Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2010

Πρωτα οι κλεφτες,επειτα οι απατεωνες

Η τριανταεξαχρονη ιστορια της τελευταιας Ελληνικης Δημοκρατιας ειναι γεματη απο υποσχεσεις,επιτευγματα που δεν επιτευχθηκαν ποτε,νικες που στην πραγματικοτητα ηταν ηττες,αλλα το κυριοτερο ειναι γεματη απο μια συνεχομενη και διαρκη κλοπη του δημοσιου χρηματος και των αποθεματικων των ταμειων.

Οι συμμοριες που κυβερνησαν την χωρα τα καταφεραν καλα,υποσχεθηκαν,εκλεχθηκαν,κυβερνησαν....ο λογος το λεει,καθε φορα αλλαζαν τα παντα,συστηματα παιδειας,φορολογικα,αμυντικα,το αποτελεσμα το βλεπουμε εμεις θα το βλεπουν και αυτοι που θα ερθουν μετα απο εμας.

Οταν οι κλεφτες καταλαβαν την εξουσια,και των δυο κλεφτοκομματων εννοω,δεν ενδιαφερθηκαν για τιποτα αλλο παρα για την ασυλια τους,ηξεραν τι θελουν να κανουν,ηθελαν ομως να ειναι και προστατευμενοι αν τους βρουν,τετοια αδιαντροπια.

Εφαγαν τεραστια ποσα,δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο,αρκει να δουμε τι περιουσιες εχουν οι αποχωρησαντες απο αυτα τα κλεφτοκομματα,και να θυμηθουμε οτι ολοι οταν μπηκαν στην πολιτικοι ηταν απλα πειναλεοι και ζητουλες.

Ληστεψαν με το γαντι οι συμμοριες,και αν μπει καποιος απο αυτους φυλακη στειλτε μου ενα μεηλ,και αφου φαγανε τον αμπακο...

Ηρθαν οι απατεωνες.

Που εβλεπαν οτι υπαρχουν λεφτα,που μιλαγαν για καλυτερες ημερες.....παλι.

Και τωρα τι εχουμε να πουμε?
Τα παντα γυρισανε 30 χρονια πισω,κι εμεις μαζι,σαν χανοι με ανοιχτο στομα αναρωτιομαστε τι ειναι αυτο που εχει καθησει επανω μας και δεν λεει να σηκωθει.

Και δεν ειναι οτι μας γυρισανε 30 χρονια πισω,ειναι οτι μας κοροιδευουν απο πανω,ειναι οτι αλλα λενε,αλλα ψηφιζουν και αλλα μας ερχονται.
Πουλησανε την χωρα,για να την σωσουν,πουλησαν την Ελλαδα οι ξενοφερτοι ηγετες,οι βουλευτες της ανικανοτητας,που απο την μια παραπονιουνται και απο την αλλη ψηφιζουν αδιαμαρτυρητα οτι τους φερουν.

Και μας μιλανε για τριετη λιτοτητα ενω ξερουν οτι η πεινα θα κρατησει δεκαετιες,και μιλανε για μνημονια οταν η ανεργια εχει φτασει στα υψη,λενε για ασφαλεια οταν η ακριβεια ειναι αβαστακτη,μιλανε για συνταξεις που δεν θα φτασουμε να παρουμε,για προστασια του πολιτη με 590 ευρω μισθο,απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.

Δικαιοσυνη δεν υπαρχει,τιποτα δεν υπαρχει,μια πληρης διαλυση ενος κρατους.
Και εμεις βαυκαλιζομαστε επειδη μπορουμε και τα γραφουμε σε αναρτησεις.

Αντισταση του καναπε.....

Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι βριζει Ελληνας τον Ελληνα επειδη του κατηγορει ο ενας το κλεφτοκομμα του αλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: