Τετάρτη, Μαΐου 12, 2010

Ελλαδα,Ισπανια,Πορτογαλια,Ιταλια...επειτα?


Ακομη δεν πηραμε την πρωτη δοση της υποτελειας απο το ΔΝΤ και να που θα γινω παλι Πυθια,ειχα γραψει και καθε λογικος ανθρωπος θα το περιμενε οτι θα υπαρξουν και νεα μετρα μετα τα ηδη εγκληματικα που παρθηκαν.

Μειωση μισθων και στον ιδιωτικο τομεα ζηταει επισημα το ταμειο των πλουσιων για να καταφερουμε να ξεπληρωσουμε το δυσβασταχτο χρεος μας,ενω αλλα ελεγαν πριν, μολις μας εχωσαν μεσα αρχισαν να απαισιοδοξουν για την επιτευξη των στοχων που εχουν θεσει.

Την ιδια ωρα Ισπανια,Πορτογαλια,Γαλλια και Ιταλια ακολουθουν στην σειρα με μετρα και περικοπες παντα εναντιον των εργαζομενων,και καθε φορα που γινετε αυτο τα χρηματιστηρια των χωρων γλεντανε με κερδη και πανιγυριζουν.

Με οπλο τον φοβο οι διαχειριστες της Ευρωπης χρησιμοποιουν οτι μετρο τους ειναι δυνατον να χρησιμοποιησουν για να καταστρατηγησουν ολα τα εργασιακα δικαιωματα,το σεναριο που εχω αναφερει για παγκοσμια διακυβερνηση γινετε ολο και πιο ρεαλιστικο,εχουν εως το 2030 να το αναπτυξουν και τοτε θα ειναι αργα για να αντιδρασει κανεις.

Εδω οι βιομηχανοι ξεσαλωσαν και το παιζουν κυβερνηση,οχι οτι δεν ειναι,τουλαχιστον στα χαρτια,δινουν συμβουλες,κανουν επιτιμητικα σχολια κατα των πολιτικων που τους ακουνε με βαθεια προσηλωση και σεβασμο.

Αν ακουγανε και τον λαο με τον ιδιο σεβασμο δεν θα μας ειχαν φερει ως εδω.

Χωρα,χωρα,περναμε το κατωφλι της καστας των ισχυρων,και εκει δεν μας περιμενει τιποτα αισιοδοξο,σας βεβαιωνω για αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: