Κυριακή, Μαΐου 16, 2010

Eκτος πραγματικοτητας


Μιλησε στο CNN ο διαχειριστης μας,και τι ειπε?
Ειναι δυσκολα τα μετρα αλλα ο λαος καταλαβαινει και υποστηριζει την κυβερνηση.

Για ακομη μια φορα βρισκετε σε αλλη χωρα μαλλον,για αλλον λαο μιλαει,εκτος αν διαβαζει τις δημοσκοπησεις που του αρεσουν και νομιζει οτι αυτο ειναι η αληθεια.
Γιατι επαφη με τον λαο δεν ειχε ουτε και εχει,αν υπηρχε επαφη με την πραγματικοτητα θα ηξερε το επιπεδο των τιμων,θα ηξερε το επιπεδο των μισθων,και δεν μιλαω για τους μισθους των βουλευτων η των μεγαλοστελεχων,μιλαω για τους μισθους των 800 ευρω και κατω καθως και για τις συνταξεις που υπαρχουν στο ιδιο επιπεδο.

Εκει σε εκατονταδες χιλιαδες λαου εκοψε τα ποδια ο διαχειριστης μας,αδιαφορα,για να σωσει την Ελλαδα ταχα μου,δεν υπηρχαν αλλα μετρα να παρει,μονο αυτα σκεφτηκε.

Γιατι οπως αποκαλυψαν οι δανειστες μας εμεις τα ζητησαμε αυτα τα μετρα,δεν μας τα επεβαλαν οπως προσπαθησαν να μας πεισουν οι ντοπιοι βεζυρηδες.
Δηλαδη ο ιδιος που μας ελεγε ψεμματα οτι υπαρχουν λεφτα,συνεχισε να μας λεει ψεμματα οτι τα μετρα τα ζητησε η ε.ε. και το δ.ν.τ..

Αντε μετα να υποστηριξεις εναν τετοιον ανθρωπο που εχει σαν βαση το ψεμμα και την παραπληροφορηση.

Και ενω αυτος και ολοι οι συντροφοι του τρωνε καλα,και των υπολοιπων κομματων φυσικα,δεν ντρεπονται να κοιτανε τον λαο και να του μιλανε για προσπαθεια και υπομονη.

Και αν προσεξατε το αλλο ψεμμα που προσπαθουν να μας περασουν ειναι οτι τα μετρα θα ειναι για 2-4 χρονια οταν ο ιδιος ο Στρος Καν ειπε στην συνεντευξη του οτι χρειαζονται δεκαετιες για να βγουμε,αν βγουμε απο το χαος που μας εφεραν.

Ο ετερος επιδοξος βεζυρης εβαλε και αυτος κοκκινες γραμμες(νεο τρυκ)αλλα κραταει στο κομμα του ολους τους κλεφτες και απατεωνες και ειναι πολλοι,τωρα πως ζηταει εμπιστοσυνη πλασσαροντας μας τα χαμενα κορμια του παρελθοντος αυτο ειναι κατι που πρεπει να το σκεφτουμε εμεις.

Με λιγα λογια και οι δυο ακαταλληλοτεροι των ακαταλληλοτερων,μας δουλευουν κανονικα και περνανε καλα,κι εμεις χειροτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: