Δευτέρα, Ιανουαρίου 11, 2010

Ερχονται εκπτωσεις

Και ενω οι φημες συνεχιζονται για ποτε το ενα μετρο και ποτε το αλλο,και ενω ακουγεται οτι το φπα θα γινει ενιαιο στο 15% που σημαινει οτι εμεις οι πλουσιοι θα πληρωνουμε τα καθημερινα μας ειδη ακριβοτερα εως 10% αφου οι εμποροι θα βρουν ευκαιρια να στρογγυλοποιησουν τις τιμες προς τα πανω....
Αρχιζουν οι εκπτωσεις.

Μεγαλες ευκαιριες εμπορευματων κατασκευασμενων στην Κινα κυριως,στην Ταιλανδη επειτα,στο μακαο,και στο Βιετναμ.

Και ενω εκει τα ιδια προιοντα κοστιζουν το ενα δεκατο της τιμης που τα πληρωνουμε εδω,εμεις .....οχι εγω γενικα μιλαω, θα τα αγορασουμε 10 φορες ακριβοτερα παρα το 40 η 50% εκπτωση.

Θα ηθελα να καταλαβω πως εμεις με μισθους απο τους χαμηλοτερους στην Ευρωπη και ακριβεια απο τις υψηλοτερες μπορουμε και πληρωνουμε τις τιμες αυτες και θεωρουμε οτι ειναι και καλες.

Εβλεπα σε ενα ρεπορταζ μια Κυρια που περηφανα επιδεινκυε ενα φουτερ και ελεγε.....
Αυτο κανει 100 ευρω και με την εκπτωση θα παει στα 50 ευρω.

Μα καρδια μου το κοστος του ειναι μετα βιας 3 ευρω για ποια εκπτωση μιλας?

Και εχοντας ταξιδεψει σε χωρες που οι τιμες ειναι σε αυτα τα επιπεδα σας βεβαιωνω οτι εχω αγορασει παντελονι Ντηζελ μαιμου με 15 ευρω το οποιο αντεχει ακομη ενω τρια αλλα που αγορασα εδω εχουν πεταχει ηδη στα σκουπιδια.

Και εμεις πληρωνουμε διοδια για δρομους που δεν εχουμε,πληρωνουμε για τροφιμα το διπλο και σε μικροτερες συσκευασιες,πληρωνουμε και στον υπνο μας ακομη.
Και ενω ο πληθωρισμος ανεβαινει σε περιοδο υφεσης κατι που δεν συμβαινει πουθενα,ας τρεξουμε να αγορασουμε σε τιμη ευκαιριας οτι χρειαζομαστε,αλλα να γνωριζουμε οτι οταν το προιον εχει ηδη υπερτιμηθει 400% το 40 η 50% εκπτωση ειναι για να μας κοροιδευουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: