Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2010

Γαλαζιοι και Πρασινοι κοκκοι

Καθε φορα που μια απεργια ειναι σε εξελιξη και η εκαστοτε κυβερνηση δεν μπορει να συννενοηθει με τους απεργους αρχιζουν οι γκαιμπελιστικες τακτικες.

Γνωστες ολοι οι πολιτικοι μας απο αυτην την τακτικη,με αυτην εχουν διαιρεσει τον λαο σε δυο μερη,με αυτην περνανε τις ταχα μου δημοκρατικες τους αποφασεις.

Το γνωστο λοιπον σχεδιο ειναι παντα ενα,οταν ειναι η Νεα Δημοκρατια στην κυβερνηση αυτοι που φταινε στις απεργιακες κινητοποιησεις ειναι οι πρασινοι συνδικαλιστες,αγροτες,απεργοι,οταν αντιθετα ειναι το Πασοκ στην εξουσια αυτοι που φταινε ειναι οι γαλαζιοι απεργοι,αγροτες και παει λεγοντας.

Και καλουνται οι απεργοι σε διαβουλευσεις,οτι ταχα μου θα σας φτιαξουμε αυτο η εκεινο η το αλλο.

Το ερωτημα ειναι γιατι επι τοσες δεκαετιες οσοι πολιτικοι περασαν δεν τα εκαναν οσα καθε φορα υποσχονται?
Τα προβληματα καθε κλαδου λογικα πρεπει να τα ξερουν,για ποιο λογο λοιπον τα αφηνουν να χρονιζουν και μονο σε περιοδους απεργιων τοτε ανακοινωνουν οτι θα τα λυσουν?

Πρασινοι και γαλαζιοι,αληθεια ποιος εκανε τον Ελληνικο λαο μια σκονη απορυπαντικου?

Μονοι τους οσοι ασχολουνται με συνδικαλιστικα ζητηματα εγιναν χρωματιστοι?
Ποιοι και για ποιους λογους ιδρυσαν τους συνδικαλιστικους φορεις?
Οταν κατι δεν λειτουργει για το συμφερον των εργαζομενων και των αγροτων ποιοι φταινε που το αφηνουν και λειτουργει τοσα χρονια?

Ενα ρημαδιο χωρας ειμαστε,αντιρησεις θα εχουν πολλοι σε αυτο που λεω,ας κοιταξουμε τι συμβαινει γυρω μας,τι στ'αληθεια λειτουργει σωστα σε αυτην την χωρα?

Ποιος δημοσιος η ιδιωτικος τομεας λειτουργει συμφωνα με τα διεθνη προτυπα?

Λειτουργει η δικαιοσυνη με κλεφτες να αφηνονται να φευγουν στο εξωτερικο,με το παραδικαστικο σκανδαλο,λειτουργει η παιδεια,με φροντιστηρια και διδασκαλια παπαγαλιας,λειτουργει η υγεια με νοσοκομεια χωρις προσωπικο,λειτουργει η δημοσια διοικηση με εργαζομενους ανιδεικευτους και προσληψεις με μεσον τοσα χρονια?

Οταν τους βολευουν οι απεργιες τρεχουν στα λιμανια να συμπαρασταθουν,με την ελπιδα να κυβερνησουν στην πρωτη ευκαιρια,οσοι θυμουνται καταλαβαινουν τι λεω


Τωρα μιλανε για γαλαζιους και πρασινους αγροτες,δειγμα ανωριμοτητας και γκαιμπελισμου,αληθεια σαν Ελληνες ποτε θα μας δουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: