Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2010

Παπ τεστ


Εδω και τρεις μηνες και κατι, καινουργιοι γιατροι εκλεχθηκαν στην πτωχοχωρα μας,οι παλαιοι αφου μας καταχρεωσαν, μας εκαναν λαθος εξετασεις,μας εδωσαν λαθος αγωγη και παρα την εγκληματικη τους αμελεια τωρα ανωδυνα χαιρονται τις ιατρικες τους εδρες και καλοπληρωνονται για τις επομενες λαθος διαγνωσεις τους.

Οι νεοι γιατροι απο οτι ελεγαν ηξεραν την ασθενεια,ειχαν την σωστη αγωγη,ειχαν προετοιμασει και τα φαρμακα που θα μας εδιναν,τους πιστεψαμε και νατοι.

Ο καθηγητης και προισταμενος τους με καλογραμενους λογους μας επεισε οτι για αυτον και τους αλλους γιατρους της ομαδας του ειναι και θα ειναι"Πρωτα ο Ασθενης¨περασαν λιγες ημερες και τα κακα μαντατα δεν αργησαν να ερθουν για τους ασθενεις της πτωχοχωρας.

Οι ακτινογραφιες που ειχαν κανει οι νεοι γιατροι ηταν λαθος,αλλαζαν φαρμακα καθε λιγο και λιγακι,οι συνταγες εδιναν και επαιρναν,το κατωτερο προσωπικο του νοσοκομειου αδιαφορο και τεμπελικο οπως παντα ηταν αμελουσε να δωσει τις δοσεις των φαρμακων και η ασθενεια χειροτερευε.

Και κληθηκε ο λαος της φτωχοχωρας να περασει το Παπ τεστ και αυτο γιατι ηταν ο μονος τροπος να διαπιστωθει το μεγεθος της μολυνσης στον οργανισμο του,τα αλλα μετρα που παρθηκαν ηταν μειωσεις στις αποδοχες των ασθενων,μετρα για να παιρνουν αποδειξεις οι ασθενεις για τα εξοδα τους μεσα στο νοσοκομειο,μειωση στα εξοδα του νοσοκομειου,αλλα το μονο που δεν μειωσαν ηταν οι μισθοι των γιατρων και των παρατρεχαμενων τους.

Αναστατοι οι πτωχοι ασθενεις ετρεχαν στους διαδρομους του νοσοκομειου,προσπαθωντας να μαζεψουν αποδειξεις και χαρτια για να μην χασουν το εισοδημα τους,οι εξετασεις ηταν ακριβες,τα φαρμακα επισης,το φαγητο τους λιγοστευε σιγα-σιγα.

Τελικα παρα το"Πρωτα ο Ασθενης"το σχεδιο του Παπ τεστ ηταν να φτωχυνουν τοσο πολυ οι ασθενεις ωστε να μην εχουν την δυναμη να αντιδρασουν σε καμια αγωγη που θα τους εδιναν οι γιατροι.

Εξ'αλλου τι και αν πεθανουν οι ασθενεις,αυτο που ενδιαφερει τους γιατρους ειναι μονο το νοσοκομειο,αυτο τους τρεφει,απο αυτο ετρωγαν αυτοι και οι προηγουμενοι γιατροι,απο αυτο εγιναν πλουσιοι αν και κακοι λειτουργοι.

Αν δεν απαιτησουμε απο τους νεους γιατρους σεβασμο στα καθηκοντα τους και ενδιαφερον για τους ασθενεις,αυτη η φτωχοχωρα θα σβησει σιγα-σιγα και οι μονοι που θα επιζησουν θα ειναι αυτοι και οι κατσαριδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: