Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2010

Κυβερνησεις πτωματων

Την πρώτη κλινική κρυογενετικής (cryonics), μετά τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, αναμένεται να αποκτήσει σύντομα η αυστραλιανή πολιτεία της Βικτώριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Herald Sun», επιχειρηματίες από τη Μελβούρνη, οι οποίοι πιστεύουν στην κρυογενετική, συγκεντρώνουν χρήματα για τη δημιουργία της κλινικής. Το όλο έργο αναμένεται να ξεκινήσει σε έξι μήνες.

Οι εμπνευστές του εγχειρήματος λένε ότι θα παγώνουν και θα αποθηκεύουν στην κλινική ανθρώπινα πτώματα ή κεφάλια για 50 έως 100 και πλέον χρόνια, έως ότου η επιστήμη -και ιδιαίτερα η νανοτεχνολογία- θα έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που θα επιτρέπει να λειτουργούν απόλυτα βιολογικά τα παγωμένα πτώματα.

Η πρώτη αίτηση για λειτουργία κλινικής κρυογενετικής στην Αυστραλία υποβλήθηκε πριν από λίγα χρόνια, από τον βιολόγο Φίλιπ Ρωάδη.

Ο Μαρκ Μίλτον έκανε αίτηση για τη δημιουργία μεγαλύτερης κλινικής. "Εγώ και οι συνεργάτες μου πιστεύουμε πως η κρυογενετική κρατά το 'κλειδί' για την αιώνια ζωή", είπε. Πρόσθεσε, επίσης, ότι η Cryogenics είναι μια νέα μορφή της επιστήμης που δίνει μια δυνατότητα στους ανθρώπους να έρθουν πίσω στη ζωή, σε μια στιγμή που υπάρχει θεραπεία για την ασθένεια τους.

Απο το Πρωτο Θεμα

Λοιπον να γιατι η ελιτ θελει παγκοσμια κυβερνηση στο μελλον,για να κυβερνουν τους υποδουλους τα πτωματα των σημερινων ηγετων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: