Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

Το προαυλιο της κολασεως


Τα σημερινα νεα δεν ηταν καλα,μπηκα στο νοσοκομειο αγχωμενος και νευρικος,η προισταμενη με εστειλε αμεσως στο γραφειο του Διευθυντη της κλινικης.
Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα πια,θα πεθανει,μου ειπε σαν να μιλαγε για καποιο αποτελεσμα ποδοσφαιρικου αγωνα,αυτο απο καποιον που παει εκει μονο για να καθεται στην καρεκλα του διευθυντη και που δεν ηξερε οτι η μητερα μου νοσηλευοταν εκει εως και πριν μερικους μηνες οταν του παραπονεθηκα οτι εχει χασει πολυ βαρος και οτι δεν σηκωνεται πλεον απο το κρεβατι,ακουγετε παραξενο.
Πιο χρησιμος θα ηταν να διευθυνει ενα γραφειο κηδειων παρα κλινικη.

Μετα αρχισε τα γνωστα των γιατρων που ξερουν οτι δεν εχουν κανει καλα την δουλεια τους,εφυγα βιαστικα απο εκει.

Η μητερα μου στην ιδια κατασταση,το μεσημερι την πηραν στο παθολογικο για καθαρισμο των κατακλισεων,εκει επαθε μια ανακοπη,ευτυχως εππανηλθε αμεσως,και εδω αρχιζει το σοβαρο της υποθεσης.

Οταν ηρθε ο αδελφος μου....ναι μην νοιωσετε εκπληξη....ηρθε,εστω και μετα απο 10 μηνες,μιλησαμε με εναν απο τους γιατρους της παθολογικης.

Ασχημα ειναι ειπε,πως αδυνατισε ετσι?εχει καποια αλλη ασθενεια?Καμμια του απαντησα εχω τσακωθει με ολες τις νοσηλευτριες εκει πανω,και ακουω μονο δικαιολογιες.

Για να συντομευω για τις κατακλισεις ειπε οτι δεν γινοταν σωστη θεραπεια,και παρ'ολο που υπαρχουν ειδικα αυτοκολλητα και μαλλον τα καλυπτει ο ΟΓΑ δεν με ειχαν ενημερωσει,επισης το αεροστρωμα ηταν τελειως φθαρμενο και παρ'ολο που κι αυτο το καλυπτει ο Ογα ουτε για αυτο με ειχαν ενημερωσει.

Η αφυδατωση της ηταν σε εγληματικο βαθμο,παρατημενη παρα την αποκλειστικη και μαλλον ετρωγε η επινε νερο οποτε πιγαινα εγω εκει.

Οποιος εχει την αντοχη να διαβασει το ιστολογιο μου απο περυσι που την πηγα εκει θα καταλαβει τι εχει γινει,μεσα σε δεκα μηνες καταφεραν να κανουν εναν ανθρωπο που περπαταει αναπηρο,να τον αδυνατισουν κατα τα δυο τριτα του βαρους του και να νοιωθουν οτι προσφερουν και νοσηλεια ταυτοχρονα.

Και φυσικα ακομη περιμενω την εξηγηση του αστειου διοικητη του νοσοκομειου στον οποιο εχω παραπονεθει και υποσχεθηκε να μου απαντησει,και χειροτερα περιμενω ακομη το ραντεβου με την γελοια τεως υπουργο υγειας το οποιο εχω ζητησει απο τις αρχες του χρονου.

Ειμαι εξαντλημενος,διαθεση δεν εχω,λεω να πεσω για υπνο,το αν θα κοιμηθω δεν ξερω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: