Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Το εργατοπαιδο



Δουλεψε σκληρα το παλικαρι,μεσηλικας τωρα πια,εφτασε εκει που περιμενε,εγινε γραμματεας της Γσεε,την ξερετε την Γσεε,ειναι αυτη που ο ενας απο τους νομικους της συμβουλους ετρεχε με το ντι-βι-ντι στα καναλια τοτε με την υποθεση Ζαχοπουλου.
Ετσι ειναι η Γσεε...πισω απο καθε εργαζομενο,και απο πανω του φυσικα,καθε τοσο εκανε και μια απεργια,οχι οτι καταφερνε και τιποτα,συμφωνημενα ηταν ολα,καντε καμμια απεργια,μετα θα σας δωσουμε μισο ευρω αυξηση,εσυ θα πεις οχι, εμεις θα σας προτεινουμε ενα ευρω αυξηση,και εσυ θα πεις το ναι.

Θα βγεις και στα καναλια να πεις δυο-τρεις μαλακιες,ετσι να μην ξεχαστεις φυσικα και τελειωσε η υποθεση.

Αυτη ειναι η πραγματικοτητα φιλοι και φιλες μου,ολοι στο ιδιο κολπο,ολες οι εξουσιες σε μια,την συμμορια που καθε τοσο κυβερναει,ολοι δεμενοι μαζι,εκανε και το μνημονιο ο Γιοργο,ειπαμε κι'εμεις θα ξεσηκωθει το συμπαν.

Εκαναν δυο πορειες,στην μια εκαψαν την Μαρφιν,παει τελειωσε το θεμα.

ΡΕ..... δυο εκατομμυρια κοσμος βγηκε στον δρομο στην Γαλλια..εδω χερι-χερι..να κι ενα περιστερι?

Λοιπον σωστος ο γραμματεας,δεν χρειαζονται αλλες απεργιες,καθηστε στα αυγα σας γιατι ερχονται και δυσκολοτερα.

Αφηστε να κανουμε και καμμια τοτε στο μνημοσυνο σας βρε παιδια σκεφτηκε ο ανθρωπος.
Φτωχος δε,στο νοικι μενει γιαυτο θελει να γινει βουλευτης σαν τον προηγουμενο να παρει και αυτος κανενα σπιτι η και δυο...η και οσα εχουν και οι αλλοι κουμαντο θα του κανετε?

Λυπηθηκα τοτε που τον εκαναν μαυρο στο ξυλο,που του εβγαλαν τα κουμπια απο το πουκαμισο,λυπηθηκα που δεν του εκοψαν την γλωσσα,ρε παιδια κι εσεις μισες δουλειες κανετε,οταν αρχιζετε κατι να το τελειωνετε.

Ταξη και ασφαλεια,και που σας απολυουν καθε,μερα,που περνετε μισους μισθους,που σας κλεβουν την αδεια,σας λενε παρε 200 ευρω λιγοτερα η φυγε?

Εσεις μην παραπονεθητε μην πατε εκει,εκει δεν ειναι για τους εργαζομενους σαν εσας.

Εκει ειναι...

η Γενικη Συμμορια Επαγγελματιων της Εξουσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: