Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

Τωρα Γελαμε

Οι εργοδοτες παραπονιουνται και ζητανε παλι συμβολαια κοινωνικα κλπ,ζητανε να μην δωσουν αυξησεις πανω απο τον πληθωρισμο,αν τυχει και τις δωσουν θα ειναι κριμα μεγαλο γιατι δεν θα τρωνε το χαβιαρι με το κουταλι αλλα θα αναγκαζονται να το τρωνε με το χερι.
Διαβαστε τι ανεφεραν σε επιστολη που εστειλαν στον Πρωθυπουργο,ενα μικρο κοματι απο την μεγαλη γελοιοτητα τους.


Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι Από το 1993 μέχρι και σήμερα οι πραγματικοί μισθοί αυξήθηκαν κατά 29%, ενώ με την τελευταία ΕΓΣΣΕ του 2008-2009 η αγοραστική δύναμη των κατώτατων μισθών βελτιώθηκε κατά 7,41%. Το επίπεδο των πραγματικών αποδοχών του 2009 είναι το υψηλότερο της τελευταίας τριακονταετίας.


Επιπλεόν ο ΣΕΒ υποστηρίζει ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα ως ποσοστό του κατά κεφαλήν εισοδήματος είναι στο ίδιο μέσο αντίστοιχο επίπεδο των 6 πλουσιοτέρων χωρών της ΕΕ, οι οποίες επιπλέον έχουν πολύ υψηλότερη ανταγωνιστικότητα.

Απο το '93 οπως λενε ανεβηκαν οι μισθοι κατα 29% αυτο ομως που δεν λενε ειναι κατα ποσο αυξηθηκαν τα προιοντα,και λογικο ειναι να μην το λενε,αν θυμαται κανεις καλα,εχουν αυξηθει πανω απο 100% και με την στρογγυλοποιηση απο το ευρω μερικα προιοντα ακομη περισσοτερο.

Α!! ναι και ο κατωτατος μισθος εδω ειναι στο ιδιο μεσο επιπεδο των 6 πλουσιοτερων χωρων στην εοκ.

Αχ βρε δολιοι βιομηχανοι,φτωχαδακια,πως δεν εχετε βγει σαν τον Βασιλακη Καιλα να γυαλιζετε παπουτσια στις γωνιες της πολης.

Αφου σε αυτην την χωρα πρωτοι οι πολιτικοι διδαξαν οτι δεν υπαρχει ντροπη,περιμενετε να ντραπουν οι βιομηχανοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια: