τους Έλληνες και παριστάνει την υπουργό οικονομικών της Αυστρίας, να υπολογίσει πόσο θα κοστίσει στην άοπλη Αυστρία η κατάρρευση της πανάκριβης ελληνικής άμυνας; Θα ξαναβάλουν οι Ολλανδοί ή οι Αυστριακοί πολίτες ξένες σημαιούλες στα νησιά του Αιγαίου; Θα έχουν εργασία, για να επισκεφτούν ποτέ ξανά το Αιγαίο;
Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο επικίνδυνα είναι τα παιχνίδια, τα οποία παίζουν για τα "φραγκοδίφραγκα" των τοκογλύφων; Κάνουν έγκλημα κατά της Ευρώπης, όταν αφήνουν τα τοκογλυφικά σκουπίδια τύπου Λαγκάρντ και Τόμσεν να φθείρουν την ελληνική πίστη στην ευρωπαϊκή ενοποίηση. Κάνουν έγκλημα κατά της Ευρώπης, όταν στέλνουν λογιστές τύπου Ράιχενμπαχ να αλυσοδέσουν έναν από τους πιο σημαντικούς "φύλακες" της Ευρώπης. Κάνουν έγκλημα κατά της Ευρώπης, όταν με τους "Καλλικράτες" και τα "Παρατηρητήρια" μεθοδεύουν τη "χαλάρωση" του ελληνικού κορμού. Η Ελλάδα είναι πολύ πολύτιμη γι' αυτούς, για να τη διατηρούν αδύναμη και χαλαρή ...Η Ελλάδα είναι το απολύτως θωρακισμένο άκρο της Ευρώπης, που "ακουμπάει" το Ισλάμ.
Αν οι Ευρωπαίοι συνθλίψουν οικονομικά την Ελλάδα, απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη. Αν καταρρεύσει ο αμυντικός οργανισμός της Ελλάδας, το Ισραήλ δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα στα εδάφη του Ισλάμ. Αν υποχωρήσουν τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή των Βαλκανίων, οι Τούρκοι θα "παίζουν" έξω από τη Βιέννη. Τις ήσυχες βραδιές τα βιεννέζικα βιολιά "ακούγονται" στο αιματοβαμμένο Κόσοβο. Η Ελλάδα τούς κρατάει όλους αυτούς μακριά από την "πόρτα" των "πολιτισμένων".
Οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, βασισμένοι στην προδοτική ηγεσία της Ελλάδας. Βασίζονται στην ηγεσία των δωσίλογων του δικομματισμού, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές κατέρρευσε. Βασίζονται στην ηγεσία των κολεγιόπαιδων, τα οποία υπογράφουν ό,τι χαρτί κι αν τους ζητήσουν. Βασίζονται σε άχρηστους, οι οποίοι γαλουχήθηκαν στα προτεσταντικά Κολέγια, σπούδασαν με δικές τους υποτροφίες στα προτεσταντικά πανεπιστήμια και εξυπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα των προτεσταντών.
 Σε αυτούς βασίζονται και κλέβουν την Ελλάδα, χωρίς ν' ανησυχούν για την αντίδρασή της. Την βασανίζουν και την προσβάλουν καθημερινά, χωρίς ν' ανησυχούν μήπως τους εγκαταλείψει και τους αφήσει "γυμνούς". Μέχρι πότε θα είναι σίγουροι ότι θα τους ελέγχουν όλους αυτούς τους προδότες και μαζί μ' αυτούς και την ίδια την Ελλάδα; Μέχρι πότε θα πιστεύουν ότι τους αρκεί να ελέγχουν τους Γιωργάκηδες, τους Αντωνάκηδες και τις Ντορούλες, για να έχουν καί τον σκύλο χορτάτο καί την πίτα ολόκληρη;
Η Ελλάδα είναι μια "βόμβα" και τις βόμβες δεν τις σκαλίζεις με τα "κατσαβίδια" των προσβολών και των απειλών. Ας προσέχουν, γιατί, για να είναι ασφαλής ο σχεδιασμός τους, θα πρέπει η "μάγισσα" να είναι μόνη κι αβοήθητη στην "πυρά". Ας προσέχουν, γιατί, για να είναι ασφαλείς οι ίδιοι, θα πρέπει η "μάγισσα" να είναι και λίγο μαζόχα, για να καθίσει οικειοθελώς να "καεί" και να μην τα παρατήσει και τους αφήσει με τα "κάρβουνα" στο χέρι. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις οπωσδήποτε την Ελλάδα στις "τάξεις" σου και ταυτόχρονα να την "καις", για να κερδοσκοπείς εις βάρος της.
Όλοι αυτοί πρέπει να γνωρίζουν τα όρια στα οποία κινείται" μια κατάσταση. Αν είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν την Ελλάδα στον "χαμό", θα πρέπει να γνωρίζουν τι δυνατότητες έχει η Ελλάδα να τους κάνει κακό — κι αυτή με τη σειρά της ...Τι δυνατότητες έχει να τους παρασύρει και η Ελλάδα στον χαμό — και δεν εννοούμε μόνον οικονομικές ζημιές, αλλά μη αναστρέψιμες στρατηγικές ζημιές. Αν ανοίξουν τον "ασκό του Αιόλου", θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει "απάνεμο" λιμάνι για κανέναν. Αν ανοίξουν την πόρτα του "τρελοκομείου" για τους Έλληνες, θα μπουν κι αυτοί μέσα σ' αυτό στο σύνολό τους. Απλά πράγματα. Αν με τις ηλιθιότητές τους πείσουν τους Έλληνες ότι είναι οριστικά κι αμετάκλητα "χαμένοι", τότε θα τους φτάσουν στα όρια της απελπισίας και ο απελπισμένος οδηγείται σε πράξεις απελπισίας.
Ως παλιοί δουλέμποροι, οι προτεστάντες θα έπρεπε να "θυμούνται" ότι ακόμα και οι πιο αδύναμοι σκλάβοι επαναστατούν, όταν αντιλαμβάνονται ότι το μόνο που έχουν να χάσουν είναι τα "δεσμά" τους. Όταν ο "χαμένος" αντιληφθεί πως δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει, πιθανότατα να επιχειρήσει αυτό, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή θα ήταν αδιανόητο ...Θα προσπαθήσει να παρασύρει στον "χαμό" και τον δυνάστη του. Ας προσέχουν λοιπόν οι πρώην δουλέμποροι πόσο "πιέζουν" τους Έλληνες, γιατί ούτε οι Έλληνες είναι αγράμματοι σκλάβοι ούτε και η Ελλάδα μια ασήμαντη "ξέρα" πάνω στον Πλανήτη.
Οι Έλληνες φημίζονται για την ευφυΐα τους και η Ελλάδα βρίσκεται στον ενεργειακό "λάρυγγα" της Ευρώπης. Όποιος έχει την ευφυΐα, αλλά και μπορεί να τον κλείσει αυτόν τον "λάρυγγα", μπορεί να προκαλέσει "ασφυξία" στην Ευρώπη ...Με ή χωρίς τη βοήθεια των Ρώσων. Το γεγονός, δηλαδή, ότι οι προτεστάντες κατόρθωσαν και απομόνωσαν την Ελλάδα από τους φυσικούς της συμμάχους, δεν σημαίνει ότι την εξουδετέρωσαν μόνιμα. Μέχρι πότε οι πάντες στην Ευρώπη θα απολαμβάνουν τη συλλογική άμυνα, έχοντας τα ομόδοξα "αδέρφια" τους στο πλευρό τους, ενώ η Ελλάδα αγωνίζεται παντελώς μόνη; Ψαλιδίζοντας τους εξωτερικούς συμμάχους τής μοναδικής ορθόδοξης χώρας του ευρώ, κατόρθωσαν —έστω και πρόσκαιρα— τον πραγματικό τους στόχο ...Να απομονώσουν την Ελλάδα και να τη βάλουν στην "κολώνα" της πυράς. Έστειλαν και τον Ράιχενμπαχ μαζί με τους ομοίους του, για να βεβαιωθούν ότι θα "δεθεί" σφικτά" πάνω στον τόπο του μαρτυρίου της.
...Ένα μαρτύριο, το οποίο φαντάζει αναπόφευκτο, εφόσον η Ελλάδα στερείται της υποστήριξης ακόμα και των φυσικών ηγετών του ελληνισμού. Την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας για την Ελλάδα ο φυσικός θρησκευτικός της ηγέτης, που είναι ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, παριστάνει τον "Οικολόγο". Το ποίμνιό του οδηγείται σε αφανισμό και αυτός παριστάνει τον "πράσινο" με τις χορηγίες των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή υποφέρει σε βαθμό γενοκτονίας και οι Πατριάρχης των Ελλήνων έχει "ατζέντα" ιεραρχημένη από τους τοκογλύφους ...Φίλος και "κολλητός" όσων "ευεργετούν" τον ίδιο και το Φανάρι. Ούτε μία φορά δεν κατήγγειλε τους τοκογλύφους και τους προτεστάντες για την ανήθικη και δυσφημιστική επίθεσή τους στον ελληνισμό.
Το ίδιο άχρηστη είναι και η περιφερειακή θρησκευτική ηγεσία των Ελλήνων. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών απέχει πολύ από την έννοια του "δίκαιου ποιμένα", εφόσον δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα κοινό και πιστό Πασοκόσκυλο. Σε μια περίοδο όπου η πατρίδα κινδυνεύει, αυτός ταξιδεύει στα διάφορα Κατάρ, ονειρευόμενος επενδύσεις προτεσταντικού ενδιαφέροντος, εφόσον τα γερμανικά εργοστάσια θα δουλέψουν με τα γνωστά φωτοβολταϊκά "μπακίρια". Την ίδια ώρα "αγωνιά" για την επιβίωση των μεγάλων δωσιλογικών κομμάτων με τη δικαιολογία της "σταθερότητας". Στέλνει τα "πρόβατα" —όπως ονομάζει τους πολίτες ο ομοϊδεάτης και "σύντροφός" του Βενιζέλος— να ψηφίσουν "σταθερότητα" και άρα δικομματισμό.
Όμως, αυτός ο άχρηστος ως πολίτης είναι εξίσου άχρηστος και ως ιερέας. Σε μια εποχή, όπου ο λαός είναι απελπισμένος και ψάχνει μια "σανίδα" σωτηρίας να πιαστεί, αναζητώντας τον Θεό, ο ψευτοδούλος Του καταφεύγει σε "φιλοσοφίες" της πλάκας. Κλονίζει την πίστη τού λαού στη χειρότερη δυνατή στιγμή ...Στη στιγμή που, ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους, θα έπρεπε ο ποιμένας τους να τους μοιράζει "σιγουριά" και "ασφάλεια", αυτός σκορπά την αμφιβολία ...Σε μια εποχή, που οι Έλληνες αναζητούν ένα "απάνεμο" καταφύγιο, αυτός τους βγάζει στους ταραγμένους "ωκεανούς" της βλακείας του.
 Μιλάμε για παντελώς άχρηστο ποιμένα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Αυτήν τη δύσκολη ώρα ο υποτιθέμενος αρχιδούλος του Θεού "αναρωτιέται" κι αυτός αν "Υπάρχει" Θεός. Τον "αμφισβητεί", όπως είπε σε ένα αγνό ακροατήριο μικρών παιδιών. Πέραν του ότι οι ώρες δεν είναι κατάλληλες για αμπελοφιλοσοφίες, αγνοεί και το πολύ απλό ...Αμφισβητεί κι αναρωτιέται ένας νέος, ο οποίος πρέπει να πάρει αποφάσεις στη ζωή του και όχι ένας γέρος, ο οποίος έχει κάνει οριστικές επιλογές στη ζωή του. Όποιος έχει αυτές τις αμφιβολίες, δεν μπορεί να είναι δούλος του Θεού ...Παραιτείται και πάει στα "τσακίδια".
Τρως και πίνεις, επειδή το ποίμνιο πιστεύει στον Θεό και εσύ διατηρείς για τον εαυτό σου το "δικαίωμα" της αμφισβήτησης; ...Ούτε καν σε Μοναστήρι δεν δικαιούσαι να πας. Ως γνήσιος άχρηστος και τεμπέλης, πηγαίνεις κατ’ ευθείαν δίπλα στους κάδους των σκουπιδιών με τα "ερωτήματά" σου και τις αμφιβολίες σου. Το κάθε τεμπελόσκυλο μας "δουλεύει"; Άχρηστοι άνθρωποι, οι οποίοι απέκτησαν χοληστερίνη εις βάρος Θεού και ανθρώπων, κάθονται και μας "δουλεύουν"; Άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν βγάλει ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή τους, ανακάλυψαν τις "επενδύσεις"; Άνθρωποι, οι οποίοι πήγαν στην Εκκλησία μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους, έρχονται σήμερα για να σώσουν ολόκληρη την κοινωνία; Έχει και άποψη περί Θεού το ρεμάλι της πλάκας ...Ο ελέω ΠΑΣΟΚ "ποιμένας" ...Ο συνάδελφος του Άκη και του Βαγγέλα ...Ο "κολλητός" του "πράσινου" Πατριάρχη.
Στην ίδια "παγίδα" έχουν πέσει και οι καθολικοί —με πρώτους τους Ιταλούς—, οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν και την "ασφάλεια" που τους προσφέρει η δική τους πανίσχυρη Αγία Έδρα. Άσχετη και άχρηστη δεν είναι μόνον η Νέα Ρώμη, αλλά και η Ρώμη. Όταν οι ίδιοι οι Ιταλοί δεν προστατεύονται από την προτεσταντική "λαίλαπα", ευνόητο είναι ότι η έλλειψη ασφάλειας είναι δεδομένη για ολόκληρο τον Καθολικό Κόσμο της Ευρώπης. Όταν δεν προστατεύεται η Ιταλία, πώς θα προστατευτεί η Ιρλανδία ή η Ισπανία; Οι Ιταλοί, όπως και οι Έλληνες, είναι προδομένοι εκ των "έσω" ...και σε όλα τα επίπεδα. Τόσο η θρησκευτική τους όσο και η πολιτική τους ηγεσία είναι υπάλληλοι των προτεσταντών. Λειτουργούν υπέρ των προτεσταντικών συμφερόντων και όχι υπέρ των καθολικών, όπως θα ήταν το φυσικό ...Δούλοι των τραπεζών και της διεθνούς τοκογλυφίας.
Η Ιταλία καθημερινά βυθίζεται στην "άβυσσο", επειδή οι προτεστάντες την λεηλατούν και ο Πάπας δεν αντιδρά. Καθημερινά αυτοκτονούν Ιταλοί, εξαιτίας του προτεσταντικού οικονομικού "πουριτανισμού" της λιτότητας και ο Πάπας είναι άφαντος. Ασχολείται με τα ταξίδια και φορά μεξικανικά σομπρέρο. Αναζητά λύσεις στα προβλήματα της "άθεης" Κούβας και αγνοεί τον πόνο και τη δυστυχία που βιώνει το ποίμνιό του στην Ευρώπη ...Ο Γερμανός Πάπας ...Ο πρώην Ναζί Πάπας ...Ένας Πάπας, που στη νεότητά του επιχείρησε να κατακτήσει την Ευρώπη για λογαριασμό των προτεσταντών και τώρα στα γεράματά του επαναλαμβάνει την ίδια αποστολή από διαφορετικό πόστο.
Την ίδια προδοσία βλέπει κανείς και στο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας της Ιταλίας. Οι προτεστάντες αγνόησαν παντελώς τον ιταλικό λαό και "διόρισαν" αυθαίρετα έναν υπάλληλό τους ως Πρωθυπουργό τους. Εντελώς απροκάλυπτα —και δείχνοντας την απόλυτη ασέβειά τους για την ιταλική Δημοκρατία— "απέλυσαν" τον νόμιμα εκλεγμένο Ιταλό Πρωθυπουργό, για να διορίσουν στη θέση του έναν δούλο των τοκογλύφων ...Έναν συνάδερφο του δικού μας Παπαδήμου.
Αυτόν τον δοτό Πρωθυπουργό έβαλαν να τρομοκρατεί τους Ιταλούς με το "πάθημα" της "μάγισσας" του Αιγαίου. Έβαλαν τον Μόντι να πει ότι, αν η Ιταλία είχε την "τύχη" της Ελλάδας, οι συνέπειες θα ήταν "ανυπολόγιστες" ...Θα καταστρεφόταν η Ιταλία και ο ιταλικός λαός. Στο μεταξύ η Ιταλία πλήττεται κι αυτή από ένα ανεξέλεγκτο "κύμα" αυτοκτονιών. Χιλιάδες πολίτες της έχουν δώσει τέλος στη ζωή τους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που προκάλεσαν οι προτεστάντες και οι τοκογλύφοι.
Σε αυτό το φαινόμενο η Ιταλία μοιάζει με την Ελλάδα, εφόσον και στην πατρίδα μας έχουμε τα τελευταία χρόνια μια έκρηξη του φαινομένου της αυτοκτονίας. Τουλάχιστον 1700 συνάνθρωποί μας έχουν αυτοκτονήσει στα δύο τελευταία χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των οικονομικών αδιεξόδων τους. Όλα αυτά είναι πραγματικά εγκλήματα, εφόσον μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι η οικονομική κρίση είναι "άνωθεν" επιβεβλημένη. Καλό είναι να γνωρίζουν τα κτήνη, που κυβερνούν τη Γερμανία, ότι κάθε νέος θάνατος από αυτοκτονία είναι και ένα "λιθαράκι" στη στοιχειοθέτηση των μελλοντικών κατηγοριών, που σύντομα θα τους αποδοθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Δεν θα ξεμπερδέψουν τόσο εύκολα με την ιστορία τα καθάρματα του Ρήνου. Έχουν ανοικτούς "λογαριασμούς" με τους λαούς, οι οποίοι έπεσαν θύματά τους και είναι βέβαιον ότι το μέλλον τους δεν είναι ευοίωνο. Η Ευρώπη, που "κατασκεύασαν" με σαθρά τοκογλυφικά "υλικά", καταρρέει και είναι βέβαιον ότι οι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Αυτό είναι αναπόφευκτο, εφόσον τα εσκεμμένα λάθη τους κόστισαν σε ανθρώπινες ζωές. Άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους, εξαιτίας των επιλογών των εγκληματιών. Ήδη με τα δεδομένα που σήμερα υπάρχουν μπορεί άνετα να τεκμηριωθεί μια τέτοια κατηγορία εναντίον τους. Υπάρχουν οι δημόσιες δηλώσεις των εγκληματιών, μέσω των οποίων οι ίδιοι επιβεβαιώνουν μόνοι τους την εγκληματική τους δράση.
Όταν ένας ηγέτης μεγάλου κράτους δηλώνει δημοσίως ότι θέλει —και άρα θα φροντίσει ο ίδιος με την πολιτική του— να "πονέσει" η Ελλάδα υπερβολικά, για να "διδαχθούν" κάποιοι άλλοι λαοί, θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό είναι έγκλημα. Γιατί; Γιατί ένας λαός μοιάζει με έναν ανθρώπινο οργανισμό. Μπορεί ένα σοβαρό "χτύπημα" να τον πληγώνει, χωρίς να τον σκοτώνει, αλλά άπειρα "κύτταρά" του θα πεθάνουν, εξαιτίας αυτού του χτυπήματος ...Του εσκεμμένου χτυπήματος. "Κύτταρα" του λαού είναι οι πολίτες του.
Αν, εξαιτίας της πολιτικής της Μέρκελ και του Σόιμπλε, "πονάει" η Ελλάδα, είναι φυσικό να πεθάνουν εξαιτίας τους 1700 "κύτταρά" της. Όμως, αυτοί οι θάνατοι δεν είναι φυσικοί θάνατοι. Είναι φόνοι, εφόσον τους προκάλεσε κάποιος, ο οποίος απλά ήθελε να "πονέσει" την Ελλάδα ...Να την πονέσει ο ίδιος πιο πολύ απ' ό,τι θα "πονούσε" εξαιτίας των δικών της σφαλμάτων. Ποια είναι η απόδειξη αυτού του οποίου λέμε; Η απόδειξη είναι ότι, με το σημερινό αδιέξοδο των εκλογών στην Ελλάδα, κάποιοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έσπευσαν να προτείνουν χαλαρότερα μέτρα για την Ελλάδα.
Στην πραγματικότητα "καρφώνουν" τη γερμανική ηγεσία. Στην πραγματικότητα "ομολογούν" ότι τα απάνθρωπα μέτρα, τα οποία σήμερα δρομολογούνται στην Ελλάδα —και εξαιτίας τους προκλήθηκαν τόσες αυτοκτονίες— δεν ήταν αναπόφευκτα ...Δεν ήταν το αναπόφευκτο φυσικό αποτέλεσμα μιας φυσικής κατάστασης ...Ήταν πολιτική επιλογή δολοφόνων και όχι φυσικό αποτέλεσμα μιας οικονομικής κρίσης. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί "καίνε" τον Σόιμπλε και τη Μέρκελ και ανοίγουν διάπλατα έναν "δρόμο", που οδηγεί κατ’ ευθείαν στα διεθνή δικαστήρια. Στην πραγματικότητα τούς αποδίδουν πιο πολλές "δολοφονίες" και από αυτές για τις οποίες σήμερα κατηγορείται ο Ράτκο Μλάντιτς.
Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτό θα είναι αναπόφευκτο, εφόσον η Ευρώπη δεν αντέχει την προτεσταντική αρπακτικότητα. Το σχέδιό τους ήταν "τέλειο", αλλά δυστυχώς χωρίς πρακτική αξία ...Την "πάτησαν" όπως ο Χότζας, που, μόλις "εκπαίδευσε" τον γάιδαρό του να μην τρώει ...αυτός πέθανε από την πείνα. Αυτό έκαναν κι αυτοί. Αφού "αποστέωσαν" την Ευρώπη, αφαιρώντας της κάθε πλούτο, θα "πεθάνει" στα χέρια τους. Αφού την "κατέκτησαν" με τα χρήματά τους, θα την χάσουν, επειδή απλά δεν μπορούν να την κρατήσουν "ζωντανή". "Τέλειο" το σχέδιο, αλλά το "υποζύγιο" πέθανε και μαζί του αυτοκτόνησαν χιλιάδες άνθρωποι.
Για ένα πράγμα πρέπει να είναι σίγουροι όλοι αυτοί. Δεν ξεμπέρδεψαν με την ιστορία ...Δεν ξεμπέρδεψαν με τους Έλληνες ...Τις "μάγισσες" δεν τις κυνηγάς τόσο απερίσκεπτα ...γιατί μπορεί να είναι πραγματικές "μάγισσες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: