Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30, 2010

H Ψηφος και ο Ψοφος

Οι ψηφοφοριες διεξαγονται με εντατικο ρυθμο στο κοινοβουλιο,οτι και να τους ενοχλησει εχουν τον τροπο να το κατατροπωσουν,μια μαχη δινουν με την κοινωνια στην πραγματικοτητα,εχουν και το μαχαιρι και το πεπονι,αληθεια ομως για αυτον τον λογο τους εκλεξατε?

Για να επιβαλλουν τον δικο τους νομο ανασυροντας χουντικες διαταξεις εναντια σε εναν κλαδο που υπερασπιζεται τα συμφεροντα του?
Για να νομοθετουν με φρενηρεις ρυθμους και ολοι οι νομοι να ειναι εναντια στην κοινωνια που οι ιδιοι υποσχεθηκαν να υπηρετησουν?

Σκεφτειτε...πως θα αντιδρουσατε εσεις αν αυριο ο διαχειριστης μας σας ελεγε οτι το σπιτι που εχετε πληρωσει με τοσους κοπους,με δανεια,με εργασια ετων δεν σας ανηκει πλεον.
Οτι απελευθερωνει τις τιμες και ο καθενας εχει το δικαιωμα με ελαχιστα χρηματα να ερθει και να σας πεταξει εξω?

Θα μου πειτε..αδυνατον,,,μα το ιδιο κανει με τους φορτηγατζηδες,οτι πληρωσαν,με νομιμα μεσα τους το κανει ενα τιποτα,μα θα πειτε διαφορα εναντιον τους,τους νομους ποιοι τους εφτιαξαν?

Οι φορτηγατζηδες?

Τους νομους με τους οποιους ολα τα αυθαιρετα τα νομιμοποιουσαν δινοντας ετσι το δικαιωμα στον καθενα να κτιζει αυθαιρετα ποιοι τους ψηφησαν?

Οι παρανομουντες?

Τον νομο για τις περαιωσεις που δινει στον καθε φοροκλεφτη το δικαιωμα να κλεβει εως την επομενη περαιωση ποιοι τον νομοθετησαν?

Οι κλεφτες του δημοσιου?

Την παραλογη κατασταση με τους ημιυπαιθριους που ολο κτιζονται και ολο πληρωνονται για να νομιμοποιηθουν,και παντα φταιει ο αγοραστης μα οχι ο εργολαβος ποιος τους εκανε?

Οι οικοδομες?

Αυτοι που ψηφιζουν τα νομοσχεδια ξερουν γιατι αφηνουν τοσα κενα,θα ηταν πολυ ευκολο να τα καλυψουν,ομως δεν το θελουν αυτο.

Θελουν να εχουν τον πολιτη δεσμιο,στις δικες τους παρανομες πραξεις,να τον απειλουν καθε τοσο,να τον κρατουν υπακουο.

Δεν εχετε σκεφτει ποτε γιατι επι δεκαετιες δεν εχουν δωσει τις συχνοτητες στα βρωμοκαναλα?
Γιατι αν τις δωσουν πως θα εκβιαζουν τα καναλια να ακολουθουν τους δικους τους τροπους σκεψης?

Μετα οταν τους ονομαζω συμμοριες εχω αδικο?

Υπαρχουν δεκαδες παραδειγματα,ενος παρανομου κρατους που δεν θελει να γινει νομιμο,γιατι αν γινει νομιμο θα καταρρευσει η δομη του.

Αυτα επρεπε να αλλαξει πρωτα ο διαχειριστης μας.αλλα και αυτος δεν το θελει,δεν θελει εναν πολιτη που ξερει οτι ειναι νομιμος που μετα θα απαιτησει και απο το κολοκρατος το ιδιο.

Σχεσεις στοργης και μισους μαζι.
Ενα κρατος που διαλυεται δεν εχει τα πρειθωρια να τα αντεξει ολα αυτα.
Κατα διαολου θα παμε ολοι μαζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: