Πέμπτη, Μαΐου 13, 2010

Η Ελλαδα ανηκει στους Ανθελληνες


Ειναι αστειο και μονο να το συζηταμε οτι η χωρα ανηκε ποτε στον λαο της,απο την ιδρυση της Ελληνικης Δημοκρατιας οι συμμοριες ποτε απο την μια και ποτε απο την αλλη μερια καταφερναν να πορωνουν τον χαζο λαο μας και να αποσπουν την εξουσια με υποσχεσεις και προσληψεις στο δημοσιο,με βαφτισια και με γαμους ακομη και με κηδειες.



Και ειδαμε ολους αυτους τους ανεπαγγελτους να αναλαμβανουν ποστα σε θεσεις που δεν ειχαν καμμια προυπηρεσια,και μετα να διοριζουν διοικητες φιλους και κολλητους τους που και αυτοι δεν ειχαν καμμια σχεση με τη θεση που τους εβαζαν,ολα για το χρημα.

Ετσι εξαργυρωσαν καποιοι της γεννιας του πολυτεχνειου την συμμετοχη τους στην ιερη αυτη εξεγερση,με εξουσια,με κλοπη,με αποκτηση τεραστιας περιουσιας.
Τους δοθηκε η εντολη να κυβερνησουν την χωρα και αυτοι την κατεστρεψαν.

Οι τελευταιες εξελιξεις ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα,επερχεται και η μεταπωληση της χωρας σε επενδυτες που καθε μερα μας δειχνουν οτι αυτο που μας ανηκει ειναι δικο τους,μετα Βαιων και κλαδων θα τους υποδεχτουν οι απατριδες,θα τους προσυνησουν.

Εμεις οχι.

Θελει απιστευτο θρασος να λες σε εναν λαο οτι υπαρχουν λεφτα οταν ξερεις οτι τα μονα που υπαρχουν ειναι αυτα που θα βουτηξεις απο την τσεπη του.
Ολοι μαζι μια ομαδα,πολιτικοι,δημοσιογραφοι,βιομηχανοι,εναντιον των μισθωτων,συνταξιουχων,ανεργων.
Οι καταλληλοτεροι καθε φορα βρεθηκαν να ειναι οι πιο ακαταλληλοι για να αντιμετωπισουν τα γεγονοτα,μιλησαν για διαφανεια ενω καλυπταν τους πρωην φιλους και συγγενεις τους,η χωρα διαλυμενη ετσι κι'αλλοιως,τουλαχιστον να σωσουν το τομαρι τους το σαπιο.

Ολα αυτα τα χρονια ακουσαμε και φωναξαμε πολλα συνθηματα.

Νομιζω οτι ο τιτλος της αναρτησης ταιριαζει περισσοτερο απο ολα σε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: