Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

Η καταιγιδα του Ερημου



Κλεινει χρονος σε ενα μηνα απο τοτε που ανελαβε ο διαχειριστης μας την διαχειριση της χωρας,στην προηγουμενη αναρτηση θα ακουσετε τι δεν θα εκανε,που το εκανε,εχουν γραφτει χιλιαδες αναρτησεις και δημοσιευματα για αυτο το απιστευτο δουλεμα που μας πουλησε.

Κλεινει χρονος και απο την συνεντευξη του στην ΔΕΘ εκει που υποσχεθηκε ολα αυτα που μετα εσκεμμενα δεν εκανε,γιατι δεν ειχε σκοπο να τα κανει,ο διαχειριστης αυτος δεν ειναι απλα ανικανος ειναι επικινδυνος για την χωρα,και ομως.

Τον στηριζουν οι πλατες των μεγαλων εντος και εκτος Ελλαδας,τον στηριζει η αγαπημενη του Λεσχη Μπιλντερμπεργκ,τον στηριζει η τραπεζικη αγορα.
Και επισης εχει υπο τον πληρη ελεγχο του τα ΜΜΕ κυριως τα τηλεοπτικα που μας λιβανιζουν με τις ανοησιες του περι του Πρωτα ο Πολιτης και με οτι πιο ηλιθιο και ασχετο υπαρχει.

Εχει πει πολλες φορες οτι δεν τον ενδιαφερει να επανεκλεγει και αυτο ειναι η μονη αληθεια που μας εχει πει,δεν ειχε ποτε ελπιδα αλλωστε οτι καποια μερα θα γινοταν πρωθυπουργος και αυτο το ξερουν και μεσα στο κομμα του που τον βριζανε με τις χειροτερες εκφρασεις και οι πλεον σημερινοι φιλοι και συνοδοιποροι του.

Αυτο που παντα ασπαζοταν ο διαχειριστης μας ειναι ενα...μια παγκοσμια διακυβερνηση,απο εκει παιρνει τα σχεδια,τις εντολες,το προγραμμα,η μονη δικη του ιδεα απο τοτε που εισηλθε στην πολιτικη σκηνη ηταν η νομιμοποιηση της μαριχουανας.
Και σιγα-σιγα,μετα απο τοσα ψεμματα απλωσε το δυχτι,οχι αυτο για τους αδυναμους,αυτο το εχει ξεχασει,το δυχτι της αραχνης που καλυψε την αληθεια και μας εριξε στα αλλα δυχτια,οχι παλι της κοινωνικης προστασιας οπως ελεγε,στα δυχτια του ΔΝΤ,και τον ακολουθουν ολοι απο πισω σαν υπνωτισμενοι,κομματικοι,και ψηφιζουν οτι πιο αντιδημοκρατικο και αντεργατικο εχει ποτε ψηφιστει σε αυτη την χωρα.

Το τελος αυτου του κυκλου κανεις δεν το ξερει,η καταιγιδα συνηθως ακολουθειται απο μια ηλιολουστη και φωτεινη ημερα,και λυπαμαι αλλα δεν το βλεπω κατι τετοιο στον οριζοντα.

Με τον λαο να μην ακουγετε με την εκφραση την δημοκρατικη λοιωμενη κατω απο τις υποσχεσεις του ας προσευχηθουμε για την χωρα μας,ολες οι αλλες λυσεις ειναι βολικες για αυτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: