Σάββατο, Μαΐου 26, 2012

ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...!!!‏



Όποια κυβέρνηση και να βγει στην Ελλάδα, όποιο κόμμα κι αν κερδίσει την πρωτιά θα έχει να αντιμετωπίσει το σχέδιο παγκόσμιας διοικητικής ένωσης του πλανήτη, οικονομικής καταδυνάστευσης των λαών καθώς και την εφαρμογή της Ατζέντα 21με τα «πράσινα» χαράτσια.
Τη στιγμή που απαιτείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά εθνική ενότητα, τα κόμματα έχουν μεταφέρει τις μικρό-πολιτικές αντιπαραθέσεις τους στο εξωτερικό, με τους δανειστές-δυνάστες μας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
Όποιες από τις πολιτικές δυνάμεις διαθέτουν έστω και τη στοιχειώδη πολιτική λογική και κοινωνική ευαισθησία οφείλουν, ανεξαρτήτου ιδεολογίας και με άκρα μυστικότητα, όπως πράττουν χώρες που δρουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να «συνωμοτήσουν» υπέρ της Ελλάδας.
Δεν χρειαζόμαστε καμία Τρόικα να μας υπογραμμίζει ότι περνάμε δύσκολα. Το βιώνουμε έντονα τα τελευταία χρόνια. Αντί όμως τα κόμματα να «βγάζουν τα μάτια τους» στη θέα των Βρυξελλών ας καταλάβουν τι πρέπει να γίνει σε πρώτη φάση:
  • Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται αριστερή η δεξιά λύση αλλά εθνική λύση με όλα τα κόμματα παρόντα. Έτσι ώστε να γίνει από κοινού αντιμετώπιση του Μνημονίου και της δανειακής σύμβασης καθώς και των παρενεργειών αυτών.
  • Αλλαγή πλεύσης στην οικονομική πολιτική με μείωση των φόρων σε νομικά και φυσικά πρόσωπα, ώστε να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, παράγοντες που δίνουν έσοδα στο κράτος και τυχόν παρακμή τους θα σημάνει την περαιτέρω κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας.
  • Εξυγίανση του Δημοσίου όχι μέσω οριζόντιων απολύσεων, αλλά απόρριψης «άχρηστων» τομέων του και ορθολογικής κατανομής του δυναμικού του. Η ενίσχυση των επιχειρήσεων θα δώσει νέες θέσεις εργασίας για τυχόν απολυμένους.  
  • Προσέλκυση επενδύσεων μέσω φορολογικών κινήτρων.
  • Γεωπολιτική αναβάθμιση της χώρας μέσω πολύπλευρης εξωτερικής πολιτικής. Εν ολίγοις μιλάμε με όλους βάσει της αρχής των αμοιβαίων συμφερόντων.
  • Να επανέλθουν οι συντάξεις στα επίπεδα που βρίσκονταν.
  • Σοβαρή αντιμετώπιση του μεταναστευτικού χωρίς ιδεολογικά κλισέ αλλά με σοβαρότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα.
  • Προτάσεις για την παιδεία και την υγεία που ακόμα δεν έχουμε ακούσει από κανένα κόμμα.
Αυτά τα λίγα για να εξακολουθεί να στέκεται η χώρα στο ρινγκ της μάχης και να υπάρξει παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα. Η πολιτική λιτότητας της παγκόσμιας διαπλοκής είναι ήδη πάνω από τα κεφάλια όλων των λαών.
Βρισκόμαστε στο σημαντικότερο και καθοριστικότερο σταυροδρόμι της νεότερης πολιτικής ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιχειρηθούν ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα. Η βαρυχειμωνιά του παγκόσμιου συγκεντρωτισμού αποκαλύπτει αργά αλλά σταθερά το πραγματικό πρόσωπό της, ώστε στο τέλος και οι τελευταίοι δύσπιστοι να πειστούν. Η δικαιοσύνη του χρόνου, όπως ονομάζει ο Αναξίμανδρος την αποκατάσταση των πραγμάτων με τη συμβολή όλων μας θα οδηγήσει σε βάθος χρόνου σε ελπιδοφόρες ανατροπές. Μέχρι τότε και χωρίς κραυγές φόβου και απαισιοδοξίας απαιτείται ενότητα, αγώνας και σύνεση. Αν δεν είναι σε θέση να το καταλάβουν αυτό οι σημερινοί πολιτικοί, ας γνωρίζουν: Ουδείς αναντικατάστατος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: