Πέμπτη, Μαΐου 20, 2010

Greece is changing rapidly

Aυτο ανεφερε στην ομιλια του ο διαχειριστης μας που πεταχτηκε εως τον Λιβανο για να μιλησει για τις μεγαλες νικες του.
Και ειπε για μια φορα την αληθεια," η Ελλαδα αλλαζει γρηγορα",μονο που δεν τους εξηγησε τι εννοει με αυτο,συνηθισμενος ειναι να μην εξηγει τι εννοει,εμεις τον πιστεψαμε οταν ελεγε"λεφτα υπαρχουν"και να τι μας βρηκε.

Λοιπον να πως αλλαζει γρηγορα η Ελλαδα.....

Οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι εχουν καταδικαστει για τα επομενα δεκα χρονια τουλαχιστον να ζουν με μισθους και συνταξεις πεινας,μεσα στην ανασφαλεια,να αντιμετωπιζουν ενα κρατος που τους απειλει με ανεργια και ανασφαλεια και τους δινει συνταξη προ του θανατου με την οποια δεν θα μπορουν να επιβιωσουν.

Και οχι οτι μετα απο τα 10 αυτα χρονια θα καλυτερευσει και τιποτα, απλα οσοι εχουν καταφερει να επιβιωσουν θα εχουν μια ελπιδα μετα απο ακομη δεκα χρονια.

Οι μικρες επιχειρησεις θα εχουν εξαφανιστει,οι πολυεθνικες θα εχουν στην κυριαρχια τους τα παντα,θα εχουν πουληθει ολοι οι υπο ελληνικη σημαια δημοσιοι οργανισμοι,οι εργασιακες σχεσεις που πριν τις εκλογες ο διαχειριστης ονομαζε εργασιακο μεσαιωνα,θα εχουν γινει σχεσεις δουλείας,οποτε τα καταφερε οπως ηθελε, να εξαλειψει τον μεσαιωνα.Δεν μας ειπε ομως οτι θα επαναφερει την δουλεία.

Οι φτωχοι οι ανεργοι θα πεφτουν στο διχτυ που εχει απλωσει ο διαχειριστης και μετα μαζι με το διχτυ θα τους πετανε στην θαλασσα να τους τρωνε τα ψαρια, και με τον τροπο αυτον θα αυξηθει και η παραγωγη ψαριων.

Ολη μερα θα ακουμε οτι ο πολιτης ειναι πολυ σημαντικος για το κρατος διοτι φυσικα ετσι που τον κατασπαρασουν ειναι η μονη τροφη για την εξουσια,οτι αλλο υπηρχε το εχουν φαει,ωρα να φανε και τους Ελληνες.

Αλλαζει η Ελλαδα και γρηγορα, μιας και σε λιγα χρονια οι Ελληνες θα ειναι λιγοτεροι απο τους αλλοδαπους οι οποιοι θα ειναι και οι μονοι που θα πηγαινουν να ψηφιζουν,μονο ανταλλαγμα της ψηφου θα ειναι παραταση της καρτας παραμονης,θεσεις στο δημοσιο και ιδιαιτερα στην βουλη δεν θα δινονται πλεον παρα μονο για τους συγγενεις,φιλους και κολλητους των βουλευτων.

Τα ιστολογια θα κλεισουν ως παρανομα και οι ιδιοκτητες τους θα σταλουν στην σπιναλογκα σαν λεπροι,κανονικα εκει επρεπε να εχουμε στειλει οσους κυβερνησαν αυτην την χωρα τοσα χρονια,αλλα βλεπεις εχουν τα ματ και τα δακρυγονα να τους προστατευουν απο την αγαπη του λαου.

Η βουλη ακομη θα ασχολειτε με τα σκανδαλα,με εξεταστικες,και θα βγαζει παντα απο 5 πορισματα,σε καθε ενα απο αυτα,αντε για αλλαγη μπορει μια φορα να βγαλει και εξι για να σπασει η μονοτονια.

Αλλαζει η Ελλαδα γρηγορα,λες και δεν θα βρουν τροπους να κανουν οσα εκαναν και πριν,τα λαμογια παντα λαμογια παραμενουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: