Δευτέρα, Μαΐου 07, 2012

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι υβριστές τού λαού



του Σωτήριου Καλαμίτση
Όλες οι μνημονιακές δυνάμεις ξεχύθηκαν στα κανάλια για να λοιδορήσουν τον ελληνικό λαό. Όχι για πρώτη φορά. Πρώτος – μεταξύ πολλών ίσων – ο παράνομος Αντιπρόεδρος της απερχόμενης Κυβέρνησης ειδικού σκοπού, ο οποίος, ενώ μας είχε αφήσει μέχρι χθες με τη σαφή εντύπωση ότι «Το Μνημόνιο είναι ευτυχία», ανεκάλυψε αίφνης αργά σήμερα ότι «Το Μνημόνιο είναι μαύρο και άραχλο» για να καταλήξει ότι θα έχουμε ακυβερνησία, δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση μας, δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις δεν…, δεν…………, δεν ……….
΄Ακουσα να ερωτούν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ποιός θα είναι π.χ. Υπουργός Εξωτερικών, αν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση, επειδή αυτό είναι, δήθεν, κάτι σημαντικό, το οποίο πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Η απάντηση είναι διττή και πολύ απλή για όσους δεν εκτελούν συμβόλαια πολιτικού κανιβαλισμού και τυφεκισμού του ελληνικού λαού: α] γιατί δεν υποβάλατε αυτή την ερώτηση προ των εκλογών;, β] θα είναι Υπουργός Εξωτερικών ένας τόσο άγνωστος όσο άγνωστος ήταν ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών του Ανδρέα Παπανδρέου μετά τις εκλογές της 10.10.1981. Ποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε τότε κυβερνητική εμπειρία με εξαίρεση τον ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου; Μήπως είχε ο Άκης; Ο Λαλιώτης; Ο Γεννηματάς; Ο Φωτήλας;, Ο Αυγερινός; Ο Αρσένης; Ο Κουλουριάνος; Ο .., ο…., ο……..;
Είναι πρόδηλον ότι οι αγορές παίζουν τα ρέστα τους. Τα λεφτά είναι πολύ περισσότερο από πολλά και η λαϊκή ετυμηγορία μη ανεκτή. Δεν μπορεί το Κερατσίνι, η Καλαμαριά, το Πέραμα και η Κερατέα να υπαγορεύουν τις επιθυμίες τους στην Εκάλη, στη Μύκονο και στο Κολωνάκι. Είναι, όμως, και πολλά τα άπλυτα που θα βγουν στα φόρα, μόλις οι μεταπολιτευτικοί λακέδες εγκαταλείψουν τα υπουργικά τους πόστα.
Ο Βενιζέλος έδειξε με το διάγγελμά του πόσο πολύ υπολήπτεται τον ελληνικό λαό. Στόχος του δεν είναι το συμφέρον τού λαού, αλλά η ατομική επιβίωσή του και ηγεμονία στο πολιτικό σκηνικό. Θα γονατίσει τον Σαμαρά, ώστε να αναγκασθεί ο Κομανέτσης να δεχθεί ως πρωθυπουργό μία άλλη τάπα τύπου Αβραμόπουλου και, έτσι, να τιμωρηθεί που επεδίωκε εκλογές, αντί να αφήσει τον Βενιζέλο να κάνει κουμάντο και να συγκαλύπτει τις πομπές τις δικές του, του Γιωργάκη και του Απαπακωνσταντίνου. Δεν εξηγούνται διαφορετικά τα χαιρέκακα γελάκια του Βενιζέλου στη διάρκεια της ανάγνωσης του διαγγέλματός του. Με τέτοια ήττα και να γελάς; Είτε πάσχεις ψυχικώς είτε ετοιμάζεις χουνέρι στον κύριο αντίπαλό σου. Σε κάθε περίπτωση σχιζοφρενικό, αλλά και χαρακτηριστικό της αδιαφορίας σου για το αν ο λαός θα έχει κυβέρνηση ή όχι.
Στην ίδια γραμμή και ο κ. Βελόπουλος του μνημονιακού ΛΑΟΣ που πήδηξε από τη μνημονιακή βάρκα την τελευταία στιγμή, μήπως και διασωθεί. Μόνο που είχε ξεχάσει ότι δεν ξέρει κολύμπι. Από κοντά και ο κ. Μάνος της Δράσης. Μάς ενημέρωσε, ώστε να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, ότι η χώρα δεν θα μπορέσει να κυβερνηθεί και, έτσι, δεν αποκλείεται και να διαλυθεί. Τεράστιο κεφάλαιο για την Ελλάδα και αυτός. Αναμένω εναγωνίως πότε θα μου δείξει με γραφήματα και lego την επερχόμενη συμφορά.
Κόφτε το θέατρο ρε λαμόγια που αν σας πω ότι η Ελλάδα δεν διαλύεται, ότι η Ελλάδα δεν πεθαίνει, θα μου απαντήσετε: «ποιά Ελλάδα;».
Σωτήριος Καλαμίτσης
http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_5398.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: