Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2010

Ατυχος

Αλλη μια ζωη χαθηκε απο την αδιαφορια που αντιμετωπιζουν οι ασθενεις μεσα στα νοσοκομεια μας.

Δεν ειναι ο πρωτος και δυστυχως δεν θα ειναι και ο τελευταιος,το συστημα που επικρατει ειναι απαραδεκτο,η νοσηλεια σαν λεξη ειναι αγνωστη για οσους εργαζονται εκει,η απουσια ειδικευμενου προσωπικου ειναι εγκληματικη,και οσοι εργαζονται εκει ευσυνηδειτα εχουν βαρεθει απο την δυσλειτουργια και ανικανοτητα του συστηματος.

Η πειρα μου απο τις τοσες επισκεψεις μου σε διαφορα νοσοκομεια ειναι τραγικη,αν δεν εχεις τεραστια ποσα να προσλαβεις αποκλειστικη νοσοκομα ο ασθενης σου μενει αβοηθητος ειδικα αν δεν μπορει να μετακινηθει,αναγκαστικα γινεσαι εσυ και ολοι μας νοσοκομοι απο το πρωι εως το βραδυ γιατι αν αφησεις τα πραγματα να κυλησουν πιστευοντας οτι καποιος θα ενδιαφερθει τοτε ο ασθενης μπορει να πεθανει και απο ελλειψη νερου.

Η τακτικη ιατρων να εμπορευονται το λειτουργημα τους και να παραπεμπουν ασθενεις σε ιδιωτικα νοσοκομεια,η παραοικονομια και ο πλουτισμος τους χωρις να ενδιαφερονται για την σωστη νοσηλεια ειναι απαραδεκτη,αν δεν εχεις γνωστους,να σε βοηθησουν με την παρουσια και συμπαρασταση τους τοτε καταληγεις και εσυ ενα ρακος και ερειπιο.

Ατυχος ο Κακαουνακης,ατυχοι και ολοι που απο ιατρικα σφαλματα η ελλειψη ενδιαφεροντος εχασαν την μαχη που μπορουσαν να κερδισουν,και γινονται ολοι τοτε μια γροθια και απαντουν οτι δεν φταιει κανεις τους,τοτε φταιει μονο και αποκλειστικα ο δολιος και Ατυχος ασθενης.

Εγκληματιες κατα συρροην ολοι,απο τα μεγαλα κεφαλια του υπουργειου εως τους μεγαλογιατρους που αφορολογητα πλουτιζουν και δεν εμφανιζονται στα τακτικα τους ραντεβου στα νοσοκομεια.

Ατυχοι οσοι πεθαναν .......οχι ομως για αλλο λογο παρα για το οτι εμπιστευτηκαν τα ελληνικα νοσοκομεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: