Τρίτη, Μαΐου 25, 2010

3D Πραγματικοτητα

Καθε πρωι μαυρη μαυριλα καλυπτει τον ηλιο που προσπαθει να φωτισει λιγο την μερα μας.
Αρχιζουν οι πρωινες ενημερωτικες εκπομπες,και επι τρεις ωρες καθε πρωι.....
Σου κανουν την καρδια περιβολι,μια τουτο,μια εκεινο,κοβεται αυτο,κοβεται κι εκεινο.

Οι πλουσιοπαροχα αμειβομενοι δημοσιογραφοι μεσα στην μαυρη πλερεζα αναλυουν αυτο,εκεινο,το αλλο,δινουν συμβουλες,κανουν αναλυσεις επι των αναλυσεων.
Αν λοιπον καθησει καποιος για μια εβδομαδα και παρακολουθησει αυτες τις εκπομπες....
μαθαινει ενδιαφεροντα νεα πραγματα οπως....

Σημερα ανοιγοντας την τηλεοραση εμαθα οτι στην Ελλαδα υπαρχουν και"αγαμες κορασιδες"
Εγω το"Ραδιο Κορασιδης"ηξερα απο παληα,αυτον τον νεο ορο τον εμαθα ξαφνικα και χωρις προειδοποιηση.

Και παθαινεις μια 3D καταθλιψη μαθαινοντας ολα αυτα τα νεα,εγω βασικα την τηλεοραση την ανοιγω για να μαθω αν μπηκε κανενας απο σους εκλεψαν το κρατος φυλακη.
Απο οτι καταλαβαινω ομως μαλλον αυτο δεν θα συμβει στην τωρινη μου ζωη,στην τωρινη μου ζωη συμβαινουν αλλα 3D γεγονοτα,να σημερα πρεπει να παω να παρω το επιδομα ανεργιας 450 ευρω,με το οποιο πρεπει να ζησω για εναν μηνα και οχι λιγοτερο η περισσοτερο.
Ενα μηνα με αυτο το ποσον μπορει να ζησει καποιος που τρωει λιγοτερα απο τα βασικα που χρειαζεται καποιος για να ζησει,και ακομη περιμενω τις 3D υποσχεσεις περι ταμειου φτωχειας,κατωτερου εγγυημενου εισοδηματος,και διαφορες αλλες που καθε τοσο ανακοινωνονται με σκοπο την 3D παραπλανηση μας.

Ειναι και αυτο το διχτυ που εχει απλωσει ο νεος διαχειριστης μας,ολο το αναφερει,διχτυ δεν εχω δει,βγαινω στους δρομους καθε μερα και κοιταω απο εδω και απο εκει να δω διχτια να κρεμονται,να παω και εγω κοντα να με προστατευσουν.

Αλλα η γελοιοτητα τους ειναι τοσο πλεον τρισδιαστατη που δεν καταλαβαινουν το μαυρο χαλι που μας εφεραν και πιστευουν οτι μπορουμε εμεις να ζησουμε με υποσχεσεις τρισδιαστατες αλλα ψευτικες.

Δεν θα ηταν καλο παραδειγμα αν και λαικιστικο οπως θα το ελεγαν οι σωτηρες μας....να ερθουν να μας δωσουν τις μειωμενες βουλευτικες τους αποζημιωσεις για εναν μηνα,και να ζησουν με τις δικες μας μονιμα μειωμενες ελαχιστες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: