Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2010

Επικινδυνη ανοχη



Αστεια,αστεια αλλα πλεον ειναι ορατο και το καταλαβαινουμε το σχεδιο του διαχειριστη μας,ολοι η τουλαχιστον οσοι ασχολουνται με το θεμα ακουσαν
με ανοιχτο το στομα την ομιλια του στον ΟΗΕ,και αυτη η ομιλια να σημειωθει εγινε μετα την συναντηση του με τον Γενικο γραμματεα του οργανισμου αυτου.

Ο οποιος παρεπιπτωντως ειχε κρυφη συναντηση πριν απο λιγους μηνες στην Αυστρια στην οποια ενα απο τα εγγραφα διερρευσε στο Fox news και αναφεροταν σε διαλυση της μεσαιας ταξης και δημιουργια παγκοσμιας κυβερνησης.

Δεν συζητησε λοιπον ουτε το Κυπριακο,ουτε το Σκοπιανο ουτε τα Ελληνοτουρκικα ο διαχειριστης μας,συζητησε αυτο το θεμα,το οποιο πολλες φορες ανεφερε και στην ομιλια του στον ΟΗΕ.

Και επειδη πολλοι γελανε η χαιρονται λες και μιλαει για παγκοσμιο κυπελλο ποδοσφαιρου,η ακομη αδιαφορουν για αυτο,ας μαθουμε τι ειναι αυτο που ο Διαχειριστης μας ονομαζει παγκοσμια κυβερνηση η Global Government h Governance.

Δειτε το παραπανω βιντεο,με προσοχη,και δωστε την αποψη σας ,δεν χρειαζεται να βριζετε η να χασκογελατε,εδω δεν μιλαμε για κομματα,δεν μιλαμε για προσωπα,μιλαμε για ενα τεραστιο εγκλημα κατα ολων των λαων ολου του κοσμου.

Αυτο ειναι το πιστευω του διαχειριστη μας.

Η παγκοσμια κυβερνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: