Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Η Δικτατορια του σοσιαλισμου

Πριν ενα χρονο πηγατε στις καλπες,με την αποφαση που πηρατε ανεβασατε στην εξουσια ενα κομμα που ολοι λεγαμε οτι δεν προκειται να ανεβει ποτε ξανα,ολοι θυμομαστε την προηγουμενη του διακυβερνηση,και ομως....

Οι υποσχεσεις,τα χαμογελα,το"Πρωτα ο Πολιτης"και κυριωτερα η κουρασμενη και απελπιστικη παρουσια του τοτε διαχειριστη που απογοητευμενος απο την προδοσια των κολλητων του κοιταγε να φυγει το ταχυτερο.

Πριν ενα χρονο ειχαμε καποιες μικρες ελπιδες για το μελλον,ολοι παρ'ολη την κακη μεταχειριση της δημοκρατιας μας απο το πολιτικο συστημα πιστευαμε σε κατι καλυτερο.

Ποσοι απο σας το πιστευατε αυτο σημερα?

Ο νεος διαχειριστης μας αποδειχτηκε πολυ εξυπνος,κι'ο ιδιος ο Παγκαλος θα εκπλησετε,καποτε τον ελεγε ανικανο να κυβερνησει,να κυβερνησει σε μια δημοκρατια ναι,σε αυτο που ζουμε ομως ειναι πολυ ικανος.

Θιασωτης της παγκοσμιοποιησης ο Γιοργος,πιστευει με μανια σε αυτο,το εχει δηλωσει...παντα στο εξωτερικο φυσικα,στην Ελλαδα κανεις δεν τον εχει ρωτησει τι εννοει με αυτον τον ορο.

Ισως γιατι δεν εχουμε αξιους δημοσιογραφους για να το κανουν αυτο.

Ενα χρονο λοιπον παρατηρουμε μια διαχειριση του τιποτα,αξια σαν τον τιτλο του ιστολογιου μου,εξη μηνες απραξια,και μετα κατ'ευθειαν στο ΔΝΤ,κι ομως και οι εκπροσωποι του ΔΝΤ πλεον αποκαλυπτουν οτι το σχεδιο ηταν εξ'αρχης αυτο,γιατι τοτε περιμενε ο Γιοργος 6 μηνες?

Γιατι ηθελε να περασει το νομοσχεδιο για τους μεταναστες και το νομο για τον Καλλικρατη,εχουν σημασια αυτοι οι νομοι στην παγκοσμιοποιηση που αγαπαει ο Γιοργος.

Οι υπουργοι του γνωστοι και φιλοι,καποιοι προσπαθησαν,πολλοι απειροι και ανικανοι κυριως γυριζαν απο καναλι σε καναλι θριαμβολογοντας τις επιτυχιες τους που ποτε δεν ειδαμε,δεν εφεραν ουτε ενα νομοσχεδιο προς ψηφιση που να ευνοει ουτε το 1 τοις εκατο του φτωχου η μεσαιου χωρου,αδιαφορησαν για τα παντα,και τι ωραια τι καλα εκανε ανασχηματισμο ο Γιοργος και πηρε τους ανικανους απο εδω και τους εβαλε προς τα εκει.

Μα ο ανικανος οπου και να τον βαλεις παλι ανικανος θα ειναι,δεν ειναι θεμα θεσης.

Και κανουν οτι θελουν στο ονομα μιας εκλογης που βασιστηκε πανω σε χυδαια ψεμματα,τοσο ψεμμα δεν εχει ακουστει σε προεκλογικη περιοδο,τα βλεπει ο κοσμος και αναρωτιεται,μα τοσο πολυ ηλιθιοι ειμαστε που ψηφισαμε τετοια πατατα?
Αδιαφορος ο Γιοργος τρεχει στο εξωτερικο και κραυγαζει ποσο πολυ οι Ελληνες τον στηριζουν,εχει δεσει ολα τα ΜΜΕ με αλυσιδες και τον λιβανιζουν απο το πρωι ως το βραδυ,ετοιμαζει τις επομενες κινησεις του ωστε να μας φερει πρωτους στην δινη της παγκοσμιοποιησης....που ακομη δεν εχει εξηγησει στον λαο τι σημαινει,οχι οτι αν εξηγησει θα πει και την αληθεια,και ολα καλα και ολα ωραια.

Το παραξενο ειναι οτι ο Γιοργος δεν ειναι μονος του σε αυτο το ατοπημα για την χωρα,εχει τοσους βουλευτες πισω του,πως τους εχει πεισει οτι ολο αυτο το εγκλημα ειναι σωστο?
Τοσο προβατα ειναι ολοι τους,ξεραμε οτι ειναι αχρηστοι,αλλα μερικοι πρεπει να εχουν και λιγο μυαλο.

Σοσιαλισμος σου λεει μετα,να στρεφεις τον εναν Ελληνα απεναντι στον αλλον,να καταδικαζεις ολοκληρες ομαδες πληθυσμου στην πεινα,να κλεβεις απο την τσεπη του εργαζομενου τον μισθο του,να εχεις αφησει ολα τα υπολοιπα στην τυχη τους,και να γελας στα ξενα καναλια σαν μπαγιατικος μαιντανος.

Τουλαχιστον στην χουντα ο αντιπαλος ηταν εκει,ειχε την τολμη να δειχνει την φατσα του,αυτοι ουτε αυτην την τολμη δεν εχουν,κρυβονται πισω απο την ταχα δημοκρατια τους και προετοιμαζουν ενα μελλον για αυτη την χωρα που δεν εχει ξαναδει στο παρελθον.

Ξερω πολλοι θεωρειτε ολο αυτο το περι παγκοσμιοποιησης ...αστειο,καλο για τον τοπο,δεν σας νοιαζει,δεν ξερω δεν απαντω.

Οταν ομως καταφερει ο Γιοργος,ενας υποτιθεμενα Ελληνας να κανει αυτο τον εφιαλτη πραγματικοτητα,τοτε λιγοι θα ειναι αυτοι που θα γελανε η θα λενε δεν με νοιαζει.

Θυμηθειτε το αυτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: