Σάββατο, Μαΐου 08, 2010

Μονο μαζι


Μονο μαζι σαν λαος θα αντιμετωπισουμε αυτο το βαραθρο που μας εριξαν οι κυβερνητες μας οι οποιοι πλουτισαν ακριβως για να κανουν το εντελως αντιθετο απο οτι επρεπε να κανουν.

Οταν αποφασισουμε να αφησουμε πισω και να ξεχασουμε τα σημερινα κομματα,τους σημερινους πολιτικους,τοτε και μονο τοτε θα ξεφυγουμε απο αυτο.

Διαβαζοντας διαφορα σχολια σε αναρτησεις ιστολογιων εκτος απο ελαχιστα σχολια που αξιζει να τα διαβασεις,τα υπολοιπα ειναι ενας υμνος στην εξυβριση,την αποδωση ευθυνων απο το ενα κομμα στο αλλο και τιποτα αλλο.

Το να βριζει αισχρα ο ενας τον αλλον ισως καταπραυνει τον θυμο,την οργη που εχουμε μεσα μας,ισως πιστευουμε οτι δικαιωνομαστε ατομικα,οτι ολα αυτα που πιστευουμε εμεις ειναι σωστα και οσα πιστευουν οι αλλοι ειναι λαθος.

Αντιμετωπισαμε την Δημοκρατια μας σαν ευκαιρια να επιβαλλουμε την δικη μας αποψη χωρις να ακουσουμε την απεναντι,την ειδαμε σαν ευκαιρια να ξεδιπλωσουμε οτι κατωτερο ειχαμε μεσα μας,περιμεναμε στ'αληθεια οι πολιτικοι μας να ειναι καλυτεροι απο εμας?

Τα επομενα χρονια θα ειναι απιστευτα δυσκολα,μονο μαζι θα τα ξεπερασουμε,αν μεινουμε σταθερα χωρισμενοι θα μας πατησουν σαν σταφυλια,θα μας κλωτσησουν στους υπονομους,θα μας ξεγελασουν με υποσχεσεις ψευτικες.

Επειδη τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται τελικα,επειδη πολλες φορες οι αναρχικοι να ειναι εγκαθετοι με κουκουλες,παντα κουκουλες ειχαν αυτοι,ας μην κλαψουμε ξανα για χαμενους Ελληνες.

Μην τους δινετε την ευκαιρια που ζητανε.

Μονο μαζι θα σταθουμε,χωρισμενοι θα πεσουμε(Hey you-Pink Floyd)

Δεν υπάρχουν σχόλια: