Τρίτη, Ιανουαρίου 05, 2010

Mentalist

Μας εχουν ζαλισει οι αποριες των"ειδικων"καθε ημερα για ποιες αποδειξεις πρεπει και ποιες δεν πρεπει να μαζευουμε,εγω δεν μαζευω καμια γιατι με το εισοδημα μου δεν χρειαζεται.

Και πρεπει να ειναι καποιος ο μαντης Καλχας για να μαντεψει τελικα ποιες αποδειξεις χρειαζονται και ποιες οχι,οι μεν λενε αυτες, οι αλλοι λενε εκεινες, και οι υπολοιποι λενε οι αλλες.

Και εχει αρχισει ενα κυνηγι μαγισσων απο τον γνωστο"εφιαλτη"της συγχρονης Ελλαδας την τηλεοραση,η οποια μεσω των εκπομπων της παρακινει τους Ελληνες να στρεφονται οι μισοι εναντιον των αλλων μισων.

Και ενω ενα κρατος που επι δεκαετιες εκλεβε και αφηνε και τους υπολοιπους να κλεβουν για να μην παραπονιουνται,αποφασισε να γινει νομιμο,εχει αφησει την δουλεια του να την κανει η τηλεοραση και το ιδιο καθεται και διαδιδει διαφορες φημες και περιμενει τις αντιδρασεις του κοσμου πριν αποφασισει τι θα κανει.

Και ειναι ακομη ενα ψεμμα οτι τα βαρη δεν θα τα σηκωσουν οι μικρομεσαιοι,μα εμεις θα γινουμε οι λογιστες του ασυστολου κρατους μας,εμεις θα τρεχουμε να μαζευουμε τις αποδειξεις,εμεις θα τις καταγραφουμε,εμεις θα τις καταθετουμε,εμεις θα καταγγελουμε,ολα εμεις.

Η συμβουλη μου....μπειτε σε βιβλιοπωλειο και αγοραστε ντοσιε,κλασερ,και γραφικη υλη,θα μας χρειαστει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: