Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16, 2010

Η Μαρη-Λιζα και η δημοκρατια της


Ειχα αγανακτησει,το εβρισκα απαραδεκτο αυτο που εβλεπα στο νοσοκομειο,επρεπε να αντιδρασω,πηρα τηλεφωνο το γραφειο της,θελω ενα ραντεβου μαζι της ειπα.
Ευγενικες οι κοπελες τι να το κανω,δεν ζητησα ευγενεια ραντεβου ζητησα.

Απο τον Γεναρη ειχα παρει,περιμενα,περιμενα,ξαναπηρα,μαλιστα το θυμομαστε ειπαν οι ευγενικες κοπελες,ποτε θα με δεχτει ρωτησα?σας εχουμε σημειωμενο(γραμμενο εννοουσαν)αλλα το ειπαν ευγενικα.
Εν τω μεταξυ αυτη εβγαινε συνεχεια στα καναλια,και την ρωτουσαν μαλακιες οπως παντα καμουν τα καναλια,και ελεγε για τις επιτυχιες της στο υπουργειο υγειας.

Βρε μηπως να εχει καμμια συγγενεια με το Γιοργο σκεφτηκα...κι αυτος ολο για επιτυχιες μιλαει..που τις βλεπει δεν μας λεει μονο.
Και αντε και παλι σε αλλο καναλι η Μαρη-Λιζα και σε αλλο,νοσηλευτριες στο νοσοκομειο εγω δεν εβλεπα.

Μαλλον θα τις κανει εισαγωγη και τις κρατανε στο τελωνειο να πληρωσει το υπουργειο τους δασμους σκεφτηκα.
Και πηρα παλι τηλεφωνο,μαλιστα κυριε ειπαν οι ευγενικες κοπελες,το σημειωνουμε και παλι το αιτημα σας,δεν εχω αιτημα ειπα,να την ρωτησω κατι θελω,ποσα χρονια θα περιμενω?

Εεεεεε μαλακα μ εχετε?Με εχετε αλλα δεν μου το λετε γιατι ειστε ευγενικες κοπελες.

Μπηκα στο Facebook λεω δεν κοιταω να δω αν την βρω εδω?Και την βρηκα.

Της γραφω λοιπον οτι ηθελα ενα ραντεβου,για το χαλι στα νοσοκομεια,εμπαιναν κι αλλοι και της ελεγαν συγχαρητηρια που ειχε γινει υπουργος,λεω τοση στραβωμαρα εχουμε σαν λαος?
Απαντηση δεν πηρα,δεν θα τα διαβαζει με τοση επιτυχημενη εργασια που κανει σκεφθηκα,και συνεχισα να ζω.

Με τις τελευταιες εξελιξεις της εστειλα αποσπασματα απο το ιστολογιο μου,εμπαιναν και αλλοι που της ελεγαν συγχαρητηρια που απο υπουργος εγινε κλητηρας,λεω αδικος κοπος τωρα θα ασχολειται με το Μακεδονικο ζητημα,εγινε και υφυπουργος ποιος μας γλυτωνει απο τους σκοπιανους.
Ανθρωπο να χαιρεται που υποβαθμιστηκε δεν εχω ξαναδει,ε ... τωρα ειδα.
Απαντηση δεν πηρα παλι.

Αλλα η δημοκρατικη Μαρη-Λιζα εκανε κατι αλλο πιο ευγενικο.

Οπως οι κοπελες απο το γραφειο της.

Επειδη θελει να αφηνει μονο οσα μυνηματα της γλυφουν και την κολακευουν,και δεν θελει να θυμαται τις τοσες επιτυχιες της στο υπουργειο υγειας.....

Οποτε τα διαβαζε τα μυνηματα απλα δεν καθοταν να σκασει,αυτη για υπουργος ενδιαφεροταν να γινει,οχι να λυνει τα χρονια προβληματα των νοσοκομειων.

Τι εκανε λοιπον η κυρια του κυριου"Πρωτα ο Πολιτης"

Με διεγραψε απο φιλο της στο Facebook.Και μαζι και τις αναρτησεις απο το ιστολογιο μου,αυτο το εχει κανει και ο "Πρωτα ο Πολιτης" μπραβο γιοργος.

Και πως θα ζησω τωρα εγω χωρις την φιλια της Μαρη-Λιζας?

Για τον Μπραβο Γιοργο δεν το συζητω εχω πεσει στην καταθλιψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: