Σάββατο, Μαΐου 29, 2010

Εργασιακες κατα-σχεσεις

Η αδιαφορια και η προχειροτητα με την οποια αντιμετωπιζουν οι διαχειριστες μας τα εργασιακα θεματα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης.
Οι νομοι που θα περασουν απο την βουλη τις επομενες εβδομαδες ειναι απλα μια ενδειξη για το πως σκεφτονται να αντιμετωπισουν το προβλημα,τιποτα αισιοδοξο δεν προβλεπεται απο οσα εχουν πει εως τωρα.

Μετα το απανθρωπο ασφαλιστικο νομοσχεδιο,ειναι η σειρα του εργασιακου νομοσχεδιου που περιλαμβανει αυξηση των απολυσεων,μειωση η με δοσεις καταβολη της αποζημιωσης,χαμηλοτερους της συλλογικης συμβασης μισθους για νεους κατω των 25 ετων,και αλλα πολυ ανθρωπινα μετρα.

Ολα στον βωμο της επιταγης που υπογραψανε με το ΔΝΤ,ολα στον καιαδα της απογνωσης των νεων που πλεον θα μενουν με τους γονεις τους ως τα βαθεια γεραματα λογω των μισθων που θα παιρνουν απο τους φτωχους εργοδοτες τους.

Και να θυμομαστε τις δηλωσεις του διαχειριστη μας περι"εργασιακου μεσαιωνα"στην επισκεψη του στο υπουργειο εργασιας πριν τις εκλογες,αυτα ξεχναμε και μετα βγαινουν και απο πανω.

Αυτο που θα συμβει θα κανει τον εργασιακο μεσαιωνα να μοιαζει με υπεροχο παραμυθι,οπως αυτα που μας σερβιρε ο διαχειριστης μας προεκλογικα.

Οπως αναφερω σε πολλες αναρτησεις μου εδω προκειται περι οργανωμενου σχεδιου αποδομησης του κρατους και ιδρυσης ενος καθεστωτος που θα κυβερναει επι φτωχων και απορων.

Ολη η φιλοσοφια της γνωστης Λεσχης Μπιλντερμπεργκ η οποια εφαρμοζεται πρωτα σε μας,ενα ενα τα νομοσχεδια που εχουν ψηφιστει εως τωρα,ενα παζλ που στο τελος του θα φερει σε απογνωση και φτωχοποιηση το μεγαλυτερο μερος του λαου.

Επομενη κινηση ειναι η Ισπανια,χθες μολις η αξιολογηγη της κατεβηκε δυο μοναδες,μετα ερχονται και οι υπολοιπες χωρες ωστε να καταληξουν να εφαρμοσουν το σχεδιο τους οπως το εχουν προδιαγραψει.

Ξεχαστε ολους τους ορους που μεχρι τωρα ξερατε,αυτο που ζουμε δεν ειναι δημοκρατια,ειναι η κυριαρχια των ολιγων επι των πολλων.

Το θεμα ειναι ενα....θα τα καταφερουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: