Κυριακή, Ιανουαρίου 17, 2010

ΝΒΑ


Μετα τις εκατο μερες που ζητησαν οι νεοι διαχειριστες της καταστασης και δεν εκαναν τιποτα,τωρα με νεες δηλωσεις ζητανε 6 μηνες για να δουνε αν μπορουν να συνεργαστουν μεταξυ τους.

Βγηκε παλι ο Κυριος Παγκαλος λες και δεν ηταν μελος σε τοσες κυβερνησεις του Πασοκ και εκανε δηλωσεις περι αυτου,οποτε εκατο μερες πρωτα,εξη μηνες μετα,αντε και περασανε τα τεσσερα χρονια και παμε για εκλογες χωρις να εχουν κανει τιποτα.

Και παρομοιωσε την νεα διαχειρηση με το αμερικανικο επαγγελματικο μπασκετ,οκ κυριε μου το ξεραμε οτι εισαστε επαγγελματιες δεν χρειαζοταν να μας το επιβεβαιωσετε.

Μονο που εμεις μεταφραζουμε τα αρχικα που αναφερατε με δικο μας τροπο.

Ν)Δεν
Β)Μπορουμε
Α)Αλλο

Μας εχετε πηδηξει με ολους τους πιθανους τροπους του καμα σουτρα,και επι τρεις μηνες τωρα μας απειλειτε οτι εχετε βρει και νεους αγνωστους τροπους που θα μας τους ανακοινωσετε συντομα,εκτος απο πουτανες θελετε να μας κανετε και ρουφιανους,παλι πισω στον πολεμο του '40 που οι μισοι Ελληνες κατεδιδαν τους αλλους μισους,οτι αδυναμια εχετε την φορτωνετε στις πλατες μας,λογιστες σας θα μας κανετε,ανεργους,χαμηλομισθους,και συνταξιουχους.

Δεν σκεφτεστε οτι αν ειχατε δεχθει και εσεις μειωση του μισθου σας,που δεν το δεχθηκατε σαν φτωχαδακια που εισαστε οτι θα χανατε και λιγο βαρος και θα σας κοστιζε λιγοτερο η αγορα ρουχων,αλλο 100 μετρα υφασμα για ενα υποκαμισο και αλλο 10.

Περικοπες,νεοι φοροι,μισθοι πεινας,ανεργια,οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και ακρη δεν θα βγει.

Αν πιανατε και κανεναν μεγαλοεπιχειρηματια φοροκλεφτη τοτε θα σας λεγαμε και μπραβο,αλλα οι μεγαλοι ειναι και φιλοι σας οποτε πιαστε τους μικρους,αν το καταφερετε και αυτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: