Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

Πιαστε αυτους που φευγουν


Οι αποκαλυψεις συνεχιζονται,φυσικα δεν θα μαθευτει τιποτα σοβαρο,αυτα που θελουν θα μαθαινουμε,εκατομμυρια αλλαξαν χερια κι'εμεις ακουμε για 250.000 ευρω,τα υπολοιπα μαλλον θα εχουν χαθει στον δρομο.

Το θεμα ομως δεν ειναι εκει,το θεμα ειναι οτι συλλαμβανουν οσους εχουν ηδη δραπετευσει σε αλλη γη σε αλλα μερη,και αν θυμηθουμε καλυτερα....

Πρωτος την κοπανησε ο Χριστοφορακος,δεν υπηρχε καμμια απαγορευση εξοδου του απο την χωρα και φυσικα το εμαθε οτι θα υπαρξει και εντελως φυσικα την κοπανησε σαν κυριος και μας κοροιδευει απο την Γερμανια.

Επομενος που εφυγε και αυτος σαν κυριος ηταν ο Καραβελλας,τι ηταν δεν ξερω ουτε τι ρολο επαιξε στην υποθεση Ζιμενς,φυσικα μετα συλλαβανε την γυναικα και τις κορες του,τι πιο συνεπες προς το νοημα της δικαιοσυνης σε αυτη την χωρα,συλλαμβανουν γυναικες ενω οι αντρες που επρεπε να ειναι φυλακη την εχουν κοπανησει.

Τελευταιος αλλα οχι καταιδρωμενος εφυγε και ο Μαντελλης,σιγα μην κατσει να σκασει,λεφτα εχει,καλα περναει εκει που ειναι,να παει αυτος φυλακη επειδη ολοι τους κατατρωγανε τις μιζες>?
Τρελλος ειναι?


Οποιος ειναι παλαιοτερος και θυμαται,και ο Κοσκωτας ειχε φυγει,κανενας δεν τον ηξερε,κανενας δεν του ειχε μιλησει,οπως και τον Χριστοφορακο τωρα.

Λετε αν ηθελαν να πιασουν οσους εκλεψαν δεν θα μπορουσαν?

Απλα δεν θελουν,και ετσι για να γλυτωσουν τους αφηνουν και φευγουν.
Ισως πιασουν εσας η εμενα εκεινους ομως ποτε.


20.50 Ανακοινωθηκε οτι δεν εφυγε τελικα,σωπα ρε φιλε προλαβανε και εναν πριν φυγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: