Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Ολα τα φρουτα στο καφασι

Δεν προκαλει πλεον εκπληξη σε κανεναν πως καταφερνουν οι ιδιοι και οι ιδιοι να ζητανε την ψηφο μας σε καθε εκλογες.
Δημοτικες ερχονται τωρα,περιφεριαρχες και αλλους αχρηστους θα εκλεξουν οσοι πανε να ψηφισουν.
Βλεπω φωτογραφιες των υποπτων,με χαμογελα,κουστουμια και γραβατες,και υποσχεσεις οτι θα πολεμησουν το μνημονιο,λες και ειναι τοσο ηλιθιος ο κοσμος...που ειναι παρεπιπτοντως,να τους πιστεψει,αλλοι γνωστοι παλιοι,τοτε με τα φρουτακια αν θυμαστε,βαζουν και αυτοι υποψηφιοτητα,καθε καρυδιας καρυδι,πως αλλαζουν ρε παιδι μου μασκα οι μασκαραδες...απιστευτο.

Απο το ενα κομμα στο αλλο πανε με ταχυτητα φωτος,φυσικα εχουμε και τους ανεξαρτητους,κατι σαν οικολογοι ενναλακτικοι η σαν το μ&λ κκε αν θυμαστε.ανεξαρτητοι στην τσεπη μαλλον,δηλαδη τα κερδη τα εχουν για τον εαυτο τους.

Ποιος ξεχναει την σημαντικη προσφορα του Αβραμοπουλου στην Αθηνα,χιλιαδες εργα,μεχρι και κολωνακια εβαλε σους δρομους να μην μπαινουν τα αυτοκινητα στους πεζοδρομους.

Ειδατε εσεις κανενα απο αυτα να λειτουργει?
Ουτε κι εκεινος τα ειδε να λειτουργουν....αλλα τα πληρωσε....μαλλον τα πληρωσαμε εμεις οι ηλιθιοι.

Ασε την αλλη την χρυσοχερα,την αρχομανη την Θοδωρα η Ντορα για οσους δεν γνωριζουν πως κοβει μια γυναικα το ονομα και το κανει μοντερνο.

Και τι δεν εκανε στην πολη,αφου παντου γραφει τ'ονομα της....με σπρευ...φυτεψε στην  Πανεπιστημιου κατι ψωροπρασιες και τελειωσε το δημαρχιακο της καθηκον.

Τελευταιος αλλα οχι καλυτερος ,ο Κακλαμανης,τι παιδι....τι μαλαμα,εφυγε απο το υπουργειο υγειας οπου δεν εκανε απολυτως τιποτα,οπως και οι επομενοι φυσικα και πηγε στον δημο,και τι να κανει,τι να κανει,ολα τα ειχαν κανει οι προηγουμενοι.

Σκεφτηκε πολυ ο ανθρωπος δεν λεω ,σου λεει....πως θα μεινει τ'ονομα μου στην ιστορια?

Οχι με υστερια ομως καλε μου ,σιγα σιγα.

Και ξεπατωσε ολα τα δεντρα,μεχρι που τα δεντρα αποφασισαν να φυγουν μονα τους,δεν αφησε ευκαλυπτο για ευκαλυπτο,και νεραντζια για νερατζια.

Και να που και τωρα θελει να ξαναβγει δημαρχος,θα εχει ανακαλυψει κανενα κρυμμενο δεντρο καπου στην Πατησιων και σου λεει...δεν τελειωσα το εργο μου,πως να φυγω?

Ρε αι σιχτιρι οι ιδιοι και οι ιδιοι αποτυχημενοι στην κεντρικη σκηνη τρεχουν να ζητανε να συνεχισουν αυτην την αποτυχια και στους δημους.

Δεν πατε σε καμια σκηνη θεατρου να κανετε τις μαλακιες σας?

Δεν υπάρχουν σχόλια: