Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2010

Φελλοι

Μενοντας σπιτι εχω ολο τον χρονο να ενημερωθω για τα καλλιτεχνικα γεγονοτα που ειναι στην επικαιροτητα,ειναι γεματα τα καναλια με εκπομπες που δινουν ολες τις πληροφοριες για τις καλλιτεχνικες εμφανισεις των νεων δεσποινιδων που με τις τεραστιες φωνες τους μας εχουν εκπληξει τα τελευταια χρονια.

Και ειναι τοσα πολλα τα γεγονοτα που πρεπει να μενει καποιος κολλημενος στην τηλεοραση για να μαθει τις λεπτομερειες για τις καλλιτεχνικες επιδοσεις ολων αυτων των ντιζεζ.

Στο ιδιο επιπεδο ποιοτητας και η τηλεοραση που εχει καταντησει απλα μια φθηνη κουτσομπολα και ξοδευει ατελειωτο χρονο για να ασχολειται με ολα αυτα που συμβαινουν.
Το χειροτερο ειναι οτι χωρις ντροπη ολες αυτες οι"καλλιτεχνιδες"εμφανιζονται στην οθονη σε ζωντανες συνδεσεις και υποστηριζουν το ταλεντο τους συνηθως βριζοντας η μια την αλλην.

Με ανυπαρκτες φωνητικες δυνατοτητες,αλλα με ωραια μπουτια και στηθος παρελαυνουν σε "κεντρα"διασκεδασης και τηλεορασεις διαλαλωντας την πραματεια τους οσο και το ατελειωτο ταλεντο τους,αλλες κλαινε τους σκοτωμενους συζυγους τους,και αλλες τα οικιακα τους ζωντανα.

Ενας σωρος απο μοντελα,τραγουδιστριες,και οτι αλλο βαζει ο νους μας ειναι καθημερινα πλεον σε κοινη θεα αποζητωντας λιγη εφημερη δημοσιοτητα,παραγουν πολυ γελιο,και ειναι πια καθημερινο φαινομενο της εποχης μας.

Μαζι με αυτους,παπαδες,ιατροι,δικηγοροι και αλλα επαγγελματα,διαλαλουν την πραματεια τους.

Σημεια των καιρων η μια υπενθυμιση για αυτα που προκειται να βλεπουμε συχνοτερα στο μελλον?

Δεν υπάρχουν σχόλια: