Σάββατο, Μαΐου 05, 2012

Η Δική μας στιγμη

Αυριο θα ειναι η δικη μας στιγμη,η στιγμη που περναμε και ψηφιζουμε που δινουμε την εντολη η οποια κακοποιηθηκε τοσο πολυ τοσα χρονια,που ελπιζουμε για το καλυτερο για ολους μας...η δικη μας στιγμη.

Πλεον δεν εχουμε αυταπατες,ξερουμε μεσα απο την τρομοκρατια και τις απειλες ποιοι ειναι οι εχθροι μας,ξερουμε ποιοι δεν μας ειπαν τι προκειται να κανουν την επομενη ημερα,γνωριζουμε πλεον καλα την διαφορα του ψεματος τους απο την αληθεια.

Δεν θα γινουμε αλλη χωρα αν αλλαξουμε το καθεστως μεθαυριο,δεν θα σταματησει η δυστυχια του λαου,η πεινα,οι ανεργοι και οι αστεγοι,θα εχουμε ομως μια ελπιδα,μια ελπιδα που θα χαθει οριστικα αν το μαυρο μετωπο των δοσιλογων ξανακαταλαβει την εξουσια.

Αυτη την ελπιδα θελει ο λαος μας,μια διεξοδο στην μιζερια και την απελπισια που μας βυθισαν,απο τις βρισιες και τις προσβολες που μας εκτοξευσαν,να δουμε επιτελους ενα φως για την επομενη γενια που της το στερησαν,για τους ηλικιωμενους που τους εκοψαν τις συνταξεις ενω αυτοι καλοπληρωνονται.

Αυριο θα ειναι η τελευταια μερα που για αυτους θα ειμαστε πολιτες,απο την Δευτερα θα ξαναγινουμε ενα τιποτα,αριθμοι και φορολογικες δηλωσεις....

Σκεφτειτε τα παιδια σας.
Τους γονεις σας
Και μετα οταν ερθει η δικη σας στιγμη καντε το καλυτερο.

Και ειναι η δικη μας στιγμη η μονη που μπορει να αλλαξει ειρηνικα αυτο το χάλι.
Και να τους στειλει εκει που ανηκουν.

Στα σκουπιδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: