Τετάρτη, Μαΐου 02, 2012

Το χειροφιλημα,οι αλλοδαποι και η πορνη

Περασε ο Καισαρας με τους μπραβους του,ο λαοφιλης ηγετης της αντισυνταγματικης κυβερνησης,αυτος που προσφερε ασυλια στον προκατοχο του για να του παρει την ηγεσια,ο βασιλιας των χαρατσιων,ο σωτηρας της χωρας,και ξαφνικα καποιος του σηκωσε το χερι,οχι δεν επενεβησαν οι μπραβοι,δεν τον σταματησαν,το σηκωσε και του το φιλησε,κοιταξτε βλεμμα ο εξουσιομανης,δεν ντραπηκε.

Με αυτο το χερι εχει καταστρεψει την ζωη αυτου που το φιλαει,του εχει συντριψει το μελλον και οχι μονο το δικο του και των επομενων γενεων.
Με ποση ηδονη δεχεται αυτο το χειροφιλημα,δειτε το στο βλεμμα του,εδω οι αγωνες του δικαιωνονται,ολη η παιδικη του μιζερια και η εφηβικη του απογοητευση ερχονται και βρισκουν ενα ηρεμο καταφυγιο,εδω η εξουσια ερχεται και κανει παρεα στην παρανοια,την δικη του.

Ο συναδελφος του αδιαβαστος οπως παντα εκανε δηλωσεις,η Ελλαδα δεν θα ειναι πλεον ξεφραγο αμπελι,αυτες τις δηλωσεις τις εκανε γιατι εστειλε 56 λαθρομεταναστες σε κεντρο συγκεντρωσης,σκεφτειτε να τους ειχε στειλει και σε κρεματοριο.

Αυτο χαροποιησε τους υπολοιπους ενα εκατομμυριο και παρανομους,διοτι πλεον λυθηκε το προβλημε με τους 56 που μαζεψανε κι ετσι θα τους αφησουν ησυχους.

Και ηρθε η σωτηρια της πολης απο τις ιεροδουλες που εχουν Aids,μολις τωρα το ανακαλυψαν και αυτο,και απο μια εγιναν 12 και ποσες ακομα,οτι ολη η πολη ειναι πλεον ενα μπουρδελο αυτο δεν το εχουν καταλαβει,οτι ο καθενας κανει αυτο που γουσταρει διοτι δεν υπαρχουν πλεον νομοι ουτε αυτο,οτι η διαφθορα εχει κατεβει εως το πεζοδρομιο δεν το εχουν δει,οι πορνες τους φταινε γιαυτο τις φωτογραφιζουν και τις δειχνουν στον λαο,να....κοιταξτε ποιες σας κολλανε με aids.....αυτος που θελουν να πηδανε χωρις προφυλακτικο και πληρωνουν και περισσοτερα για να το καταφερουν....παντρεμενους με γυναικες και παιδια,απο την καλη κοινωνια,που γυρνανε σπιτι τους και κολλανε την γυναικα τους οτι εχουν μαζεψει απο τα παρανομα γαμισια τους......

Αυτους ποτε θα τους βγαλετε φωτογραφια να τους μαθει το περιβαλλον τους?

Αυτη ειναι η Ελλαδα,η χωρα του τιποτα,που θα παει να ψηφισει τους ιδιους εγκληματιες για να εχει κατι να βριζει μετα,που κλεινει τους παρανομους αλλοδαπους σε στρατοπεδα ενω την ιδια ωρα τους χρησιμοποιει σαν φθηνο εργατικο δυναμικο και εχει κατι να βριζει μετα,που πληρωνει ιεροδουλες για να τις πηδαει χωρις προφυλακτικο και μετα τις βγαζει στις εφημεριδες σαν δημοσιο κινδυνο.

Η Ελλαδα αυτη δεν εχει μελλον και σαν να το ξερουμε ολοι μας βαδιζουμε αμεριμνα προς τον γκρεμο.

Οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: