Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2010

Το Σηριαλ


Το εβδομαδιαιο σηριαλ"Πρωτα ο Πολιτης"συνεχιστηκε κανονικα και αυτη την εβδομαδα και μαλλον θα παιζεται εως και τις επομενες εκλογες.
Η ηθοποιια δεν ειναι απο εκεινες που εμπνεουν,το σεναριο ειναι υποφερτο με λεξεις κλειδια που κανουν τους τηλεθεατες να δινουν στο σηριαλ καλα νουμερα.

Το κυριο θεμα ειναι οτι ο λαος ειναι στο επικεντρο και ειναι πολυ επικαιρο μιας και ολοι μας νοιωθουμε τις δονησεις και τους μετασεισμους απο τις αποφασεις των ηθοποιων.

Αυτην την εβδομαδα ομως και λογικο θα ειναι τα νουμερα θα ειναι πεσμενα και αυτο γιατι δεν ειχαμε γκεστ σταρ στο επεισοδειο.
Τις προηγουμενες εβδομαδες ειχαμε επωνυμους να περνανε σε εξτρα εμφανισεις,μαλλον οι καλεσμενοι δεν δεχτηκαν να εμφανιστουν αυτην την φορα.

Η υποθεση ξετυλιγεται σε μια χωρα που ο πλουτος της κατακλεφτηκε απο μια μικρη μεριδα ανθρωπων,εγινε βιλλες,οικοπεδα,ομολογα,off shore επενδυσεις με αποτελεσμα τωρα να την ξεφτυλιζουν οι κατοικοι αλλων χωρων και να ζητανε να πληρωσει τα δανεικα της.

Και φυσικα οι μονοι που δεν θα πληρωσουν αυτα τα δανεικα ειναι οσοι τα εκλεψαν οποτε η μονη λυση ειναι να τα πληρωσουν οι υπολοιποι κατοικοι της.

Ετσι οπως φαινεται το σηριαλ θα αποκτα μεγαλυτερο ενδιαφερον οσο περναει ο καιρος αν και η σκηνοθετικη αποψη ειναι ιδια με προηγουμενα σηριαλ που εχουμε δει και αποριψαμε στο παρελθον.

Ομως δεν φταιει ουτε ο σκηνοθετης ουτε οι ηθοποιοι ουτε το σεναριο αυτου του σηριαλ,φταιμε εμεις οι τηλεθεατες που δεν αποφασιζουμε και δεν καταλαβαινουμε καποια στιγμη οτι με τετοιους σκηνοθετες,ηθοποιους και σεναρια,δεν θα παμε ποτε για οσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: