Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012

ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...




Αλέκα Παπαρήγα: «Στις 7 του Μάη το ΚΚΕ θα βρίσκεται εκεί που ανήκει: Μέσα στη λαϊκή πλειοψηφία. Οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί, λόγου χάρη μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση, το μόνο που θα πετύχει είναι να σπείρει την απογοήτευση και το θυμό στο λαό. Ούτε μήνα δεν θα «κρατήσουν οι χοροί» από τη νίκη της. Θα ξεσκεπαστεί. Γι’ αυτό και το ΚΚΕ θα είναι απέναντί της. Αυτό το ΚΚΕ χρειάζεται ο λαός»
Όποιος μπορέσει και βγάλει συμπέρασμα από τα λεγόμενα της κυρίας που κατ’ εξακολούθηση και κατά συνείδηση διασύρει τις έννοιες του Μαρξισμού και του Σοσιαλισμού, μπουρδολογώντας ασυστόλως, παρέχοντας έτσι πολύτιμο άλλοθι στις ακόρεστες ορέξεις του κράτους των τραπεζών και των «ηγεμόνων» της νέα τάξης πραγμάτων, κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον!
Το ΚΚΕ δεν είναι ιδιοκτησίας σας κυρία μου, οι θυσίες των κομουνιστών ας παύσουν επιτέλους να αποτελούν το όχημα της προσωπικής σας προβολής και της κομματικής καταξίωσης... Οι καιροί αλλάζουν με ταχύτητες απίστευτες... Πενήντα χρόνια μηδενικής προσφοράς και καθήλωσης του ΚΚΕ σε κουρελοϊδεολογήματα και τακτικές του χθες υπό την «πεφωτισμένη» ηγεσία σας, είναι αρκετά... Ούτε οι καιροί, αλλά ούτε και οι συνειδήσεις των σκεπτόμενων του αριστερού χώρου «σας σηκώνουν» πλέον... Απαλλάξτε μας από την νοσηρή παρουσίας όσο γίνεται πιο γρήγορα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: