Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2010

720 ευρω

Καθε μερα μαθαινουμε και κατι που δεν ξεραμε,κατι που μας ξαφνιαζει,που μας κανει και απορουμε,καθε μερα γινεται και φανεροτερο.

Και φυσικα προκαλει καταπληξη το οτι οι κυριοι που βρισκονται στην κυβερνηση σημερα,ενω ελεγαν οτι εχουν σχεδιο,οτι ξερουν τα προβληματα,και εδιναν υποσχεσεις,σημερα σαν μαθητουδια καθονται και σκυβουν το κεφαλι στις επιταγες των πτωχων της Ευρωπαικης ενωσης.

Ηρθαν λοιπον και μας εψαξαν μεχρι και τα σωβρακα,και μας ειπαν οτι παιρνουμε πολυ υψηλες συνταξεις,και τις παιρνουμε και νωρις.
Και θεωρουν οτι πρεπει να κοπουν αυτες οι ψηλες συνταξεις,με 720 ευρω λενε ζουμε ανετα!!!

Και ξεχνουν οι κυριοι οι πτωχοι οτι οι μισθοι μας ειναι απο τους χαμηλοτερους,οτι οι συνταξεις μας ειναι της ξεφτιλας,οτι λιτοτητα εχουμε 20 χρονια χωρις αποτελεσμα.

Και ηρθε αυτη η κυβερνηση στην εξουσια για να εξαλειψει τις κοινωνικες ανισοτητες,και μαθαμε και κατι αλλο,οτι οι βουλευτες για μισθο 8000 ευρω τον μηνα πληρωνουν 350 ευρω φορο.Και συνεχιζεται η ληστεια των χρηματων μας με τους μισθους στα καναλια που πληρωνουμε εμεις.


Και εχουν μουγγαθει ολοι οι βουλευτες για την μειωση του μισθου τους,πως να ζησουν οι πτωχοι με 6500 ευρω?
Εμεις σαν λαος ας πληρωσουμε τα χρεη που δημιουργησαν εκεινοι με τις αποφασεις τους τοσα χρονια,τα οργανα αρχισαν με τις επειγουσες τροπολογιες στην βουλη.
Εκεινοι σαν αντουανετες ας φανε και ας πιουνε στο τραπεζι των υποσχεσεων που δωσανε και για ακομη μια φορα δεν εχουν καταφερει να κρατησουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: