Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2010

Πεντε ημερες στην Ελλαδα

Ψαχναμε απεγνωσμενα ενα φθηνο πακετο για να περασουμε 5 μερες καπου στην Ελλαδα με το μωρουλι μου,μπορουσε να φυγει απο την δουλεια τελος Μαρτιου,και εως την Κυριακη του Πασχα.

Αρχισαμε μεσω του ιντερνετ να ψαχνουμε,να ψαχνω εννοω,αεροπορικα εισητηρια πρωτα.

Α!!ειπα τι ωραια εχει η Ετζιαν προσφορα,μου ειχε στειλει και μεηλ,μπηκα να κοιταξω τι εδινε,απογοητευση και κοροιδια.
Ελληνικο δαιμονιο,διαφημιζε και μην προσφερεις αυτο που διαφημιζεις.
Σε αλλη χωρα θα την ειχαν κλεισει για παραπλανητικη διαφημιση.
Δεν υπηρχε ουτε σαν ιδεα καμια απο τις τιμες που εδινε για προσφορα,ουτε στην Ελλαδα ουτε στο εξωτερικο.
Ε!!θα παμε με το αμαξι σκεφτηκα,και αρχισα να κοιταω ξενοδοχεια,και ολοι ξερουμε οτι τα ξενοδοχεια στην Ελλαδα εκτος των μεγαλων και ακριβων φυσικα,δεν γραφουν ποτε τιμες.

Μπηκα στο www.booking.com και επαθα και μεγαλη ζημια,βρε παιδια και στο ακριβοτερο σαλε στην Ελβετια δεν κοστιζει το δωματιο 240 την βραδυα,γιατι κοστιζει τοσο στο Καρπενησι?

Ασχετο αυτο νησι ειναι?(humor)

Αρχισα να κοιταω ξενες αεροπορικες εταιρειες,ολες εχουν προσφορες,πας στην Ρωμη με λιγοτερα απο οσο κοστιζει να πας στην Συρο.

Το δυσκολο με την Ευρωπη ειναι τα ξενοδοχεια σκεφτηκα,πανακριβα,αλλοιως μενεις σε χαβουζες,και συνεχισα να ψαχνω.

Μπηκα απο περιεργεια στο σαιτ της Λουφτχανσα,απλα να χαζεψω,κι εδω προσφορες,αν ειναι σαν της Ετζιαν σωθηκαμε σκεφτηκα και ζητησα τιμη για ενα ταξιδι στο Μοναχο.

ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ με επιστροφη,το κοιταζα και δεν πιστευα,κι ομως ηταν αληθεια,και την εδινε την τιμη αμεσα δεν εψαχνα ωρες χωρις σκοπο.
Ωραια το κλεισαμε αυτο και τωρα τι ξενοδοχειο θα βρω?

Λοιπον για να μην γινομαι υστερικος μας κλεβουν εδω και χωρις ντροπη,5 νυχτες στο Μοναχο με 280 ευρω το δικλινο?
Στο Λουτρακι περισσοτερα μας ζητανε οταν παμε μια φορα τον χρονο.

Και τελικα αντι να περασουμε Πασχα σε ενα γραφικο αλλα πανακριβο χωριο στην Ελλαδα θα καταληξουμε να κανουμε γιορτες με Γερμανους καθολικους,αλλα τουλαχιστον δεν θα νοιωθουμε οτι μας κλεβουν με οποιον τροπο μπορουν.

Δυστυχως το Καρπενησι δεν θα μας δει ποτε,εκτος και αν παμε εκει μονοημερη και δεν χρειαστει να πληρωσουμε ξενοδοχειο.

2 σχόλια:

yannidakis είπε...

η αληθεια ειναι πως παρομοιες περιπτωσεις εχω ξανακουσει, ομως απο την αλλη μερια, εχει τυχει να περασω αρκετες ολιγοημερες διακοπες με καλες τιμες σε ξενοδοχεια, ενω τα εισιτηρια στα οποια αναφερεσαι της Aegean υπαρχουν & ειναι οντως φτηνα. Ειναι απαραιτητο να τα κλεισεις πολυ-πολυ νωριτερα, αλλα, ναι υπαρχουν & το μαρτυρω εγω :[
yannidakis.spaces.live.com

ΗarryTsopanos είπε...

Φιλε μου δεν εχω βρει ποτε καλη τιμη με την Ετζιαν,προχθες πηρα το μεηλ με ανακοινωση οτι αρχιζουν οι προσφορες,μπηκα αμεσως αλλα τιποτα και εψαχνα σε διαφορετικες πολεις,ολες τις γυρισα,οι τιμες ηταν ιδιες,προσφορα πουθενα,ειναι αληθεια οτι βρισκεις καλυτερες τιμες οταν κλεισεις πολυ νωρις αλλα αλλο η προσφορα αλλο αυτο.