Κυριακή, Σεπτεμβρίου 12, 2010

Τι ωραια που τρεχεις Μιχαλε!!



Καλοχτενισμενος,ευπαρουσιαστος,παντα με προτασεις,δημοκρατης παιδι μου τι να το κανεις...φαινεται απο μακρυα.
Εκπροσωπος ολων αυτων που εδω και δεκαετιες εχουν ξεζουμισει τους εργαζομενους με την συνεχομενη λιτοτητα,εκεινων που επι δεκαετιες φοροκλεβαν και εκαναν οτι δεν καταλαβαιναν τι γινοταν.

Ηθελε και αυτος οπως συνηθως να λαβει μερος στο σοου της Δεθ,οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη λεγανε στο χωριο μου,και μαζι με ολο το ανικανο τσουρμο ανεβηκε μην και του ζητησουν καμμια συνεντευξη και δεν ειναι εκει για να την δωσει,τοση μεγαλομανια τι να πεις.

Περναγα μπροστα απο μια τηλεοραση,και προσεξα την σκηνη,ενας εντρομος ανθρωπακος ετρεχε απελπισμενα,ουτε ο Μπολτ σκεφτηκα και κοντοσταθηκα να δω,οχι δεν ηταν ο Μπολτ,ουτε ο Κεντερης,δεν ηταν η Θανου,κανεις απο αυτους δεν ηταν.

Ηταν ο καλοκουρεμενος παντα,ευπαρουσιαστος με τα κουστουμια του που αξιζουν οσο ο μηνιαιος μισθος ενος εργαζομενου,ηταν ο Μιχαλος.

Τωρα θα διαπιστωσε και μονος του το τιμημα της αθλιας παρουσιας του στην τηλεοραση,τωρα καταλαβε το τιμημα της δημοσιοτητας,τωρα θα ξερει οτι εκτος απο σωματοφυλακες θα χρειαστει να προπονειται και στο τρεξιμο.

Γενικα η"επιτυχημενη"κυβερνητικη παρουσια ολων των κλητηρων στην Δεθ θα ειναι κατι που θα το θυμομαστε ολοι μας,για οτι λεχθηκε τι να πω,τα ιδια και τα ιδια.

Οταν σε λιγο καιρο τους κυνηγανε ολους με τις πετρες οπως ελεγε ο Γιοργο τοτε θα καταλαβουν ποσο καταλληλοτεροι ειναι για εμας,εμεις δεν ειμαστε γκαλοπ εμεις ειμαστε η πραγματικοτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: