Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

Ηχορυπανση

Οταν βγαινουμε μια βολτα,στην Αθηνα,στην Γλυφαδα,ψαχνουμε να βρουμε ενα μερος να καθησουμε για καφε,κυριως κοντα στην θαλασσα αν ειναι κοντα εκει,η καπου ησυχα αν ειναι στο κεντρο.

Ειναι ομορφα να μπορεις να καθεσαι καπου να χαζευεις τριγυρω,να κουβεντιαζεις με φιλους,ενα πραγμα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση.

Ολα τα μαγαζια αυτα που εχουν ανοιξει σε κατοικημενες περιοχες,κεντρο,Γλυφαδα,Γκαζι,Κολωνακι,παντου ολα εχουν γινει πλεον κλαμπ ιδιαιτερα τις βραδυνες ωρες.

Και ειναι τοσο δυνατη η μουσικη που απορω πως μπορουν και ησυχαζουν η κοιμουνται οσοι κατοικουν εκει γυρω,προσωπικα θα εφερνα την αστυνομια καθε βραδυ στους ασυδοτους ιδιοκτητες αυτων των καταστηματων.

Αλλο ενα δειγμα της αδιαφοριας του διπλανου μας,καλο ειναι να υπαρχουν καταστηματα,θεσεις εργασιας,να βγαινει μια βολτα ο κοσμος.
Απο εκει και περα ομως αυτη η καταστρατηγηση των δικαιωματων του αλλου,συνηθες στην Ελληνικη πραγματικοτητα,ακομη με αφηνει αφωνο.

Παρατηρουσα προχθες στην Γλυφαδα υπεροχα διαμερισματα μεσα στο πρασινο,να εχουν κλειστα τα παραθυροφυλλα τους ενω απο εξω η μουσικη επαιζε στην διαπασων και ελεγα πως αν ζουσα εκει που πολλοι θελουν να ζουν, θα ειχα αναγκαστει να φυγω.

Και αυτο γινετε παντου οπου υπαρχει τετοιο μαγαζι,αδιαφορια,μουσικη τερμα,φωνες απο τον κοσμο που γυρναει εκει γυρω.

Δεν θα αλλαξει αυτη η χωρα αν δεν αλλαξουμε εμεις,δημοι δεν υπαρχουν,ελεγκτες δεν υπαρχουν?
Ολα τα πεζοδρομια και οι πεζοδρομοι εχουν γινει για να μπαινουν τραπεζακια και σκαμπω?

Αντε να μιλησεις,ξυλο μπορει να φας,δικιο δεν θα βρεις,δικιο σημερα ειναι το χρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: