Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Καλοκαιρακι


Μπαινει σιγα-σιγα το καλοκαιρι,ο καιρος ζεστανε και αυτο το καταλαβαινω μεσα στο σπιτι που η θερμοκρασια αρχιζει και γινετε αφορητη,ηδη μονο με ανεμιστηρα μπορω να κοιμηθω το βραδυ.
Φετος λογικα με τα νεα μετρα θα ειναι μια δυσκολη χρονια για πολλους επαγγελματιες ειδικοτερα στον χωρο του τουρισμου,καποιοι θα εχουν ακομη την δυνατοτητα να πανε μια εβδομαδα διακοπες σε ενοικιαζομενα δωματια κυριως,πολλοι λιγοτεροι σε ξενοδοχεια.

Ειναι γεγονος παντως οτι οι τιμες ειναι πλεον πολυ ακριβες,ηταν και πριν αλλα τωρα με την κριση ειναι πολυ δυσκολοτερο να ξοδεψει μια οικογενεια τετοια ποσα για λιγες μερες ξεκουρασης κοντα στην θαλασσα.

Χθες και προχθες καναμε δυο μπανια στο Πορτο Ραφτη,ζεστη η θαλασσα,ωραια ηταν ξεχαστηκα και λιγο,οχι οτι οι κακες σκεψεις δεν γυρνανε στο μυαλο μου καθε τοσο,καλυτερα απο το να ημουν σπιτι παντως ηταν.

Τελειωσε και ο Μαιος,ενας μηνας που περασε με επισκεψεις στο νοσοκομειο,με ημερες που δεν ηθελα καν να βγω απο το σπιτι,με ψαξιμο για δουλεια,και με πολλες αναρτησεις στο ιστολογιο αυτο.

Περασε και με πολυ ανησυχια για οσα συμβαινουν στην χωρα αυτη,και με οσα διαβαζω για τις προθεσεις των διαχειριστων μας για να μας σωσουν.

Πιστευω οτι οταν το καλοκαιρι περασει θα εχουμε ενα πολυ δυσκολο φθινοπωρο και χειμωνα,ελπιζω να διαψευστω.

Καλοκαιρακι,εποχη σχεδιασμου διακοπων τις προηγουμενες χρονιες,φετος ειναι εποχη σκεψης και ξεκαθαρισματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: