Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2010

Λιγη Βαζελινη παρακαλω.....

Γυρισα σπιτι απο μια βολτα στην πολη,ο κοσμος τρεχει να διασκεδασει,να ξεχαστει θα ελεγα,ολη η πολη ειναι εξω,καπου να περασει ωραια.

Πριν βγω παρακολουθησα ενα απο τα δελτια ειδησεων,ολα μαυρα σκεφτηκα,βομβες στην Βουλη,αντε και στο μεγαρο Μαξιμου σε λιγο οπως παει.

Το χειροτερο απο ολα ομως ειναι οι αναλυσεις των αστειων δημοσιογραφων μας,αρχιζουν και δεν τελειωνουν με τις πληροφοριες που εχουν,αυξηση εδω,αυξηση εκει,και αυξηση λιγο παρα περα.

Και φανταζομαι τι πλακα που θα εχει οταν τρομοκρατησουν τελειως τον κοσμο και δεν βγει να ψωνισει ουτε στις εκπτωσεις να δουμε μετα απο που θα μαζεψει φπα η κυβερνηση.

Το γελοιο ειναι οτι αυτοι δεν τα λενε ετσι απο μονοι τους ολα αυτα,εχουν τις πληροφοριες τους....μαλλον την καθοδηγηση τους,πες πες θα συνηθισει ο κοσμος και θα του φανουν καλυτερα τα οποια μετρα παρθουν σε σχεση με οσα λεγονται.

Σημαδι ανικανοτητας των πολιτικων που μας κυβερνανε ειναι αυτο,λες και ειμαστε μωρα και μας φοβιζουν με τον μπαμπουλα και μετα μας δινουν μια καραμελα για να το ξεχασουμε.

Αν κοιταξουμε στις δημοσκοπησεις των μπλογκς ηδη ο κοσμος εχει αρχισει και τσαντιζεται με οσα συμβαινουν και δεν εχουν περασει ουτε τρεις μηνες ακομη,σκεφτειτε τι θα γινει οταν σκασει και το πρωτο σκανδαλο,και θα σκασει μην ανησυχειτε,θα σκασει.

Δεν κρατιονται παιδι μου,εδω εραβαν τοσους μηνες κουστουμια με βαθειες τσεπες,ετσι αχρηστα θα τα αφησουν στην ντουλαπα?

Σε μια παλαιοτερη μου αναρτηση αναρωτιομουν αν ο νεος μας ηγετης θα μας πηδαει απο ερωτα η απο συνηθεια!!!

Μπορω τελικα να ζητησω κατι και εγω?

Λιγη Βαζελινη παρακαλω.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: