Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

www.open your legs.gr

Ποιος το εχει ξεχασει και αυτο το αστειο,κρατησε λιγο αλλα ειπαμε....δεν πρεπει να ξεχναμε τιποτα πλεον.

Ανοιχτη διακυβερνηση,οπως λεμε ανοιχτη εγχειρηση καρδιας,μας το υποσχεθηκαν και αυτο,εφαγαν μηνες να διαβαζουν βιογραφικα,και τελικα εβαλαν στις θεσεις που ηθελαν και παλι τους δικους τους.

Αυτο μαζι με την δημοσιευση των νομοσχεδιων στο διαδυκτιο οπου ζηταγαν και την γνωμη μας....το ξεχασατε αυτο?και μετα τα κατεθεταν στην βουλη οπως ηθελαν εκεινοι...πως λεγοταν...πως λεγοταν.... α ναι "Ανοιχτη δια-εξευτελιση"το λεγαν το νεο συστημα.

Αυτα τα δυο που μας υποσχονταν προεκλογικα λοιπον,τα ειδαμε,τα ζησαμε,τα καταλαβαμε.

Ποιο ευκολο θα ηταν να εχουν ολοι οι υπουργοι ηλεκτρονικη διευθυνση στο διαδυκτιο ωστε οι πολιτες να μπορουν να αναφερουν τα προβληματα που αντιμετωπιζουν καθημερινα,παρα το γελοιο συστημα που βρηκαν ταχα μου για να ζητουν την γνωμη μας.

Φυσικα κανενας δεν εχει e-mail παρα την γνωση του διαχειριστη μας περι του διαδυκτιου και παρα οτι ολοι στην Ευρωπαικη ενωση και διεθνως εχουν καποιο τροπο επικοινωνιας με τον πολιτη.
Εδω φυσικα ο πολιτης τους ενδιαφερει μονο προεκλογικα οποτε ειναι και"Πρωτος"
μετα τις εκλογες με το που ορκιστουν ποιος τον χεζει τον πολιτη.

Ειναι δυσκολο παλαια μυαλα να συμβαδισουν με την νεα τεχνολογια,ειναι δυσκολοτερο ψευτες να αποδεχθουν την αληθεια.

Τωρα ειναι φυσικα αργα για οσους εχουν μετανοησει για την ψηφο που εριξαν,δεν ειναι δυνατον να την παρουν πισω,οπως ειναι δυνατον για αυτους που κυβερνανε να παρουν πισω ολες τις υποσχεσεις τους.

Το θεμα ειναι οτι αλλο ψηφισατε και αλλο σας δωσανε,λαθος φαρμακο,λαθος αγωγη,λαθος γιατρος,κατα λαθος θανατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: